Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата 2manyfreaks
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Не ми се причинило бе, еве и на gazzetta.it пишуе дека е голот од офсајд. Јеби га 3 бода си лапнавте пак, па шо е битно како...

Од офсајд беше, итоа голем колку една куќа.
Ама помошниот судија го фатила дремка за спиење.
Аматери судии...
Но мене ич не ми пречи за тоа, некој секој натпревар добиваше бакшиш пенал.

C_3_Media_635746_immagine.jpg
<>
C_3_Media_635748_immagine.jpg
<>
Колку важни три бода...
Маикон после денешниов натпревар може да добие дозвола да се журка до нова година.

Аматери судии...

Старите добри времиња, а? :pos2:

Секој може да добие ваков поклон одвреме на време и секој може да биде оштетен. Кој не може да го свати тоа, си има проблем. Ако се случува во серија пак, тогаш е индикативно и заслужува критика.

Прееска на мечот Реал - Валенсија, Дел Хорно му отиде на глужд на Робен, и тоа беше последен човек пред голманот. Старт за два црвени картони, а доби само жолт. За среќа, фановите на шпанското првенство немаат трауми од детството, не се оптоварени со вакви работи и им даваат нормална критика.

Во калчото, ако има сомнителна ситуација, одма црна хроника...

Немој жити све да алудираш на тоа шо алудираш, па уште на секој натпревар па.. ајдееее

Обично не сакам да гледам натпревари како денешниот, но не е секој ден Велигден. Најреално ќе беше натпреварот да завршеше нерешено, ама нам ни одговара и вака :).
Ќе остане како црна дамка оваа победа, но сега тоа е. Ништо ново, ако се замат во предвид судиите во Италија :toe:.

Обично не сакам да гледам натпревари како денешниот, но не е секој ден Велигден. Најреално ќе беше натпреварот да завршеше нерешено, ама нам ни одговара и вака :).
Ќе остане како црна дамка оваа победа, но сега тоа е. Ништо ново, ако се замат во предвид судиите во Италија :toe:.
Што сме ние виновни за грешките на недокваканите судии , од италјанската федерација не ка се замислаат малку.
Да немаше судиски грешки сега Интер пред Милан ќе беше на -25, а Интер ќе беше се уште без пораз.

Инаку да ве потсетам моментално 12 бода сме пред чергарите:pos2:

успат фиго 2 пат убаво ме изненади!

Што сме ние виновни за грешките на недокваканите судии , од италјанската федерација не ка се замислаат малку.
Да немаше судиски грешки сега Интер пред Милан ќе беше на -25, а Интер ќе беше се уште без пораз.

Така е, но работата е ние да не бидеме како нив да се гордееме со бодови од судии. Ним да им досудат и 10 пенали, а еден нам, пак ќе речат - "Еве и вам ви судат".

Така е, но работата е ние да не бидеме како нив да се гордееме со бодови од судии. Ним да им досудат и 10 пенали, а еден нам, пак ќе речат - "Еве и вам ви судат".

Точно, ама има една работа... Интер е прв. Крај на приказната. :wink:

302tp9v.jpg
view.php

Апла офсајт... :toe:

Посочениот играч не е Маикон. Не знам кој беше, ама овај не учествуваше во акцијата, и по правило не треба да се суди офсајд.
Вистинскиот офсајд е подоцна, кога еден од играчите на Интер кои на сликава се во линија ја додава на Маикон, кој за тоа време веќе е втрчан во 16-никот, односно 1(и повеќе) метар во офсајд. (види на снимка)
Ама шо да се прај, ко не го видоа офсајдот на Ван Перси против Челзи кој буквално беше сам, не ме чуди шо ни ова не беше санкционирано. :smir:

На втората слика од 11-те на линков е офсајдот на Маикон.
http://www.corrieredellosport.it/Fo.../FOTOSEQUENZA:+Il+gol+di+Maicon+in+fuorigioco

Аматери судии...

C_3_Media_635746_immagine.jpg
<>
C_3_Media_635748_immagine.jpg
<>
Колку важни три бода...
Маикон после денешниов натпревар може да добие дозвола да се журка до нова година.
Бог да чува. :)Ја победи Сиена,се качи на марс.:)
П.С Честито победа.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom