Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата 2manyfreaks
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
placete sega kolku sakate milan e podobar od inter. se vide na krajot koga ne mozea na fudbalski nacin da pobedat pocnaa da gi tepaat nasite igraci i da lacat.
FORZA AC MILAN
p.s. se gleda kako nastanal inter(od gubreto na milan od tia soto ne gi pustale da igraat)

И до сите миланези, ај не кур ми пишејте тука, си знаеме за нашите играчи, знаеме дека обожавате да ни лижите газови, си имате тема пишејте си таму што и како. Ебате дечиштата.
Момче смирисе малку и биди достоинствен , треба на фановите од Милан да им честитаме за победата, а не да пишуваш вулгарности, треба да бидеш баниран за ваков пост што си пишал...срам те било се гледа дека не си дораснат... Фанови како тебе не му се потребни на Интер. На крај оваа е само спорт, а ти овде само покажуваш со твоите пишани постови каква кукавичка си...Молимте ако незнаеш да пишуваш нешто попаметно ,немој со вулгарности...
Фановите на Милан се многу фер и од тоа што го читав на нашиот фан клуб и нивниот ништо вулгарно или провоцирачко немаат напишано, ати изгледа немаш муда ...па затоа удираш со ниски удари.
До сите искрајни фанови на Интер, стрпитесе некогаш треба да покажеме големина и после поразите...
Опкладата ја изгубив, и затоа сега на аватарот ми стои содржина на Милан...се до 15 Ноември...
20 години фан на ИНТЕР и во лошо и во добро.

placete sega kolku sakate milan e podobar od inter. se vide na krajot koga ne mozea na fudbalski nacin da pobedat pocnaa da gi tepaat nasite igraci i da lacat.
FORZA AC MILAN
p.s. se gleda kako nastanal inter(od gubreto na milan od tia soto ne gi pustale da igraat)
Значи алал да им е на владава и по селата ставаат бесплатен интернет!
п.с. Думан добар аватар ти дале како казна!
Ама осеќам дека некој росонер во јануар ке носи плаво аватарче!

До Следната утакмица Комшии!!!

Ајде да видам некој коментар за натпреварот, каде згрешивме...што сви заминале ПОД ЈОРГАН-ПЛАНИНА.

:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Грешката ја гледам во лошата комуникација среден ред напад!
Премногу се очекуваше само од Мајкон да биде тој што ке го најде ибра!
Цела утакмица кој и да ја фатеше топката го бараше Мајкон а не се обиде ни да почне сам акција!
Најслаба точка беше Рики-цела вечер се губеше и тешко се снаоѓаше ама сепак има 26 денови во италија и уште незнае одкој дукан леб да си купи сабајле па така да простено му е!
И за крај една пофалба за одбраната на комшииве цело време по 2 беа на ибра залепени како да се составен дел од дресот на Ибра!
Ама сепак ке повторам уште е рано да се коментира оти е 5 коло а имаме уште 33 до крајот потсетете се дека големите утакмици никогаш не го решавале првакот !

Лоша игра и заслужен пораз. Не дека Милан одигра којзнае како, ама сепак цел натпревар Интер имаше само 3 - 4 полушанси што е премалку.
Глупаво е да го критикувам јас Мурињо, ама мислам дека со ваква формација не може да се игра против Милан. Во тимот немаше ниту еден креативец, Мансини и Кварезма се крила, Виера е дефанзивен играч за врска, Ибрахимович напаѓач, а кога влегоа и Адриано и Круз веќе формацијата немаше никаква смисла. Милан имаше 3ца креативци кои знаат да задржат топка и да владеат со средината. Како и да е разочарувачка игра.
Бурдисо по 100ти пат ќе кажам, не можам да го поднесам. Само што го видов дека игра, реков дека се плашам од него.

ако тепате еве ја се пријавуем, али тешко :nenene:

И јас се надевам дека така ќе биде, но треба на збор да останеш, ама незнам зашто ги нема нашите членови со коментари за натпреваров, сите се испокриле под јорган, знам дека на сите тешко ни падна поразов, ама во друга кожа не се влегува, да се надеваме дека ова ќе му биде прв и последен пораз на Мурињо оваа сезона, и да сватет дека со Матераци и Бурдисо неможе да се чува Кака.
А многу ми е криво за Кварезма , толку надеш во него полагавме и на крај испадна тој да биде најслабата алка во тимот...Јас це ги цитирам сите мој претходни постови што сум ги пишал во последниов месец и ме зачудуваа како сум можел подобро да увидам кај се грешките.

Камбиасо-Виеира-Ј.Занети ,тројца дефанзивци, никој неможеше да повлечи, а ние го обвинуваме нападот...Браво за сите тројца Камбиасо-Виеира-Ј.Занети но со таква поставеност се оди на 0:0...
Се гледа дека и кај нас ни фали еден КАКА.
едит: До последната секунда се надевав на поволен резултат, но никако неможев да разберам, цел натпревар се одеше на високи и долги топки, а тоа беше прочитано како Буквар...Сепак оваа е италјанско првенство ,а не Англиско со тактики : шутни - подскокни...треба во иднина многу да се работи.
Презадоволен сум од Виеира и Камбиасо.
А на Мурињо некој му дише во врат....ВАЛТЕР ЗЕНГА-кога тогаш еден ден ќе се врати дома.

камбиасо ме изненади,а и киву првиот дел беше добар..........а јас не сум добар ич:nenene:

Одамна на сите ни е јасно дека ни фали еден класичен плејмејкер, ама ќе мораме без него до јануари, можеби Мурињо ќе сфати дека вака се мачиме и ќе реши да превземе некој чекор.

За очекување беше дека Милан ќе ја има иницијативата зошто има многу посилен среден ред. Можеби се ќе беше поинаку доколку не го примевме погодокот од офсајд, но сега тоа се е минато и мораме да се концентрираме на следните натпревари.

Можеби ја загубивме битката но не и војната

интераши што сте полудиле сите аватар на милан:pos2:

Одамна на сите ни е јасно дека ни фали еден класичен плејмејкер, ама ќе мораме без него до јануари, можеби Мурињо ќе сфати дека вака се мачиме и ќе реши да превземе некој чекор.

За очекување беше дека Милан ќе ја има иницијативата зошто има многу посилен среден ред. Можеби се ќе беше поинаку доколку не го примевме погодокот од офсајд, но сега тоа се е минато и мораме да се концентрираме на следните натпревари.

Можеби ја загубивме битката но не и војната
оваа ти држи место.

Не сум бил сам со аватар од Милан еве гледам и на БОЈАН го нашла истата судбина да носи содржина на Милан.
Гледам дека кајтебе има големина, вистински фан на ИНТЕР.
Поздрав, после дожд доаѓа СОНЦЕ...
Кој последен се смее, слатко се смее.

Думан на 100 места ја искоментирав утакмицава , али не и тука , ај ке бидам ''краток'' и за жал ке се повторам .

Како неутрален фан : ZzZzZzZ , досадно дерби , се на се 5,6 шанси , за Италијански услови се гледаше добар фудбал , за остатокот од светот потпросечен фудбал во кој одлучуваа нијанси , реален резултат би бил нерешениот што не значи дека победата на Милан е незаслужена ,напротив.

Како фан на Интер : Далеку од тоа дека би се криел под јорган или нешто слично ,секогаш сум бил со тој chins up став без оглед на се. Реков неколку пати ,Интер не беа надиграни ,не беа понижени , 5то коло е и таман работа овој пораз да не деморализира . Башка од доаѓањето на Купер во Интер ,во сеќавање ми остана негвиот прес пред сезоната кога рече : Скудетото нема да го добиеме само ако ги победиме Јуве и Милан .

Се согласувам дека Мурињо треба некои работи во тимот да ги промени и да се адаптира на фудбалот во Серија А ,со погрешен пристап влегоа во првиот дел и тоа е делумната причина за '' неуспехот'' .
Факт е дека голот беше од минорно офсајдче али со право не беше поништен , за истиот го обвинувам лежерниот и незаинтересиран Киву кој дефинитивно не може да се снајде на позиција лев бек , Максвел обавезно на истата , и нормално Камбија кој погрешно го процени летот на топката .
Имавме проблеми во средината , потребен е Мунтари кој е далеку поподвижен од Виеира и може да изигра на ниво цели 90 минути и дефинитивно креативец , за тоа сите се согласуваме .

Во вториот дел имаа и играч помалку а имаа добри можности за израмнување на резултатот , башка што наметнаа игра чија филозофија за жал беше нарушена со црвениот на Бурдисо .
За истиот , се согласувам дека првиот жолт непоравдано му беше доделен , Кака за поостар старт помина со опомена ( иако Кака бар според мене важи за доста фер играч и очекував таква одлука на судијата ) , грешката на Бурдисо беше што стартуваше остро непотребно , на средината од теренот:nenene: .
Лошата игра на Ибра беше за очекување зашто Мансини и Кварезма тотално потфрлија .
Овој вториов е причината за моето разочарување , еднаш на goal.com пишав дека Кварезма е еден од оние кои премногу го преценуваат , тој став овде го немав пишано , потребно е многу работа со играчов од страна на тренерскиот кадар на Интер за целосна адаптација во Италија , сепак , мора средствата потрошени за него да бидат оправдани од негова страна. :toe:

Сеа за сеа толку , ако имам нешто да додадам , истото ке биде реализирано на темава .

РОНАЛДИЊООООООООООООО :helou::helou::helou::helou::helou::helou::helou::helou::helou::helou:ПАПАПАПАПАП.
САМО ТОЛКУ НИШТО ПОВЕЌЕ НЕ НИ ТРЕБА.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom