Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата 2manyfreaks
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
interisti се спремате бе? :) едвај чекам да почне, да ги тепаме,....

Ајде Скарпини ја кажа формацијата

julio

maicon - burdisso - matrix -chivu

vieira - cambiasso -zanetti

quaresma - ibra - mancini

Пак ме плаши што играме со два бавни штопери се надевам дека е грешка и дека Кордоба ке игра

MILAN: Abbiati; Zambrotta, Maldini, Kaladze, Jankulovski; Gattuso, Seedorf, Ambrosini; Ronaldinho; Kakà, Pato.
INTER: Julio Cesar; Maicon, Burdisso, Materazzi, Chivu; Viera, Cambiasso, Zanetti; Mancini, Ibrahimovic, Quaresma.

со среќа после и нека победи подобриот

Lugje imam nekoe dobro pretcustvo za vecer, a nikad go nemam pred derbito uvek nesto sum nervozen, ko sto mi se cini ke da e ova zatisje pred bura. Uste i Ferrari da mi pobedi so 1-2 plasman Massa prv normalno.
Абе пријателче како бидувало во исто време да бидеш фан на Интер и Ферари.
Тоа ако не си знаел оди ЈУБЕ со Ферари.
Ако убаво гледаше денеска Ф1 па тие од Ферари денеска беа смешка, со се бензинска тргнуваат.:pos2::pos2::pos2:

Ајде Скарпини ја кажа формацијата

julio

maicon - burdisso - matrix -chivu

vieira - cambiasso -zanetti

quaresma - ibra - mancini

Пак ме плаши што играме со два бавни штопери се надевам дека е грешка и дека Кордоба ке игра

MILAN: Abbiati; Zambrotta, Maldini, Kaladze, Jankulovski; Gattuso, Seedorf, Ambrosini; Ronaldinho; Kakà, Pato.
INTER: Julio Cesar; Maicon, Burdisso, Materazzi, Chivu; Viera, Cambiasso, Zanetti; Mancini, Ibrahimovic, Quaresma.
Двајцата се катастрофа и Бурдисо и Матрикс.
Другите девет се ОК.

Почна да ме фаќа еуфорија за натпреваров :vozbud:. Гледам Prepartita на Sky Italia... Милан излегоа да се загреваат, стадионот се полни, пуштија интервју од Пипо Инзаги и дојдoв да напишам во фан клубов :). Нека е со среќа вечерва! Forza Inter!

edit: Само што излегоа на терен нашите и Мурињо.

Почна да ме фаќа еуфорија за натпреваров :vozbud:. Гледам Prepartita на Sky Italia... Милан излегоа да се загреваат, стадионот се полни, пуштија интервју од Пипо Инзаги и дојдoв да напишам во фан клубов :). Нека е со среќа вечерва! Forza Inter!

edit: Само што излегоа на терен нашите и Мурињо.
Умбра можеш да го гледаш на ХРТ 2.

Умбра можеш да го гледаш на ХРТ 2.

Фала Думан, ќе пуштам да видам како коментираат Хрватите, а и на Телма ќе ѕирнам кој ќе коментира. Гледам на Скај Спорт зашто поинтересен ми е коментарот на Италијанците (иако отприлика ги разбирам половина од тоа што го зборуваат).

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom