Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата 2manyfreaks
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ви кажав Кварезма ќе биде меѓу подобрите... Ц ц ц ц глупости праи... Ај ќе се тешиме дека го чува да не добие жолт па да паузира со Лацио : )))

Тоа е...

Ibra The Best Striker In The World - Reja

On Zlatan Ibrahimovic, he said: "He is the best striker in the world, when he's in a good day all you can to do stop him is shoot him. In any case we will have to be extra careful on high balls, and in general we will have to try and help each other. But I must emphasize that when you're facing a team with so much individual talent, you cannot focus on a single player."

:pos2: Интересна изјава од страна на тренерот на Наполи за Златко :)

Shoot the Dog :icon_lol:

А што може да биде работата со тоа што не ги викнал... Балотели може пак нешто се праел манга, нели според него треба да биде прва постава, според мене пак е прерано, плаче негде да го пратиме на ‘‘калење’’. Кварезма врска немам зошто не го вика, после (според мене) доброто полувреме против Панатинаикос. Е сега, во составот е Хименез, по подолго време... Сметам дека ни тој нема да добие шанса, ама важно е дека се опоравил од повредата.

Според мене ќе игра со следниве 11

-----------------Цезар ----------------
Маикон---Кордоба---Самуел---Максвел
Занети ---Мунтари---Камбијасо---Мансини
--------Адриано---Ибрахимович--------

Претерува, пак. Не ги повикал Матераци, Балотели и Кварезма за утрешниот натпревар.
Тони сети се дека Мурињо изјави дека Кварезма ке игра само на гостински терен за да може да игра без пречење од свиркањето на навивачите!

Прво, да му посакам добредојде на новиот член на форумов, Nerazzuro. Второ, се вратив :).

Вторникот против гејците, со едно име, СРАМОТА. Играчите беа толку незаинтересирани, ко да се однесуваја како да сме веќе влезени во 1/8. Само можам да ги пофалам Камби и Занети за добра партија, па и Цезар кој немаше многу работа, а и не можеше да стори ништо по одбиената топка. Другите сите :kesa:....

Утре како навивач на Интер, очекувам победа, но како неутрален, нерешено :kesa:. Се надевам дека не сум во право...

П.С. До администраторите што ме бановаја.
Можевте да ми простите, бидејќи немам испровицирано никого со моите постови, а камоли да пцујам. А исто така бев во афект, а тој "мажот" дојде да ме/не провоцират. Се надевам дека немат да ми се повторит истото :pipi:.

П.П.С. Барам бан на ова тема, на тој што испровоцира (во случај ако уште не му имате даено :smir:)

111474-480.jpg

Масимо Морати и неговото прво и најдобро засилување Капитенот Хавиер Занети!

Глеам зборите за занети...да не знае некој кај отиде мислам брат му на хавиер занети,Кристијано(мислам беше) Занети?Знам дека играа заедно и после коа прекинав да глеам фудбал или се пензионирал или отишол негде...Некаква инфромација?

Глеам зборите за занети...да не знае некој кај отиде мислам брат му на хавиер занети,Кристијано(мислам беше) Занети?Знам дека играа заедно и после коа прекинав да глеам фудбал или се пензионирал или отишол негде...Некаква инфромација?

Не се браќа.
сега игра во јуве

Чудно, Хавиер Занети - Аргентина
Кристиано Занети Италија
Двајцата играа за Интер и имаасамо исто презиме, а сега Кристиано Занетии игра за Јувентус.

Паоло Занети-италијанец игра за Торино!
и еве повеќе информации за брат му на Занети кој исто така бил фудбалер!
http://en.wikipedia.org/wiki/Sergio_Zanetti
Дечкото мислеше за Кристијано Занети сега што игра за Јуве.А не го гледа дека сега е повреден:)

Утре со Наполи иако ке ве колнам да изгубите,мислам дека ке ја добиете утакмицата многу лесно.Ке покаже Интер карактер на оваа утакмица!

Дечкото мислеше за Кристијано Занети сега што игра за Јуве.А не го гледа дека сега е повреден:)

Утре со Наполи иако ке ве колнам да изгубите,мислам дека ке ја добиете утакмицата многу лесно.Ке покаже Интер карактер на оваа утакмица!
Знам за што зборуваше и знам кој е кристијано занети!
Сељак кој ја уништуваше цела игра во Интер и во многу наврати црната офца бај д веј носеше број 6!
јас само ги надополнив думан и гос со други информации!

Не знам дали ќе биди лесно. Наполи има силен тим, и како што реков во некој пост предходно само ако играчите се максимално мотивирани и да се пристапи крајно сериозно па нема да имаме проблеми...

После еден од најлошо поминатите денови до сега некако не ме интересира ништо, седам само така и гледам како некое теле во монитор без некоја посебна причина и единствено што помислив беше утрешниот натпревар со наполи и затоа пишав на темава... поз

Utre sum siguren 100% deka ke go pobedime napoli pred 2 kola napoli izgubi od Atalanta 3-1 minatoto kolo kiksna doma so Cagliari igrase 2-2 i ne e vo nekoja forma sto moze da donese nekoi iznenaduvanja taka da utre ke go jade na Meazza!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom