Кавадарчанец
Бадр Хари фан
- Член од
- 18 декември 2007
- Мислења
- 4.156
- Поени од реакции
- 29
Море дајте линк од головите даа јас не а гледав утакмицата не бев во можност гледам Кордоба дал опасен гол давајте побрзу ајде чекам
:kez:

:kez:Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

:kez:милан губи 1-0!
рече думан опасна ке биде борбата за 2 место!!!
2:0 губат, Никола. :smir:
Јуз опција '' измени '' те молам, Ноу Кака, Ноу фан, затоа и нејкам во овој тим на Интер да дојде таков тип на играч, од кој ке зависи целата игра на тимот ( Ибра не спаѓа во тој кош ), еве денес гледаме што значи всушност Кака за Милан .

Многу се смешни овие од Милан, изгледа се деца па нетреба да им се замери.Ја мислам дека %’“%’“%“’’%&(&’“ ај да не ме банираат од темава одлично изигравте, посебно Круз, вториот гол, ама сепак вечерва ке си биде па по старо т.е. 3 бода разлика.
Многу се смешни овие од Милан, изгледа се деца па нетреба да им се замери.
Разликата е 6 бода.

Јуз опција '' измени '' те молам, Ноу Кака, Ноу фан, затоа и нејкам во овој тим на Интер да дојде таков тип на играч, од кој ке зависи целата игра на тимот ( Ибра не спаѓа во тој кош ), еве денес гледаме што значи всушност Кака за Милан .
не е само Кака.... не го заборавајте столбот на одбраната Неста и тој што ќе му ја скршеше ногата на Миколи при првиот гол (нормално, ќе немаше ни да ја шутне таа топка) - Гатузо
колку патетична екипа треба да бидеш за и покрај толку судиски подароци во нивна корист , прелесен распоред и во однос на првопласираниот и пак да си - 6 бодови ?