Marso
Io sono INTERISTA!
- Член од
- 22 јануари 2006
- Мислења
- 1.456
- Поени од реакции
- 311
абе не знам зашто ама уште не сум убеден дека Адри му е време да си оди...не знам а и сум размислувал сосема спротивно од ситуацијава како што е прикажана во медиумите. на пр. дека ова за Адри се само чисти озборувања од медиумите дека само сакаат да набапаааат на публицитет, мислам дека ова работава со Адри ќе си остане како што е.дека Адри ќе си го доодработи договорот до 2012 и после ќе си иде...не се продава толку лесно играч, особено таков, па дајте бе луѓе, да му ебам мајката не играте менаџер па така лесно да одлучуваат кој да иде кој да седи. а за кој да си иде од интер ја имам гооолема листа: Матераци, Бурдисо, Ривас, Дакур(не знам зашто се трошат средства на овој играч), Креспо, Круз(иако го сакам ама време му е да си оди,34има)...И да се купи некој млад и перспективен играч-но проверен(а таквите чинат мноогу..ама сакаме тим кој што сака да освои Лига на Шампиони),па не можеш со згаснати ѕвезди како Матераци, Дакур, Креспо, па и Виера, да освојуваш...па луѓе има деца како од Арсенал што ораат на терен бе мајкуму...играш против нив од трчање ќе те натераат да јадеш од тревата...мислам дека сепак е време тоа минатото, интерашкото да го оставиме и да свртиме нов лист.Да се прави чистка во Интер и да се прави нов ПОМЛАД и поперспективен Интер...Па нема Милан да го имитираме....Ај FORZA RAGAZZI.........NON MOLARRE MAI....
П.С. еве тоа што го кажав горе за Адри..се потврдува:
Moratti: Problems With Adriano Created By The Media
Inter president Massimo Moratti insists there are no problems with Brazilian striker Adriano, and that the Italian press creates stories where none exist...
П.С. еве тоа што го кажав горе за Адри..се потврдува:
Moratti: Problems With Adriano Created By The Media
Inter president Massimo Moratti insists there are no problems with Brazilian striker Adriano, and that the Italian press creates stories where none exist...