Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата 2manyfreaks
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
абе не знам зашто ама уште не сум убеден дека Адри му е време да си оди...не знам а и сум размислувал сосема спротивно од ситуацијава како што е прикажана во медиумите. на пр. дека ова за Адри се само чисти озборувања од медиумите дека само сакаат да набапаааат на публицитет, мислам дека ова работава со Адри ќе си остане како што е.дека Адри ќе си го доодработи договорот до 2012 и после ќе си иде...не се продава толку лесно играч, особено таков, па дајте бе луѓе, да му ебам мајката не играте менаџер па така лесно да одлучуваат кој да иде кој да седи. а за кој да си иде од интер ја имам гооолема листа: Матераци, Бурдисо, Ривас, Дакур(не знам зашто се трошат средства на овој играч), Креспо, Круз(иако го сакам ама време му е да си оди,34има)...И да се купи некој млад и перспективен играч-но проверен(а таквите чинат мноогу..ама сакаме тим кој што сака да освои Лига на Шампиони),па не можеш со згаснати ѕвезди како Матераци, Дакур, Креспо, па и Виера, да освојуваш...па луѓе има деца како од Арсенал што ораат на терен бе мајкуму...играш против нив од трчање ќе те натераат да јадеш од тревата...мислам дека сепак е време тоа минатото, интерашкото да го оставиме и да свртиме нов лист.Да се прави чистка во Интер и да се прави нов ПОМЛАД и поперспективен Интер...Па нема Милан да го имитираме....Ај FORZA RAGAZZI.........NON MOLARRE MAI....

П.С. еве тоа што го кажав горе за Адри..се потврдува:
Moratti: Problems With Adriano Created By The Media

Inter president Massimo Moratti insists there are no problems with Brazilian striker Adriano, and that the Italian press creates stories where none exist...

Спремна е листата за Јануари

Adriano, Luis Jimenez, Hernan Crespo и Olivier Dacourt. Овие четири фудбалери ќе бидат ослободени од обврските кон Интер во јануари, Мурињо им даде до знаење на управата на Интер дека од оваа четворка да најде начин да се ослободи во јануарскиот преоден рок.

За Креспо и за Дакурт (обавезно вториов) дефинитивно требаат да го напуштат Интер...а што се однесува со Адри...според мене (и гледам и некои од вас исто така мислат) да се искористи како мамка за Агуеро :)
Хименез не би сакал да го напушти Интер (би препорачал да биде испратен на позајмица) по шо дечкото навистина игра добро...само шо оваа сезона има мака со повредите.

DUMAN ај те молам подобјасни за каков ресивер станува збор и што нуди тој и за каква цена,каде се продава и слични детали!:smir:

DUMAN ај те молам подобјасни за каков ресивер станува збор и што нуди тој и за каква цена,каде се продава и слични детали!:smir:
Средете си го тоа со приватни пораки!
А за следнава утакмица АДриано и Кварезма не се повикани!
АДриано е болен со грип а Кварезма е пуштен 3 дена дома да се види со фамилијата да му олесни малце!

Средете си го тоа со приватни пораки!
А за следнава утакмица АДриано и Кварезма не се повикани!
АДриано е болен со грип а Кварезма е пуштен 3 дена дома да се види со фамилијата да му олесни малце!
Знам дека Адриано ти е биден миленик, но сепак ја има претерано, а мурињо по секоја цена сака да се ослободи од Адриано, ја разгледував темава за интер , а вонеја уште од Јануар 2006 очекуваме дека Адриано ќе влезе во форма.
И јас бев голем фан на Интер, неможев да замислам да си замине Адриано од Интер.
Но и покрај тоа што доби силна подршка од сите во клубот, тој повеќе со ништо не заслужува да остане во Интер.
Кај сака нека си отиде, занего нема место во Интер.
Жално е , но мораме да се помириме дека Адриано замина во историјата.
Адриано беше ѕвезда која се појави и бргу згасна.

надежта последна умира!:smir:
Адриано пак ке биде стравот за сите голмани низ европа!

Знам дека Адриано ти е биден миленик, но сепак ја има претерано, а мурињо по секоја цена сака да се ослободи од Адриано, ја разгледував темава за интер , а вонеја уште од Јануар 2006 очекуваме дека Адриано ќе влезе во форма.
И јас бев голем фан на Интер, неможев да замислам да си замине Адриано од Интер.
Но и покрај тоа што доби силна подршка од сите во клубот, тој повеќе со ништо не заслужува да остане во Интер.
Кај сака нека си отиде, занего нема место во Интер.
Жално е , но мораме да се помириме дека Адриано замина во историјата.
Адриано беше ѕвезда која се појави и бргу згасна.

поправка на една грешка
треба да биде :
И Јас бев голем фан на Адриано
А на Интер бев, сум и ќе бидам.

поинтересна опција би биле Џерард и Торес. Барса нуди 100 милиони евра за нив (денес прочитав во некој весник) па зошто и ние да не се замешаме во овој трансвер. Ливерпул имал сериозни финансиски проблеми, а ако Морати може да дава 100 милиони за Меси, зошто не би можел за овие двајца.:)

Ливерпул не е Башкими и Напредок, па двата моментално најдобри играчи да ги продаде во пакет .. Доколку, би западнале во криза Газдите на Ливерпул изјавија дека ќе го продадат клубот на некоја си богата шеичка групација .. Џерард и Торес ќе си заминат од Ливерпул, исто колку што Занети ќе си замине од Интер, и Дел Пиеро од Јувентус ... Ливерпул се трудат да потпишат договор до 2013 година со Рафа Бенитез, и се додека тој е во Ливерпул, Фернандо Торес нема шанси да мрдне Енфилд Роуд, а Џерард неможам ни да помислам дека некогаш би го напуштил Ливерпул... А и Рафа Бенитез имаше интервју на уефа страната каде што изјави дека сака да остане во Ливерпул до крајот на својата професионална кариера како тренер!

во право си де ама сепак можеме да си фантазираме нели ....:):):)

Абе луге до кога со овие шпоекулации додека не го видам Адриано во друг дрес не се секирам ич.и 100% сум сигурен дека ако влезе да игра на некој од наредниве натпреватри и даде неколку гола во серија сите тие шпекулации ке паднат во вода,исто и за Мурињо за него зборат се и сешто,ке си идел другата сезона не го сакал интер и уште милион глупости ако освои со интер нешто оваа сезона ке остане уште долго,сите викаат дека интер е во криза јас си викам во себеси ако ова е кризата на интер тогаш е топ, први во сериа а и со една нога влезени во нокаут фазата на лига на шампиони,да се вратиме малце наназат лани интер имаа криза во последните кола и имаше да ја изгубеа титулата доколку изгубеа последно коло а рома да тепаше,така да боље сега него ли во најбитните натпревари на сезоната....Поз и Форза Интер:helou:

Ливерпул не е Башкими и Напредок, па двата моментално најдобри играчи да ги продаде во пакет .. Доколку, би западнале во криза Газдите на Ливерпул изјавија дека ќе го продадат клубот на некоја си богата шеичка групација .. Џерард и Торес ќе си заминат од Ливерпул, исто колку што Занети ќе си замине од Интер, и Дел Пиеро од Јувентус ... Ливерпул се трудат да потпишат договор до 2013 година со Рафа Бенитез, и се додека тој е во Ливерпул, Фернандо Торес нема шанси да мрдне Енфилд Роуд, а Џерард неможам ни да помислам дека некогаш би го напуштил Ливерпул... А и Рафа Бенитез имаше интервју на уефа страната каде што изјави дека сака да остане во Ливерпул до крајот на својата професионална кариера како тренер!
Џерард нема сигурно да си отиде а за торес никој не може да гарантира!
а за БЕнитез можам да ти потврдам дека до крајот на сезоната ако не донесе премиер лига или ЛШ толкава клоца ке фане што ке лета до јужна африка сосе куфери!

Џерард тешко дека некогаш ќе го напуштит Ливерпул, а Торес би требало да си ојт. Но не сега, можит за 3-4. Сега само можеме да си фантазираме :).

Денес ќе биде тежок натпреварот против Палермо, ако се знае дека Палермо игрет дома, но мислам дека крајно време е да проработит нападот, а посебно очекувам од Ибрахимович...

A што се случува со Адриано? Пак не го повика Мурињо или имат грип :kesa: ?

...така велеа и Лацио, Фиорентина а богами и Јувентус.

Џерард тешко дека некогаш ќе го напуштит Ливерпул, а Торес би требало да си ојт. Но не сега, можит за 3-4. Сега само можеме да си фантазираме :).

Денес ќе биде тежок натпреварот против Палермо, ако се знае дека Палермо игрет дома, но мислам дека крајно време е да проработит нападот, а посебно очекувам од Ибрахимович...

A што се случува со Адриано? Пак не го повика Мурињо или имат грип :kesa: ?
ГРИП„

Што формација е ова со Занети, Камбијасо, Виера и Мунтари во средина? :toe:
Очигледно Максвел и Мајкон ќе треба убаво да се истрчаат.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom