Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата 2manyfreaks
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Срамота....

Како и да е, со победата на Кипраните.. ни треба само нерешено.

Сепак... срамота ....

И пораз ги вади, наредно коло играат Панатинајкос и Анартозис а Интер имаат подобар скор во меѓусебните со Анартозис, па и со овие сега за сега, а Вердер веќе ке е отпишан... за сега .

п.с. Адри заборави да игра фудбал, а Мурињо игра со 4 напаѓачи, марвелосно .

Ме нервира публикава што го свири Кварезма... пацеришта... Непотребно му прават притисок, жива глупост е што му свират. А полувремево добро го игра : )

Oh Oh Oh,,,, Порка мизериа , Само бод ни треба а губиме од педерасиве ,,,,не се откажувам пред време::::ФОРЦА ИНТЕР!!!!

Завршуе 1-1 .... ми мириса оваа на продадена ... али ај .... да не мрчам ..

Не губи интер денес.

1о минути останува надеж, за поволен резултаат.
Интер требаше да изврши притисок од самиот почеток.

Oh Oh Oh,,,, Порка мизериа , Само бод ни треба а губиме од педерасиве ,,,,не се откажувам пред време::::ФОРЦА ИНТЕР!!!!

Моментална табела .

1. Интер 8
2. Анартозис 8
3. Панатинајкос 7
4. Вердер 3

Со оглед дека играат наредно коло грците заедно, Интер и вака е пласиран, доколку мечот заврши 0-1 . :smir: А и да изиграат Вердер денес нерешено .
Ако имам некоја грешка во математикиве, поправете ме .

edit : Смешен ке биде фактот што по долго време Мурињо ке загуби дома, од грци .

Моментална табела .

1. Интер 8
2. Анартозис 8
3. Панатинајкос 7
4. Вердер 3

Со оглед дека играат наредно коло грците заедно, Интер и вака е пласиран, доколку мечот заврши 0-1 . :smir: А и да изиграат Вердер денес нерешено .
Ако имам некоја грешка во математикиве, поправете ме .
Пред почетокот на натпреварите по групи тврдевте дека ќе победуваме по 5-6 гола разлика, носега правеме математички пресметки...
моите постови ќе ги разбарам низ темава и ќе видете која беше мојата птетпоставка, дека можно е вакво сценарио.

ај вие пратите на мтв, која ќе ја даваат снимка после кажаа?

Пред почетокот на натпреварите по групи тврдевте дека ќе победуваме по 5-6 гола разлика, носега правеме математички пресметки...
моите постови ќе ги разбарам низ темава и ќе видете која беше мојата птетпоставка, дека можно е вакво сценарио.

Думан, фудбалот е непредвидлив, сега и Вердер израмнија, е ако тепаат ке биде весело . :smir:

А за блондираното, тек кога игра Интер е непредвидлив . Интер и се е можно, јас се навикнав на тоа во овој период на навивање за Интер кој трае повеќе од 10 години .

Дебили непокретни, ебави платениците. Се да ви ебам.
Земате милиони за да стоите во место како бисти.

Џабе и тактики и се кога на некој не му се игра фудбал.

Ај шо ме бутнавте на спортска него како можевте од ГРЦИ ДОМА?!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom