Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата 2manyfreaks
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Значи навистина чудна работа. Толку напаѓачи има Интер и еве трет натпревар по ред не успеваат да дадат гол. За среќа имаме одлични играчи од одбраната и од средниот ред за да ја завршат нивната работа.

Леле сречковци, ај честито :icon_conf
Најде кој да зборува...

Како и да е, премногу интензивен натпревар, дефинитивно. Реџина изигра добро, а и ние не бевме најдобри - резултатот: 5 гола.

Добро е што победивме. Честитки до сите Интеристи. :)

Кога не си ја вршаат работата тие што се задолжени за голови, еве Виеира, Маикон и Кордоба и нивната работа ја вршаат.
А сега оваа е последна упомена за Мурињо , дека фудбалот се игра на теренот, а не на хартија.

Ах, пусто срце мое :nesum:
Не ми се веруа дека и со Реџина ќе се зезневме, ама ај бидна некако.
Нека ни се множат победите - ФОРЦА ИНТЕР !!!

За луѓе со слабо срце не е препорачливо да навиваат за Интер... :toe:

Напнат натпревар. 2-3 во претпоследна минута. Си играат со нервите на навивачите, ама важно 3 бода се освоени!

До пред `97, бев сосема здрав. Од тогаш па наваму, 4 пати ги имам посетено Филип 2ри и Жан Митрев, и никако да се средам...

*not e very good joke.

уууфуфуфуфу, беше тесноооо!!!али сепак, тоа се ШАМПИОНИТЕ, ИНТЕР! ај да ни се множат,но да бидат поубедлви

Ах, пусто срце мое :nesum:
Не ми се веруа дека и со Реџина ќе се зезневме, ама ај бидна некако.
Нека ни се множат победите - ФОРЦА ИНТЕР !!!

хах, пред 3-4 дена со арсенал за малце инфаркт,сега со интер, утре на формула! ке ми откаже срцево еј,хехе:pos2::vozbud:

Најде кој да зборува...

Како и да е, премногу интензивен натпревар, дефинитивно. Реџина изигра добро, а и ние не бевме најдобри - резултатот: 5 гола.

Добро е што победивме. Честитки до сите Интеристи. :)
Фала за честитките, но тие што ја гледаа оваа утакмица ќе се сложаат дека беше една од која на сите им се забрза чукањето на срцето.
Последен пат вака напнат бев кога изигравме 1-1 со Динамо Киев во лигата на Шампиони. А со таков резултат одпаднавме уште во групите.
За крај победата да ви ја честитам на сите фанови на Интер, а вечерва ќе ја бодреме Рома против Јубе, а утре Наполи против Милан.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom