Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата 2manyfreaks
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Maikon vi e zver,iako bese opsajd,kako i da e samo da im se odlepite na p......e od Yuve i Milan.

Ајде магариња секоја утакмица живците ни ги кините.. па овај Цезар на крајов не можам да го гледам ко којзнае која екипа да е Сиена напаѓаат не можиме топката да му ја земиме.. помочани.. ко на хаваи да се се однесуваат.. мајмуни цапарски.. нека заврши да не ги гледам..

Многу е густо пред нашиот гол
Многу несигурна одбранава на чело со Цезар на голот

Срцето почна со голема брзина да куца

Ајде магариња секоја утакмица живците ни ги кините.. па овај Цезар на крајов не можам да го гледам ко којзнае која екипа да е Сиена напаѓаат не можиме топката да му ја земиме.. помочани.. ко на хаваи да се се однесуваат.. мајмуни цапарски.. нека заврши да не ги гледам..
Еј ако примиме гол, ќе се побудалам
вака несум бил одамна вознемирен

МАИКОН :zver:!!!!!!!!!!!!!!!!!! И дали имат сега појак бек во моментов од Маикон????

Не беше офсајд Максвел ама беше Маикон... И ако незаслужено, ќе ги земиме 3бода. Сиена заслужи барем бод...

П.С. Ајде уште малце момци издржете :vozbud:!

ccccc piclista nevideni ste.i ova da ne ne e so sudii pobeda??????????

Мрш во вашиот мафијашки клуб!

Леле три метри во офсајд, Благодарејќи на судијата имаме девет бода предност. Воопшто не ми се допаѓа ова повеќе би прифатил под поради слаба игра отколку три со помош и месеци психолошки притисок како ни помогнале

Крај 1-2.

Нови 3 бода и зацврстување на табелата пред зимската пауза.Утре очекувам двата ''конкуренти'' да кикснат.

Големите тимови знаат и кога не играат добро да победуваат!!! Затоа сме шампиони !!!
Браво за Маикон !!!

ФОРЦА ИНТЕР !!!!!!!!!!!!!!!!!

Што екипа сте у пм. Секогаш гзлачки победувате. Ако ова не е победа од судиите тогаш која ке е. Идете у пм.

Јас кренав раце од мечов, како да играа на договорен резултат ( нерешено ), такво мислење добив по играта на двата тима, али јебига, од натпреварот ама ич не сум задоволен, бљувотина, искрено најубаво ке беше 0 - 0 да заврши, вака 1 - 2 погрешна слика дава за истиот .
Али што е тука е, временската прогноза бар до утре ке покажува -9 во Торино и -12 во еден дел од Милано . :toe:

Честитки за победата ! :smir:

Што екипа сте у пм. Секогаш гзлачки победувате. Ако ова не е победа од судиите тогаш која ке е. Идете у пм.
Чудно како кога за Интер ке згрешат судиите се буниш, каде беше цела сезона за другиве средби, Милан на пример. И минатото коло по дискусијата со Синдикат на тема Милан, имаше минорен офсајд пред пеналот за Јуве, али ај, - 9 , ладно е, се фантазира на такви услови уз хипотермија .
п.с. Думан некои мислења мора да се бришат од фан клубовите, такви се правилата, а за банови, ние модераторите ја немаме таа опција а и во никој случај не верувам дека ке падне бан по фан клубовиве, освен ако нема некој спамер или некој што дава лични навреди и оди со глава кроз ѕид .

Не овие не се нормални :) Душата ми ја извадија:helou: како и да е 3 бодчиња си се 3 бодчиња. Слаба игра, меѓутоа што е тука е :wink: Е сеа гарант ке има едно 213123124 сероњи што ке дојдат на нашава мила тема и ке коментираат, ех не заслуживте да тепате, офсајд не ви досудија итн... ПА ШТО, редно време е и нас малце среќа да не послужи. Сите тие што ке коментираат, нека се потсетат за Билан и ЈуБе, што се се случуваше со нив, а поготово со Билан сезонава, пенали, црвени офсајди итн. Така да СРЕКНА НОВАА ГОДИНАААА :smir:

м
Леле три метри во офсајд, Благодарејќи на судијата имаме девет бода предност. Воопшто не ми се допаѓа ова повеќе би прифатил под поради слаба игра отколку три со помож и месеци психолошки притисок како ни помогнале
Бојан што викаш ?
Многу биле слатки победиве со помош на судивее
Еве една порака до Миланистите и тие од Јуве.
Признавам дека беше голем офсајд, една утеха завас
Ама кога си во зорд и тоа е добредојдено, ајт малку и вие попликајте на судивее во Италија
Кој губи има право да се љути.
Оф колку слатка победа била со помош на тие во жолто, денеска беа тие наш 12-ти играч.
Поздрав Миланисти.

П.С Syn da te zamolam nemoj vecerva da baniras na anti-Inter fanovi koj ke pisuvaat na nasava tema.
pozdrav
Еј ќе заборавев температурата стигна -12

Секоја чест на Мајкон
п.с. Живи да се изедете и миланези и јувентини НАЈЈАКИ СМЕ!!!

п.п.с.Гледајте наша тв коментаторот е пијан!(озбилно)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom