Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата 2manyfreaks
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Море дајте линк од головите даа јас не а гледав утакмицата не бев во можност гледам Кордоба дал опасен гол давајте побрзу ајде чекам:vozbud::vozbud::kez:

Секоја чест за вторио гол на Мунтари. Одличен потег на Круз, мајсторски, е сега Маикон можда шутираше директно на гол, ама како и да е, Мунтари феноменално ја заврши акцијата. :tv:

момци нека ни е честито победата и ако ви текнува дека во еден пост пред некој ден пишав дека сум многу сигурен дека ке победиме!!!ама исто така напишав и дека милан вечерва сум многу сигурен дека нема да победи!така да ќе се одвоиме на првото место!!!

2:0 губат, Никола. :smir:

Јуз опција '' измени '' те молам, Ноу Кака, Ноу фан, затоа и нејкам во овој тим на Интер да дојде таков тип на играч, од кој ке зависи целата игра на тимот ( Ибра не спаѓа во тој кош ), еве денес гледаме што значи всушност Кака за Милан .

Јуз опција '' измени '' те молам, Ноу Кака, Ноу фан, затоа и нејкам во овој тим на Интер да дојде таков тип на играч, од кој ке зависи целата игра на тимот ( Ибра не спаѓа во тој кош ), еве денес гледаме што значи всушност Кака за Милан .

Aј провери пак. :)
Како и да е, сега покажаа на белата точка. Шанса за Милан да го ублажи поразот.

Еdit: 3-1, Роналдињо. Интересна утакмица, се` на се`. =\

Ја мислам дека %’“%’“%“’’%&(&’“ ај да не ме банираат од темава одлично изигравте, посебно Круз, вториот гол :zver: , ама сепак вечерва ке си биде па по старо т.е. 3 бода разлика.
Многу се смешни овие од Милан, изгледа се деца па нетреба да им се замери.
Разликата е 6 бода.

Многу се смешни овие од Милан, изгледа се деца па нетреба да им се замери.
Разликата е 6 бода.

Ау да да, заборавив на тој пост, али нејкев тогаш да му реплицирам, знаев кога ке биде вистинскиот момент, сепак не е ништо готово на тој меч, судијава може ке досуди уште 2 пенала за Милан па да израмнат, евентуално 3 за да победат . :toe:

не е само Кака.... не го заборавајте столбот на одбраната Неста и тој што ќе му ја скршеше ногата на Миколи при првиот гол (нормално, ќе немаше ни да ја шутне таа топка) - Гатузо

колку патетична екипа треба да бидеш за и покрај толку судиски подароци во нивна корист , прелесен распоред и во однос на првопласираниот и пак да си - 6 бодови ?

не е само Кака.... не го заборавајте столбот на одбраната Неста и тој што ќе му ја скршеше ногата на Миколи при првиот гол (нормално, ќе немаше ни да ја шутне таа топка) - Гатузо

Тигар, реално збориме, вчера ти реков, ке ги видиш утре Милан без Кака, и ти реков дека Рони не е ни бледа сенка на Кака, очекував евентуално блескање на Пато али се случи тоа што се случи . Што видовме денес од Милан, освен оспада над нивниот гол и никаква игра, најголемите шанси ги имаа од пенал и слободен удар .

колку патетична екипа треба да бидеш за и покрај толку судиски подароци во нивна корист , прелесен распоред и во однос на првопласираниот и пак да си - 6 бодови ?

Точно, башка што Интер не е перфектен со играта која ја прикажува .

Неможам да ја гледам утакмицата се згазив од смеење !:pos2:
RoFl шо викаат зависниците од МСн!

да си се вратиме на темата!
ова ни беше 5 победа по ред! 9 утакмици без пораз!
29 утакмици без пораз на домашен терен!

Честитки за победата на Палермо, па сега можам да кажам дека Интер денеска победија двапати.
П.С Интер го победија Палермо на гости 2-0, а Билан изгуби со 3-1.
Да се знае кој е кој во сериа А.
Кајсве Миланези, невипомога ништо ни судии ни пенали , а најмалку Берлускони.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom