Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата 2manyfreaks
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
По мечот со Милан кога правевме муабет за офсајдот они знаеш што викаа : Кој губи има право да се лути . Али во ниеден момент бар јас не ги обвинив за местење, реков, судиите во Италија се катастрофа, срање во боја и тоа е, и минатиот меч Јуве - Милан пред пеналот имаше мал офсајд на Дел Пиеро за кој не падна тролање на форумов, игнорирајте ги патетичните испади кои се аналогни на хипотермијата предизвикана од ладните температури во Торино и Милано - 9 и - 12 .

Пис, излагам, осеќам кога ке се вратам ке имам многу работа . :toe:

Очигледно дека Интер има проблем пред се со мотивацијата со помалите екипи. Денес имаше многу гледачи во екипата кои трчаа само поради ладното време. Хименез и Балотели не ги оправдаа очекувањата и заслужено се вратија на клупата. Одбраната киксираше многу посебно во финишот. Ама да не биде се само критика. Важни се трите бода иако со ништо не ги заслуживме, најреален беше нерешен резултат. Можеби ќе беше поинаку да влезеше онаа пречка на Ибра, ама факт е дека кога имаме неповолен резултат лошо играме. Треба да му се заблагодариме на судијата.

Кога сме кај тоа ова е моментот што го чекаа многумина и конечно им дојде иако со задоцнување, дури на крај на полусезоната, ама сега барем ќе може да им проработи фантазијата.

Станува се поладно на северот на Италија.

Што екипа сте у пм. Секогаш гзлачки победувате. Ако ова не е победа од судиите тогаш која ке е. Идете у пм.

Супер. ние ке идеме упм, ама вие сте уште одамна таму, и никад нема да излезете :wink: Што и да биде у иднина, никогаш нема да може ниту една дамка да им се стаи на Интер, за разлика од вас така да Фак оф од тука, имаш серија Б тема на форумов, ако немаш отвори си и плачи таму. Едно е 3 бода во сезоната да земеш од со судии, друго е 20 титули. Бај д веј Син, дали ти мислиш дека некои се доволно кадарни да сватат што е хипотермија:pos2:

Ај честито победа :smir: Нека е жив и здрав помошниот судија ми донесе 1.200 ден. :)

Секоја чест на Мајкон
п.с. Живи да се изедете и миланези и јувентини НАЈЈАКИ СМЕ!!!

п.п.с.Гледајте наша тв коментаторот е пијан!(озбилно)
Не е пијан, тоа е Јанко дебилот што сере бурек . :smir:

Едно прашање?
Ја има Наша ТВ на сателит
или се уште не добила место на сателитите.
Думан врска немам, нова телевизија е, уште не е ни експонирана, јас пред месец дена дознав за неа а истата подолго време постоела .

Онтопик : Што мерак ми направи Мурињо кога истрча заедно со играчите кај навивачите за да го прослават голот, секоја чест . :smir:

Думан врска немам, нова телевизија е, уште не е ни експонирана, јас пред месец дена дознав за неа а истата подолго време постоела .

Онтопик : Што мерак ми направи Мурињо кога истрча заедно со играчите кај навивачите за да го прослават голот, секоја чест . :smir:
испадна да го пофаќа:smir:
без зезање ми се исполни срцето-мур е тренер што игра за играчите и како што кажа во едно интервју(ако сакате да ги нападнете интеристите почнете од мене)

испадна да го пофаќа:smir:

Да, почнаа со секс ко во времето на Манчини. Се ми се чини дека ова беше само предигра, најдоброто допрва доаѓа :pos2:

Да, почнаа со секс ко во времето на Манчини. Се ми се чини дека ова беше само предигра, најдоброто допрва доаѓа :pos2:
Манчио никогаш вака не ги прославувал головите, да трча до публиката заедно со играчите .

Манчио никогаш вака не ги прославувал головите, да трча до публиката заедно со играчите .

Не мислев на тоа туку на гушкањето со Маикон. Имаа слични експлицитни сцени Манчини и Станковиќ. :pos2:

Не мислев на тоа туку на гушкањето со Маикон. Имаа слични експлицитни сцени Манчини и Станковиќ. :pos2:
Па нормално, реков јас пред некој ден, покрај Ибра и Маикон му стана омилен играч. Ви текнува такви имаше и во Челзи, Лампи, Дрогба, Есиен за кои велеше дека се незаменливи, кај и да е сега истото ке го вели и за Ибра и Маикон .

м
Бојан што викаш ?
Многу биле слатки победиве со помош на судивее
Еве една порака до Миланистите и тие од Јуве.
Признавам дека беше голем офсајд, една утеха завас
Ама кога си во зорд и тоа е добредојдено, ајт малку и вие попликајте на судивее во Италија
Кој губи има право да се љути.
Оф колку слатка победа била со помош на тие во жолто, денеска беа тие наш 12-ти играч.
Поздрав Миланисти.

П.С Syn da te zamolam nemoj vecerva da baniras na anti-Inter fanovi koj ke pisuvaat na nasava tema.
pozdrav
Еј ќе заборавев температурата стигна -12

Проблемот е што кога ќе се удри анализа по крајот на сезоната. Сите ќе го памтат моментот со Сиена сите ќе викаат за голот од офсајд. Никој нема да речи го победивте Јуве, или славевте на Олимпико. Сите ќе се фатат за негативните работи. До лани им беше оправдување на другите дека нас ни помагале судиите дека Милан и Јуве имале слаби тимови поради Калчополи скандалот од пред две сезони. Оваа година требаше да покажеме дека ги заслужуваме Скудетата дека сме НАЈДОбРИ. Сменивме тренер (се кладам дека Манчини ќе немаше ваков успех) и до сега ни одеше одлично. И по натпреварот со Сиена е екстра но со една мала црна дамка за која сите ќе ни спомнуваат во текот на сезоната и само затоа што сме најдобри и нема за што друго да ни замерат. Јас верувам во квалитетите на Интер и сигурен сум дека лесно ќе се справевме во понатаможниот дел од сезоната и со освоен бод.

Сакам чиста како солза титула за која копнеам со години.

ПС многу ме нервираат некои фанови од противничките клубови што воопшто не се објективни. Кога нивната екипа ги доби судиска помош преќутуваат па дури и се обидуваат да те убедат дека се било регуларно. А ако се случи на некој друг клуб (Интер) одма се први за критика.

ЕДИТ

За Думан и Наша ТВ мислам дека ја има на сателит не сум сигурен ама првичниот проект мислам дека беше таков

Со оваа покажува дека не му е сеедно, дали е нерешено или победа...
Ех тој Манчини 12 реми од 15 натпревари во првата сезона и око нему трептеше...
Ако не друго Мурињо се јади жив после секој изгубен бод.
П.С То се цени мајсторе..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom