Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата 2manyfreaks
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
само сакав да видите како е кога сте нервозни некои фанови на други тимови да ви се смеат
јас барем честитав..што вие ретко правите

извинете тогаш, не пишувам више

На што да ви честитам? Дека победивте сега со Торино или дека вчера тепавте, а?

П.С. Чекич читај девочево што пишуа, и пак размисли зашто ја браниш
...
читај прв и втор ред, читај!

Моја провокација нема да најдеш на форумов. Не е битно:smir:.
Тоа се однесуаше на Маца кака

На што да ви честитам? Дека победивте сега со Торино или дека вчера тепавте, а?

П.С. Чекич читај девочево што пишуа, и пак размисли зашто ја браниш
...
читај прв и втор ред, читај!

Тоа се однесуаше на Маца кака

Маца, кака, што е тука нејасно . :toe: Дај сменете дискусија.
Конечно и асална изјава на Мурињо по мечот, за разлика од оние претходните кога играа лошо а се вадеше, го цитирам : '' Интер заслужи да загуби од Панатинајкос '' , кратко и јасно .

што напиша де ... аман , леле целта не беше да провоцира ,сепак знаеше дека поразот ништо нема да смени и дека ја пројдовме фазата по групи

Добро е што не го гледав натпреварот, ќе искршев нешто дома, не ми се веруваше кога видов на livescore како завршил натпреварот. цццццццццц срамота

Без разлика што обезбдуваме пласман понатаму ова никако не смее да се заборавии мора да се научи од ваквите грешки и во иднина да се повтори. Сега мораме да се насочиме кон мечот со Наполи и сигурна победа за лечење на раните

Интер.. дома да изгуби од овие смртници тука нешто не ми штима :drk:

што напиша де ... аман , леле целта не беше да провоцира ,сепак знаеше дека поразот ништо нема да смени и дека ја пројдовме фазата по групи

Чекич доста со удварањево, малолетничка е гад демит . (шала) :D

Онтопик : Mурињо над 100 меча немаше пораз на домашен терен, дојде денот кога изгуби, каде ако не на Меаца со Интер .

п.с. Со Манчини немавме никакви проблеми во фазата со Групи, иако секогаш имаа лош старт, на крајот лесно излегуваа со групите. Имајте го ова во предвид, а го имам кажано многу пати, добро е што играат лошо во овој дел од првенството а немаат негативни последици. Конечно денес и Мурињо јасно да каже дека тимот играше лошо и заслужено изгуби, убеден сум дека ке ја истемпираат играта и дека ке го видиме Интер во вистинското светло, бар оваа година имаме тренер способен да го направи тоа, за разлика од лани кога Манчио мижеше пред сите испади и лоши игри на фудбалерите и тимот .

Чекич доста со удварањево, малолетничка е гад демит . (шала) :D

Онтопик : Mурињо над 100 меча немаше пораз на домашен терен, дојде денот кога изгуби, каде ако не на Меаца со Интер .

е ова не ти требаше мислев на онтопикот :) и тоа од кој изгуби :S

INTERASHI NE SE NERVIRAJTE IAKO SUM OD MAL ZA INTER I NA SITE PORAZI SE NERVIRAM NA OVA NE SE NERVIRAM >NZ KAKO NE SVATIVTE AMA MORASHE KLADILNICIVE NEKOJA UTAKMICA DA NAMESTAT A INTER BESHE NAJVEROJATNO I NAJIGRANA I PLUS TO ANORTOSIS VODESHE A INTER GUBESHE EM KLADILNICIVE 4AR EM INTER NE TRPI POSLEDICI I NE SE SEKIRAJTE ZA IGRAVA OTI KO CE DOJDI 1/8 FINALE CE EKSPLODIRAAT IGRA4IVE

so ova za anortosis sho vodeshe i inter nishto ne mu menuvashe zs samo so pobeda na werder se zapletkuvaja rabotive.

Темава е затворена додека не ја прегледам. Осеќам дека ќе е интересна дискусијата наназад.

Едит: Гледам Мистик средил и ги оставил кењажите за да видите што се добива за пцуење. Нека биде така.

Пораз и на теренот пораз и на трибините :toe:

Тоа сакав и јас да го кажам.

Грци се ги мразиме, али подавам рака за навивањето, тоа беше лудница. На сите натпревари до сеа шо ги изгледав во лига шампиони немаше вакво навивање. Вреди да се спомнат и на Зенит навивачите, али далеку се од Гате 13.

Лоша игра се до примањето на голот, потоа почна притисок меѓутоа предоцна. Факт е дека можеше уште од почеток да се притисне за да се постигне барем еден гол, ама тоа е. Среќа што Анортозис не победи, инаку ќе висеше пласманот се до последно коло. Да се надеваме на подобра игра против Наполи.

Мене стварно не ми е јасно до што е проблемот,најискрено...
Добро,со оние играчи,што кој и да биди даден на трансфер листа ќе се отепаат големиве клубови да го земат,ние од џупци губиме на домашен терен....
Стварно не ми е јасно.........
П.С Нема да (си)ви честитам за квалификацијава,бидејќи ова не е начин на кој што Интер треба да се квалификува......
Ќе честитам кога ке се квалификуваме во четврт-финале:toe:

Мене стварно не ми е јасно до што е проблемот,најискрено...
Добро,со оние играчи,што кој и да биди даден на трансфер листа ќе се отепаат големиве клубови да го земат,ние од џупци губиме на домашен терен....
Стварно не ми е јасно.........
П.С Нема да (си)ви честитам за квалификацијава,бидејќи ова не е начин на кој што Интер треба да се квалификува......
Ќе честитам кога ке се квалификуваме во четврт-финале:toe:
Iako sum za Inter...te sakam za ova sto go kazaa!:smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom