Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата 2manyfreaks
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Луѓе дајте линк од утакмицава ми снема кабелска :nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv:

Заврши првото полувреме во Палермо, Палермо - Интер 0-0.
Играта ништо не е променета од претходните натпревари, и понатаму Ибрахимовиќ е оставен сам да се надигрува со комплетната одбрана на противникот, а Мунтари, Камбиасо, Виеира и Занети далеку се одсечени од нападот...катастрофа, ваква уиграност на една екипа немам забележано ни во некој нисколигаш.
Целиот среден ред, како да е уплашен да шутира , а од предголот на противникот се оддалечени и по 40-50 метри.
Така Ибрахимовиќ е оставен сам на себе, а Круз не е забележлив во првото полувреме.
добро би било во второ полувреме да влези во игра Мансини на местото од капитенот, по се изгледа треба да се провери да не е лошата игра поради него, на кој по секоја цена му се бара место во екипата.
Каков-таков требаше да се повика „грипосаниот“ за овој натпревар.
Вака како што течеше натпреварот, ќе бидам презадоволен и со нерешено(почетниот резултат).
Треба да и погледнеме на вистината во очи.

ИБРО па ти си мајстор 1-0
Да не ве слушнам, некој да го нападнал на Ибро Мајсторот.
Без никаква шанса,ете постигна гол со прецизен шут од огромна далечина.
Единствената светла точка , со Жулио Цезар и одбраната.
Среден ред Интер дефинитивно нема или не функционира.

си ваква игра само магија од ибра може да не спаси но ова е палермо , што праиме со јуве следниот натпревар ?

ej ovaj komentatorov na telma sho se gubi we.vika:ibrahimovi4 e vo fantasticna forma .pa sho forma we ovaj nemashe gol daeno 5590 minuti i sega gol dade i vo forma bil.

Леле како ги работи мајсторот, али средината не чини нема плејмејкер кој да им дава топки

ej ovaj komentatorov na telma sho se gubi we.vika:ibrahimovi4 e vo fantasticna forma .pa sho forma we ovaj nemashe gol daeno 5590 minuti i sega gol dade i vo forma bil.
Момче кој му создаде на Ибрахимовиќ, прилики за да постигне голови.
Ова е премногу од Ибро, ако се земе предвид каков среден ред има Интер, кој несака да помисли да се пресели на половината од противникот.
Ова од Ибро е само користење на неговата снага што ја поседува и силниот шут.
Прашајго на Мурињо, што се случува со играта на Интер, ако воопшто досега и ја имаше.

Се се повторува, за голема среќа последици нема од ваква игра во овие дваипол месеци.:toe:

124 км/ч ц ц ц Има ли голман кој можече ова да го фати? ИБРА !!!!!!

ИБРО па ти си мајсторе
еве то е то
Палермо - ИБРО Мајсторот 0-2
Капата долу за мајсторот
Браво Босанац.
Ни ја спасуваш првата позиција.
Незаборавајте дека има само еден Мајстор , а тоа е ИБРО из Босне.

Ме потсеќа на Адриано на времето!
Он овака праеше кога немавме игра!
фати ја топката и мавај со сета сила у гол!:vozbud:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom