Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата 2manyfreaks
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Inter: 12 Julio Cesar; 13 Maicon, 2 Cordoba, 16 Burdisso, 39 Santon; 4 J.Zanetti, 19 Cambiasso, 6 Maxwell; 5 Stankovic; 9 Cruz, 8 Ibrahimovic.

еве ги стартните 11. Сепак го нема Фиго.
Зошто почнуваат од 3:15!?

И Сантон и Маквел во прва???

Почнуваат во 3.15 поради протест заради двајца играчи од Сериа Б, кои добија едногодишна суспензија затоа што задоцниле на допинг-тест.

Inter: 12 Julio Cesar; 13 Maicon, 2 Cordoba, 16 Burdisso, 39 Santon; 4 J.Zanetti, 19 Cambiasso, 6 Maxwell; 5 Stankovic; 9 Cruz, 8 Ibrahimovic.

еве ги стартните 11. Сепак го нема Фиго.
Зошто почнуваат од 3:15!?

Protestirat za dvajca igraci ne znam koi se tie oti se kazneti od po edna godina negriane fudbal.

Ova e definitivno prvite 11 protiv torino.

Subs: 1 Toldo, 7 Figo, 11 Jimenez, 18 Crespo, 24 Rivas, 33 Mancini, 77 Quaresma.

Coach: José Mourinho

P.S Na Telma ke ja davat.

На телма ке има ?? Ја слушнав дека нема .. ај провери убо...

title_seganatelma.gif
spacer.gif
14:10 15:00 15:45 16:00 17:00

Мораме да го искористиме киксот на Јубе и нормално температура -9 :)

P.S. линкче somebody :smir:

Edit: ако има на Телма...нема потреба од линк.

Давајте линк од Сопкас или сл зашто неможам да најдам, ФАЛАА:smir:

Вчера за време на преносот ја најавија Рома за директен пренос. Така да, ако го даваат Интер нешто се премислиле. Syn вчера кажа дека на ОБН ќе ја даваат, јас и така и така кога ОБН го дава Интер, таму гледам. Ме нервираат рекламине досадни на телма... Тапа... Освен Италијанско што го даваат ништо друго не праат...

На тиквари.ком повторно е актуелен Милито, за кој Интер нудел пари, + Бурдисо, + Креспо. Јас тука би додал и + Виера, ма да знам дека нема врска сето ова. Ама досадно ми е пред натпревариве па да го напишам и ова...

Значи се премислиле овие од Телма, а ништо чудно ако направиле некоја грешка на сајтот.Ако даваат на Телма ондак нема потреба да ја барам ОБН на телевизоров кај мене в соба :)
Ако не, тука е Сопкаст :helou:

Вчера за време на преносот ја најавија Рома за директен пренос. Така да, ако го даваат Интер нешто се премислиле. Syn вчера кажа дека на ОБН ќе ја даваат, јас и така и така кога ОБН го дава Интер, таму гледам. Ме нервираат рекламине досадни на телма... Тапа... Освен Италијанско што го даваат ништо друго не праат...

Ja uste pred dva dena gledav u nivna TV Programa deka INTER ke ja davat. Sega neznam :salut:

Ќе ја пренесуваат на ОБН, а за тие што не фаќаат 100 пати сум рекол дека најубаво ке биде да го симнете Sopcast програмчето од нет, мало е на google најдете го, и ќе имате квалитетни стримови без сецкање али пренсото ке ви касни една до две минути па исклучете tv или не одете на Livescore дур ги гледате натпреварите .
Најверојатно имаат проблем со преносот...

Подоцна започнуваат натпреварите ( 15 минути ), поради штрајкот на фудбалерите .

Ќе ја пренесуваат на ОБН, а за тие што не фаќаат 100 пати сум рекол дека најубаво ке биде да го симнете Sopcast програмчето од нет, мало е на google најдете го, и ќе имате квалитетни стримови без сецкање али пренсото ке ви касни една до две минути па исклучете tv или не одете на Livescore дур ги гледате натпреварите .

Jas ke ja gledam na www.atdhe.net tamu ima cista slika

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom