Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата 2manyfreaks
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Примајте го:pos2::pos2::toe:сочуство:smir:

и ти прими го од мунтари

Ајде де ништо страшно, ионака одите понатака.
Се надевам дека нема да паднете со Ливерпул или Реал.

реал тешко зашто се втори и ливерпул веројатно втори ради гол разлика ќе бидат

Каков парадокс, Интер пред натпреварот небеше сигурен за понатака, а после поразот се пласира во 1/8 финале.
Сепак овој пораз треба да го славиме, поради пласманот во 1/8 финале.
Некогаш немора да се победува за понатамошен пласман, тоа ќе го одработаат некој друг, во случајов вердер.
Апелирам, до сите фанови на Интер, да не очајувате, туку треба да славиме за пласманот во 1/8 финале.
Вакво нешто не се случува секогаш.

да славам море ако можам да им влезам у соблекувална со една палка .... на што личи ова бе да си играат кур ташак со екипа која испод 3 гола да ја победиш е неуспех. на крај па и затоа навивам за да победуваат а не некој други екипи за нив да играат

Шо да славам пласман во 1/8 финале, не навивам за Анортозис, Шахтјор или за некој третокласен тим! Да навивав за нив ќе славев... историски пласман во најдобрите 16 во Европа, WOW.
Треба да се слави играта, да се понижуваат ваквите противници со втор тим... за публика, а не да ме пукаат нервози. Па и за Анортозис се радувавме кога им извадивме бод. Браво, секоја чест... бод за големиот интер.
Истото дооолго време го немаме славено, да се поужива 90 минути, релаксирано со голчиња, акции, диктирање на темпо и смирено завршување на натпреварот .
Единствена работа што ме прави среќен во моментов е што немаме никаков негативен ефект од лошата игра, први во Калчо, обезбеден пласман во 1/8 финале, али истото вечно нема да трае .
Премногу прилики на Мурињо да види што не чини со Интер, во стилот на Обама, The Change We Need .

Одеби бе суштество.

и ти прими го од мунтари

Не обрнувајте внимание на неуспешни абортуси, ок ?

п.с. Ливерпул се подобри во меѓусебниот дуел со Атлетико, сега за сега први се .
п.п.с. Чекате да се изигра мечот со Вердер, можно е Интер и втор да биде . :D

Не ми се јасни толкавите осцилации во играта, едноставно не ми се јасни. :S Од психолошка гледна точка.
Рома ја победуваш 4-0 наместо тоа да служи како отскочна даска и поттик за подобри резултати... редиш нерешени, го совладуваш Јувентус губиш од третокласна екипа. :S

Шо ќе беше ова, не знам... недај боже да победиме на некоја утакмица 5-0, на следната нема ни да стигнат, ќе го срушат авионот.

Што STFU последни 5 страни пишуваме како стојат сите математики, и ти ко паднат од Марс кажуваш дека ќе било тешко за пласман... Иди летај пеперутки
Хехехехехех :pos2::pos2::pos2:оди летај пеперутки

опааа убаво губење од панатинаикос
зошто не се фалите сега дека сте непобедливи и најдобри:nesum:

шала:smir:
ајде идете понатаму и мора италијанска екипа да победи :)

Со мало задоцнување да си го кажам мислењето за натпреваров.

Дефинитивно еден од најлошите сезонава, посебно првото полувреме. Чудно ми е како не заспав. Не можам да сфатам како може некој да излезе на терен и да одигра така незаинтересирано, како веќе да се пласирани и како ништо да не зависи од нив самите!!! Како да треба да падне гол од небо. Зарем им даваат толкави плати за да дремат на терен?
Разочарана сум од 90% од фудбалерите кои играат денес.

Друга работа, уште кога го видов Фиго во стартните 11 ми се стемни и си реков што ли му се случило на Мурињо. Разбирам дека сите сме пристрасни кога се работи за луѓе од нашата земја кои се со нас во странство, ама ова веќе ги помина сите граници. Па зарем до толку сме очајни него да го става :uvo:?!

Единствена добра околност е што имавме среќа и со ваква игра да се пласираме понатаму. Нормално дека ми е мило, но за жал не можам да се израдувам како што треба после ваква игра :icon_neut.

Повторно ќе кажам, се надевам дека наредниот натпревар ќе биде подобар и дека некои грешки нема да се повторат. Барем можеме да се надеваме :toe:...

овие на гол дали се нормални бе фиго 7.5 , ибра 7 .....освен камби , занети , матераци и кордоба сВе се за 2

Прво честитки за пласманот у 1/8мина финале. Како, така стигнавме кај што требаше. Да, ја изигравме можеби најлошата утакмица од почетокот на сезоната, но луѓе за ИНТЕР сме. Ако некој треба да се навикне на вакви резултати од марс паднати тоа сме ние. Со Интер никогаш и против никоја екипа неможеш да си на чисто. Сепак, повеќето од нас го избрале Интер, и ќе го сакаме и во добро и во лошо. Земавме Супер куп на Италија, 1рви сме во калчото, 1рви сме у ЛШ и со подобра игра против Вердер на гости и ке се пласираме како први;) Точно, боли ваков пораз, не дека толку лошо и незаинтересирно изигравме, туку дека изгубивме од тим од "омилената" ни наша нациja. Како и да е до сега коа игра Интер, пиев по 1-2 Б-комплекс ама ке треба да се префрлиме на Дијазепамче од 10 а ако и тоа не работи се пребацуваме на пиво со лексилиум:), а бидејќи со Интер никогаш не се знае, ако стигнеме до финале едно 7-8 грама гане ке ми завршат работа за тогаш:toe: како и да е FORZA INTER :salut: пс. Не замарајте ВЕ МОЛАМ дека Интер ве заебал у кладилница. На повеќето од нас ич К не не боли, идете жалете се на мајките. Значи наравоучение :) 1.Интер никогаш во кладилница 2: Forever Inter и во добро и во лошо

• Ми се допаѓа
Reactions: Syn

Не бе вие сте најјаки само од конкуренција ке ви ги извадиме Тирана од Албанија пошто само они се појаки од вас!!!

Еј, ај потсети ме како изигравте вие денес? Или можеби вчера игравте?

Леле дечки што напраивме бе? :nesvest:
Јас ја глеав утакмицава само прво полувреме и видов дека бајги затворено играа гејците, а второ полувреме не го глеав убаво.Што се деси леле :nesum:
Али ај, битно се пласиравме, само сеа против Вердер треба да осигураме првото место за да добиеме некој полесен противник во наредна фаза.То е то :toe:

А што некој кога губи треба да се фали дека е непобедлив? Леле размислете бе малку, не само удри Испрати Одговор.
Али што друго ти можеш да пишеш? Лига шампиони не го гледаш Милан, во Италија ако ѕирнеш накај прва позиција нас ќе не видиш... Тоа ви останува, ништо друго

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom