Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата 2manyfreaks
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Се да ви ебам!!!

Сум гледал газење од страна на Милан со 6-0, ама да изгубат од ваква екипа дома... па уште и ако го додам фактот колку ги мразам грците на национална основа!!!!! Непокретни, низаедни... сериозно мора да се размисли, кој ќе лета а кој ќе игра фудбал и после јануари. Едно е да имаш лош ден, како епизодата со Реџина а друго е да немаш воља за игра.:@

Да бидеме реални, Адри изигра катастрофално, од 1 до 10 оцена 2, Ибра е максимално експлоатиран од стартот на првенството, по незнам кој пат ги игра сите 90 минути, не требаше и денес да стартува. Фиго беше доста несериозен потег од Мурињо, играч мање беше, Кварезма изненади, незнам зашто не одеа цело време по негова страна, доста опасни центар шутеви знае да даде дечкото, али мораше преку Маикон и Балотели пола акции да се усерат .

Се на се склопено, по незнам кој пат го повторувам ова, добро е што и покрај тоа што играат лошо, не се казнети, овој пат дури имаа и премија, пласман понатака .

Се потврди тоа што одамна го знам
Интер е најглупа екипа у свет,без конкуренција,сега и педериве ве уверија :baeh:

цитрон тапацирај го на друго место океј ,

Интер е најглупа екипа у свет,без конкуренција,сега и педериве ве уверија :baeh:
Попај оди јади спанак и мочај шајки и мојш да си чукаш ореј ако ги нема .. Глупаво створење:tapp:

Јас не знам станковиќ зш не го кладе да играт....според мене кључен играч....

Оваој натпревар беше за отрезнување на Мурињо, да превземе нешто против Наполи и Лацио..
Несе секирајте од вакви небитни порази...
Се знае нема среден ред, незаинтересираност на денешниот натпревар за победа, јас на полувремето нагласив дека Интер како да очекува самата топка да си влезе во голот на Пао, Но се случи обратното топката сама си влезе во нашата мрежа...
Бидете смирени и нема место за очајување...

SHUT THE FUCK UP!

Мурињо...јебо сам ти матер сам ти јебо...
Ебате глупсан ебате...
Фиго стај го пак...да му го лади јајцата на судијата...ебаго ебаго...
За честитање не им честитам на копињаци....
Имавте среќа...и тоа во газот...дека во газ сте праени....
ГРЦИ СКАПАНИ!

Баталете го Лузеров бе , нема друга работа па провоцира, ке се замарам ја со куртони немам друга работа,,,,

Го глеав натпреварот, и полош натпревар на Интер досега не сум глеал. Но што е тука, ви пожелувам срека натаму, мислам дека сега против Наполи ке го оправдате поразов. :smir:

Адри и Ибра потврлија :S Кварезма колку толку се потруди нешо .. онај младичон Балотели да ми јајт ку*ов еден асолен центаршут не напрајм, Маикон некако преизморен ми делуваше и тој не мојше да нафрли убо... Се на се катастрофален меч стварно ме изнервираа ... Барем нерешено да беше.. ТО ти е Интер народе..

Тактичи одиграа педерчињава!Паметно и стрпливо чекаа грешки и да ги искористат!Едно време и контрола на топката имаа и чекаа да се подотворите и да нападнат!А за Фиго,мислам дека Мурињо е стварно крајно не сериозен!Требаше Мансини или Кварезма од почеток и готово!На крај ни 4 напаѓачи не му помогнаа!Искрено се занесува Мурињо премногу и не е толку посебен ко шо си мисли

:bip: глуп си ко кур бе
ЈЕбем ти матер твоја иди у пичку матер иди уште ти ми фалиш на сите нервози да ти ебам се живо .. дај некој нека го мани од овде манат да останит и пичку матер живина една !!!!!!1

ЈЕбем ти матер твоја иди у пичку матер иди уште ти ми фалиш на сите нервози да ти ебам се живо .. дај некој нека го мани од овде манат да останит и пичку матер живина една !!!!!!1
Ај нема потреба да се расправаш со други членови, нека пишува што сака...
Биди стрпелив, а ние нетреба да наликуваме како другите фан клубови...
Сепак немора да си нервозен, оваа беше само еден експиримент на Мурињо...
Натпревар без никакви последици, треба да си честитаме за пласманот во 1/8 финале...

Се разбирам, ама Маикон?

Маикон ја изигра најлошата утакмица во кариерата во дресот на Интер. Катастрофален во напад а цело време беше на противничката половина. Преку 80 проценти од акциите преку него тргнуваа, па што сакате да кажам повеќе...
Само Камбијасо го видов да трча и да се залага за тимот. Капитенот стандардно и централниот двоец. Толку. Се друго играше куку. Се криеја од топката.

Па во еден момент мислам дека ги видов Фиго и Ибрахимович кај што потпишуваат автограми и се сликаат со навивачи.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom