- Член од
- 20 септември 2008
- Мислења
- 24
- Поени од реакции
- 0
bravo odlicen natprevar samo use Adri da daese nekoj gol ke bese uste podobro iako izigra super
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Адриано пак не даде гол:nenene: Да не утна многу шанси? Нека ми каже некој што гледал?
Toчно , светлосни години е од оној стариот , реално да гледаме , тежок период го очекува до крајот од годината , мора да работи дупло повеќе од останатите за да се врати во својата препознатлива форма , ако не успее , го пропушта и последниот воз наречен Интер .
Играа против класичен бункер , во второто полувреме буквално само еден тим играше , кај дадоа гол против 11 играчи кои на 10 мин еднаш поминуваа половина , на крајот и ја умртвија играта . А и не го заборавајте напорниот распоред во последниве 2 недели .
АЈДЕЕЕЕ!!!!!!!!! крузззззззз!!!!!!!!!!!!! се враќа со ГОЛЛЛ!! (играше бе круз у оваа сезона)??
Да, на минатата утакмица. Изигра ЦЕЛИ 4 минути. :jaj:
значи какво играчиште е овој градинаротне ја гледав утакмицата ама судејќки според тоа кога паднал голот претпоставувам дека се мачеле малце
битно три бода се освоени и конечно сами таму кај што ни е местото
Се мачеа малку повеќе, ама овие Лече ептен се бранеа. Жал ми е за тие што очекуваа повеќе, но Адриано не се покажа премногу :icon_neut. Ај да се надеваме дека ќе даде гол на наредниот натпревар. Сите ќе бидат помотивирани против Милан.
Море пушти ги Круз и Ибра напред на тој меч , Круз игра одлично на последните неколку натпревари во градското дерби . Да е паметен Мур и да почне и со Мансини и Кварезма , нешто слично како денес во вториот дел ,со тоа што Манисни би играл поцентрално на местото од Станкович и уште од старт да бидат изненадени Милан . Ке видиме што има замислено Мурињо за тој меч , ме интересира начинот на кој ке се игра против Милан , иако и нерешено не би бил лош резултат поради згуснатиот распоред овој месец . Ништо чудно и денес играчите да не добиле некои построги и потешки задачи за да не дојде до повреди и голем замор кај дел од нив , иако на крајот сепак немаа избор , мораа со сите сили да нападнат. Среќа наша е што не сме во јака група во ЛШ , па ке може да се одмараат дел од играчите на мечевите од ЛШ .
![]()
Еве нешто за новите Интеристи на форумов!
Не се сеќавам кој го прикачи ама еве го пак
Прегледај го приврзокот 8057