Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата 2manyfreaks
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ова е нерегуларен гол!!!! Кога топката бесе упатена кон Кака, овој беше у офсајд.

Кака беше во офсајд, ама слепците од судии толку гледаат (или можеби не сакаат да видат) :angry3:!

Чист офсајд! Се виде добро од снмимката.

Се надевам на подобра игра во второто полувреме, и да направиме пресврт!

Зарем тие мислења заслужуваа делит?:kesa:
БТВ Матераци е најголемиот гад што некогаш го имам видено :toe:
Е во тоа дека е гадиште се сложувам со тебе.
Тој е само за НХЛ лига-рагбист.
Што се однесува до голот , немам забелешки иако неколку сантиметри КАКА беше во офсајд, сепак нетреба на тоа да се вадиме.
П.С Кој ние крив што Интер нема КАКА.:aplauz::aplauz::aplauz:
Да се надеваме дека во второто полувреме ќе оди на подобро за Интер, слабо играат Кварезма и Ибро.

Се надевам на подобра игра во вториот дел. Добро би било да влезе во игра Адриано, а Ибра и Кварезма мора подобро да играат.

Е во тоа дека е гадиште се сложувам со тебе.
Тој е само за НХЛ лига-рагбист.
Што се однесува до голот , немам забелешки иако неколку сантиметри КАКА беше во офсајд, сепак нетреба на тоа да се вадиме.
П.С Кој ние крив што Интер нема КАКА.:aplauz::aplauz::aplauz:
Да се надеваме дека во второто полувреме ќе оди на подобро за Интер, слабо играат Кварезма и Ибро.

респект до мислењево... одлично кажано, него искрено јас и пред натпреварот не очекував дека ибра ќе придонесе нешто многу, барем засега е така... не го сметам за играч баш од светска класа, ќе ви треба сега Адриано

Ај ве молам на јадете ... за Ибра,Ибра не бил играч од светска класа,боже мој:tapp::tapp::nesvest:Ако не е играч од светска класа нема да е најплатен играч во Италија:helou::uvo:

Ај ве молам на јадете ... за Ибра,Ибра не бил играч од светска класа,боже мој:tapp::tapp::nesvest:Ако не е играч од светска класа нема да е најплатен играч во Италија:helou::uvo:
Шо има врска платата ај кажи ми ти мене....еве ти си по кошарката Чилдренс нели си замина од Атланта и сеа у Олимпијакос зима 3 пати поголема плата и тоа значи дека е некоа машина?:uvo:
БТВ Ибра си е закон да се разбериме:helou:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom