Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата 2manyfreaks
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Шо има врска платата ај кажи ми ти мене....еве ти си по кошарката Чилдренс нели си замина од Атланта и сеа у Олимпијакос зима 3 пати поголема плата и тоа значи дека е некоа машина?:uvo:
БТВ Ибра си е закон да се разбериме:helou:
Абе те сваќам не е со во парите...Ама од нервоза го напишав постот,како може тоа да го кажат,ИБРА не бил играч од светска класа.:uvo::tapp:

нека иде се у пичкууууу матерррррр!!! на бурдисо на жена му да и го *******, црвен картон,ајде бе, сељачиште скапано:pishtoldz:nerv::nerv::nerv::nerv::violent1::violent1:

хаха, црвен и за Мурињо

едит:за помошниците бил бе,
едит: за Матераци бил бе, хаха, мн сум изнервирам, не знам шо зборам

Ајдеее каков меч еј 12903819029038црвени и дупло поише жути,судијата мрднат,играчите збунети сите

леелелеел,:nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::zid::zid::zid::zid::devil2::devil2::devil2:,, зашо интер неможе да ги тепа милан бе у пм, секогаш кикснуваат со милан, и у ЛШ и у калчо,леелеле не знаете колку сум изнервиран, али тоа е тоа, слабо изигравме,

Не коментирам ништо само ке потсетам на моментот(кој се сеќава кој не)
Кога Фламини ги крена рацете до небото и му залепи две жешки на Адриано!
Не би се противел освен ако пред три кола Мунтари за ист испад не добиеше црвен картон и 3 утакмици казна!
Инаку инцидентот беше во шеснаесетникот на милан а адри после тоа плукаше крв!

Можевме и нерешено да изиграме. Со одглед на околностите тоа ќе беше најдобар резултат за нас. Штета за шансата на Адриано!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom