Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата 2manyfreaks
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Леле дечки што напраивме бе? :nesvest:
Јас ја глеав утакмицава само прво полувреме и видов дека бајги затворено играа гејците, а второ полувреме не го глеав убаво.Што се деси леле :nesum:
Али ај, битно се пласиравме, само сеа против Вердер треба да осигураме првото место за да добиеме некој полесен противник во наредна фаза.То е то :toe:

А што некој кога губи треба да се фали дека е непобедлив? Леле размислете бе малку, не само удри Испрати Одговор.
Али што друго ти можеш да пишеш? Лига шампиони не го гледаш Милан, во Италија ако ѕирнеш накај прва позиција нас ќе не видиш... Тоа ви останува, ништо друго

Еј, ај потсети ме како изигравте вие денес? Или можеби вчера игравте?

Не бе вие сте најјаки само од конкуренција ке ви ги извадиме Тирана од Албанија пошто само они се појаки од вас!!!

не напаѓајте и вие до толку не рече ништо лошо , сепак честиташе осмина финале

Ондак само последната реченица требало да ја остави.Незнам зашто ги браниш патетичните сограѓани :toe:

Признавам искрени честитки, а не да се каже прво навистина што се мисли, па демек еј абе шала е (а знаеме дека не е :wink:). Затоа се репликите.

Незнам зашто ги браниш патетичните сограѓани :toe:
Чекај малку, ај изброј до 10 и кажи ми дали живееш во Милано:tapp:?
Ај очи да си вадиме, да се вреѓаме или да се изнатепаме? Ќе бидеш задоволен? Ќе те исполни тоа психички? До што ќе доведе тоа? Патетично размислуваш.
И ај сеа фрлете те ми се сите мене, не на Маца Кака.

само сакав да видите како е кога сте нервозни некои фанови на други тимови да ви се смеат
јас барем честитав..што вие ретко правите

извинете тогаш, не пишувам више

• Ми се допаѓа
Reactions: Syn
Mн ИНТЕРЕсна работа е што има договор меѓунавивачите да нема никакви конфликти во градот вајда сте упознаени... честито пласман и не провоцирам да знаете

Прво убаво испровоцира губење од Панатинајкос девојченценцето, па продолжи со честитки. :toe:
Пред мечот имав некое чудно чувство за мечот со грците, а и каков татко таков син, и татко ми кога дозна кој меч ке биде денес пренесуван прво нешто што кажа е , цитирам : '' Губат, како што влегоа во форма по Рома, така и денес по Јуве ", го барав после низ куќа, демек " легнал '' :sakas_ust. <- ова не ви е мртов пиксел .

само сакав да видите како е кога сте нервозни некои фанови на други тимови да ви се смеат
јас барем честитав..што вие ретко правите

извинете тогаш, не пишувам више

How sweet :pipi: На крај краева никот ти е Маца кака, слободно можеш и на темава уз некоја честитка наравно. Се надевам до Мај ке ни честиташ.

Ај очи да си вадиме, да се вреѓаме или да се изнатепаме? Ќе бидеш задоволен? Ќе те исполни тоа психички? До што ќе доведе тоа? Патетично размислуваш.

Нема зошто да ти се нафрламе тебе. Не кажа нешто за да ти се нафрламе. Не мора да изигруваш "спасител" :smir:.

ја бранам затоа што не рече ништо лошо , нормално ќе не чепне за поразот ама постот е напишан за да честита осмина финале , што има толку навредливо во тоа. и не се расправам повеќе за неважни работи just let it go

Нема зошто да ти се нафрламе тебе. Не кажа нешто за да ти се нафрламе. Не мора да изигруваш "спасител" :smir:.
Ништо не изигрувам ама она "патетични" ме извади од такт. Нема аер од вреѓање, само се расипуваат дискусиите така. Уште еднаш честито пласман.

Jas ne navivam za Inter vo nikoj slucaj,ama deneska morav malku da vrtam od kaj Inter zatoa sto igraa so grckite kopilinja,siguren sum deka e namestena deneska utakmicata (zboruvam realno,bez provokacija)

Пораз и на теренот пораз и на трибините :toe:

На Сан Сиро никогаш не се вадела јака атмосфера, ми текнува Делии го запалија стадионот против Милан и се слушаа во текот на целиот меч, затоа и не го сакам многу овој стадион, го чекам денот кога Интер ке изгради нов.

Епа ондак не провоцирај и готово.Пишуаш безвезни глупости, ја не почнав прв!

Епа ондак не провоцирај и готово.Пишуаш безвезни глупости, ја не почнав прв!
Моја провокација нема да најдеш на форумов. Не е битно:smir:.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom