Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Подобро да биде поштеден некој од минатиот натпревар.
Има уште нозе желни за натпревар : Мансини, Кварезма, Балотели, Круз...
овака сеа замисли си дека вечер во 00.00 леташ директно за милано а утре до 12 те чека утакмица на која сите очекуваат да дадеш 3 гола или барем 3 асистенции а од таа утакмица натаму секоја следна да даваш гол или да асистираш!Кварезма?
Некако не е за италија....изгледа тешко иде - од манекен до фудбалер...
овака сеа замисли си дека вечер во 00.00 леташ директно за милано а утре до 12 те чека утакмица на која сите очекуваат да дадеш 3 гола или барем 3 асистенции а од таа утакмица натаму секоја следна да даваш гол или да асистираш!
ај сеа размисли дали вреди твојот пост!!!
СЕКАКО ДЕКА ВРЕДИ! -СЕКОЕ МИСЛЕЊЕ ВРЕДИ!
Форум е за секој да го искаже своето мислење...да научи нешто од другите...и да сподели свое мислење во врска со нешто...
АЈ БАШ МЕ ИНТЕРЕСИРА , до сега баш би сакал да слушнам на кој начин се покажал Кварезма....можда КЕ СЕ покаже али до сега....еден мизерен гол....ЕДЕН!!!
Барем и тој да беше ко што треба...
Мунтари...да, не извади со Јуве...но не е ни стапнат на терен ко што треба...сепак...времето ке си каже...
А иначе ников Адриано го заприметив, е за она невоспитаното говедо...што не знајт со ниеден тренер да се разбере??
Абе златен Манчини....
И немој да си мислиш дека не сум за Интер па ете солам памет....напротив...
ај размисли сеа што направи Роналдо првата сезона во манчестер!СЕКАКО ДЕКА ВРЕДИ! -СЕКОЕ МИСЛЕЊЕ ВРЕДИ!
Форум е за секој да го искаже своето мислење...да научи нешто од другите...и да сподели свое мислење во врска со нешто...
АЈ БАШ МЕ ИНТЕРЕСИРА , до сега баш би сакал да слушнам на кој начин се покажал Кварезма....можда КЕ СЕ покаже али до сега....еден мизерен гол....ЕДЕН!!!
Барем и тој да беше ко што треба...
Мунтари...да, не извади со Јуве...но не е ни стапнат на терен ко што треба...сепак...времето ке си каже...
А иначе ников Адриано го заприметив, е за она невоспитаното говедо...што не знајт со ниеден тренер да се разбере??
Абе златен Манчини....
И немој да си мислиш дека не сум за Интер па ете солам памет....напротив...
Дечки, да не знаете дали Кварезма ке настапи вечер у први 11?
(го имам на фантази)