Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата 2manyfreaks
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
И според тебе кој треба да игра во нападот.
Доволно е што на Ибро го чуваат по 2-3 противнички играчи.
А што фајде од Круз, и сам да го оставаат невреди.
Треба да бидеме задоволни од играта, а Наполи е квалитетна екипа.
Пред натпреварот и со реми бев задоволен, а сега водеме со гол разлика.
Нетреба да претерувами, сите резултати одаат во прилог на Интер, дури и поразот од Панатинаикос.
Олабависе малку Syn.

Duman, знаеш дека Ибра од мечот со Сампдорија до денешниов меч ги игра сите 90 минути, и нема асално преседено на клупа да одмори .
Голот ако добро памтиш денес падна по грешка на Ибро мајсторот.
Немам ништо против него, али сезонава немаше ниедна прилика за одмор на мечевите, сите ги започнува и сите ги одигрува до крај, човек е не е машина .

Опасно копиле е Лавеци!Треба да се пази на него!Ама мислам дека сега Наполи ќе се отвори и ќе биде казнет!Очекувам уште едно 2 гола!:helou:

Duman, знаеш дека Ибра од мечот со Сампдорија до денешниов меч ги игра сите 90 минути, и нема асално преседено на клупа да одмори .
Голот ако добро памтиш денес падна по грешка на Ибро мајсторот.
Немам ништо против него, али сезонава немаше ниедна прилика за одмор на мечевите, сите ги започнува и сите ги одигрува до крај, човек е не е машина .
Јас се сложувам со тебе, но гледај каква глупост ќе направи Мурињо во второво полувреме. ќе ги повлече сите играчи на Интер на наша половина и ќе ги брани овие 2-1.
Можам да кажам само, Господ напомош.
Да се надевам дека грешам со мојов пост.

Да видеме што ќе се промени од замената:
Круз - Адриано.

Крај 2-1
Честито нова победа и одвојување 6 бода од вториот на табелата барем до вечер!

Честитки за победата, рутински го приведоа мечот до самиот финиш. Како да не го знаеме Мурињо, точно дека Наполи имаа доминација во вториот дел ( свесно дадена од Интер ), ама истите колку шанси создадоа, ниедна .
Победија против Удинезе, Палермо, Јуве и Наполи во серија во која примија само еден гол ( денешниот ), претходно и со Реџина, 5 победи по ред, 4 од нив со доста тешки противници .

Forza Inter !

Важна победа... Изиграа онолку колку што требаше... Максвел праеше глупи фаули, ме нервираше : )) Сепак, земајќи го во предвид незгодниот противник одлична партија.

1. Интер--------- 33
2. Јувентус-------27
3. Милан---------27

П.С Неизвесно ќе биде во Сериа А за вицепрвак до самиот крај на првенството.
FORCA INTER !
Кој не верува дека е така нека погледни тука http://www.soccerway.com/national/italy/serie-a/

Интересна утакмица. Во првото полувреме видливо беше дека Интер играше подобро, додека Наполи се навикна на темпото на игра кое го наметна фаворитите. Сепак, три бода се три бода, и се надевам дека моменталната позиција на табелата нема да се смени до крај. Добро, барем што се однесува до првата позиција.

Тешките натпревари поминаа, следуваат два полесни натпревари со Лацио и Киево.
Јас мислам дека Лацио е полесен противник од Наполи.

Честитки за победава да ни се множат. Добро прво полувреме , добро бранење во второ.:helou:Форца Интер !

Добро игравме, убаво ги креиравме акциите без тие глупи високи топки кој беа упатувани на никој...но мислам дека малку треба да поработаат на отварање во текот на нападите, но и покрај се задоволен сум од денешната игра.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom