Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата 2manyfreaks
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Друже во некои работи јас се согласувам со тебе, но во некои не.
еве за почеток:
Прво не е препорачливо на македонски форум да се пишува на латиница, а камоли да си постираш на странски јазици, ако сакаш да постираш тогаш направи скратен превод на македонски...
Ако си приметил сум имал доста постови преведувани од италјански , германски и англиски веб портали за фудбал.
А вака на што личи, подобро да се префрлиме на странските форуми и таму да продолжиме да дискутираме. мислам дека со ова ќе се сложиш.

Второ- како го замислуваш фан клубот Интер , да си пишуваш илузии дека сме нај, нај... јас се залагам овој фан клуб да биде отворен за сите членови на форумов кајгана , а секој нормален човек сака да ги слуша неговите негативни страни, па така е добредојдено фановите на другите клубови да пишуваат и негативно, макар тоа треба и ние фановите на Интер да го постираме.
Зашто не треба да бидеме самобендисани, а за тоа дека те провоцирале другите членови тотално си во грешка, ај малку гледај светло неживи во темнина.
Јас лично не прочитав ниеден пост некој да напишал со навреди упатен до тебе. а тоа е најбитно да се држиме до некое ниво на култура, а тоа дека го напаѓале Интер тоа е нивно право, а ние сме тука да демантираме со факти, а не со празни зборови...
Има кој најдобро да демантира - Ибро, Адри, Матрикс, Ел Капитано, Мурињо....подобар демант од тој вчерашниот штосакаш.
Јас те сметам за возрасен фан кој сепак непаѓа ниско на некој пост што нема и П од провокација.
Јас можам само да им заблагодарам на Чомбе, Миланез, Кико, Армин што почесто не посетуваат на нашиов фан клуб и секогаш се добредојдени.
А затебе имам напишано дека си на прво место по постови на фан клуб Интер и ти посакувам што побрзо да го прочитаме твојот 1000-ти пост.
Нека се знае дека ние сме поинакви, и дека неможе еден фан на Интер да подлегнува на провокација, ако и воопшто ги има.

Трето - нетреба ти сам да и тераш да не фалаат или да ни честитат победи, како што гледам тие сами се свесни и тоа веќе го прават.

Нај искраен поздрав до тебе и до сите членови на форумов Кајгана.
Веќе неколку години сум на форумов и ниту еден пост не ми е на латиница, освем деловите што ги иамм копирано од некој страна и што сум сметал дека нема потреба од превод.
Па така и тука. Најважни се броевите, односно отцените кои ги добиле играчите.

Второ..
Јас не пишувам илузии, колку толку сум реален а тоа го знаат сите членови на фан клубот. ТОа што го напишав беше само како пример.
ЈАс сум за дискусија, но има место за добра дискусија на темите на премиер лигата, италијанско и слично.
Не го кажувам јас тоа. Тоа се правилата кои ги имаат напишано модераторите или администраторите а не јас...

А тоа што нема навреди во ниту еден пост кон мене, а јас имам многу постови мислам дека треба да го сватиш поинаку а не да ме критикуваш...

Јас те сметам за возрасен фан кој сепак непаѓа ниско на некој пост што нема и П од провокација.
Ајде те молам кажи ми каде гледаш во мојот пост да навредив некој или било каков "низок" напад?
А провокации ги имаше, тоа го прочитавме сите на фан клубот.

И јас исто им заблагодарувам на сите што пишуваат во фан клубот, но само ако нивните постови се во рамките на дозволеното.

трето..
Мислам дека во последниот дел на минатопт пост напишав. Добредојдени се сите кои сакаат да честитаат, да го пофалат или да прашаат нешто во врска со клобот.

Не знам дали има потреба од ваква дискусија, и дали треба да ја тупиме темава со вакви работи.
Сепак ова е тема за фан клуб Интер и тука треба да пишуваме за нашиот омилен клуб..
Позз

Meazza,изгледа не си прочитал убаво,Думан има пишано нЕпаѓа ,не нАпаѓа....мислам дека грешно си прочитал.А и друго,арно ти вика Думан,нека ида нека си ја пробува силата,има факти кои стојат зад нас и со кои можиме да му ги затниме муцината....јас го гледам вака тоа :Тие се нервираат,а ние си ги ладиме ташлаците!:smir:

Meazza,изгледа не си прочитал убаво,Думан има пишано нЕпаѓа ,не нАпаѓа....мислам дека грешно си прочитал.А и друго,арно ти вика Думан,нека ида нека си ја пробува силата,има факти кои стојат зад нас и со кои можиме да му ги затниме муцината....јас го гледам вака тоа :Тие се нервираат,а ние си ги ладиме ташлаците!:smir:
Oк.. моја грешка. Неубаво сум прочитал.

Сепак си стојам на својот став. Ова е форум со правила кои треба да се почитуваат.
А правилата се такви какви се и ние како членови треба да ги почитуваме.
Ќе одговориме на секоја провокација, имаме факти на наша страна но мислам дека не е тука местото за таа дискусија.

Затоа имаме Италијанско првенство.
На таа тема се имаме расправано по цели денови. Цел ден сум останал на форум само поради тоа. Сме пушувале постови и до 5-6 часот наутро.
Мислам дека и оваа сезона ќе биде така. Кога ќе почнат дерби натпреварите, убавите голови и пред се судиските грешки.
Ќе биде многу интересно. Секој ќе си гледа од своја гледна точка. За нас ќе биди на нив нема да биди исправна одлуката на судијата...

Ма не се замарајте :wink: сите си знаеме кој е Интер, и допрва најдоброто следува. Другите нек се пиздат и нека завидуваат, ич не ми е гајле:tapp: Думанчо и Меаца, поготово тоа да не се замарате важи за вас :) што ке се докажувате со некои кој немаат основно познавање од фудбал и најважно од се - што не се за Интер :) Тука да бидеме сложни а другите нека се изпозаколат ако сакаат... Баталете ги и уживајте со Интер сезонава. Едвај чекам да бидам како ке играат со Торино у Недела. Ќе има пренос на Телма

Сега читав на goal.com , Ло Монако ке одговара пред дисциплинска комисија поради коментарот даден против Мурињо , е сеа кај Мурињо му го спопика на поштен начин и го остави без текст , сега човекот и ке одговара пред Дисциплинската Комисија на Калчото за инцирање на инцидент . Повеќе тука .

Значи стариот рецепт на Мурињо работи и во Интер.Некогаш со мн добра игра некогаш со малце чудна повлечена,но секогаш до 3те бода:)Изгорен сум за Милан али алал нека му е на човеков!

duman, правилата се долго пред да додеш ти на форумов. За успешноста на правилата ме мрзи пак да пишувам, пребарај по теми ќе најдеш што се имам напишано.....

Значи, тие НЕ СЕ МЕНУВААТ.

Ако ти сакаш да провоцираш по други фан клубови твој проблем. Правилата остануваат

Го заклучувам муабетов тука! Останати постови во врска како треба да се води фан-клубот: ќе се бришат

Inter
Cautioned: -
Disqualified: Muntari

Значи само Мунтари ќе го пропушти натпреварот со Торини.

Former Inter striker Aldo Serena has hailed the Adriano and Zlatan Ibrahimovic partnership and he believes it will be devastating if both players keep up the good work.

Се надевам дека Мурињо барем ќе проба да игра со Ибра и Адри во шпицот.
Според него идеална формација би била 4-2-3-1 со Ибра како поддршка за најистурениот Адриано.

----------------Цезар---------------
Маикон--Матераци--Кордоба--Максвел
-----------Занети----Камби-----------
Кварезма---------------------Мансини
---------------- Ибра----------------
---------------Адринао---------------

Вака нешто би изгледала таа формација.

Торино-Интер е во недела во 15 часот. Мислам дека видов реклама на Телма дека ќе го даваат тој натпревар од тие што се во 15 часот.
Би сакала Мурињо да ги стави во игра Ибра и Адри заедно... Барем едно полувреме.

Торино-Интер е во недела во 15 часот. Мислам дека видов реклама на Телма дека ќе го даваат тој натпревар од тие што се во 15 часот.
Би сакала Мурињо да ги стави во игра Ибра и Адри заедно... Барем едно полувреме.
Ќе има пренос на Телма сигурно. Даваа на Телма реклама дека ќе има пренос од тој натпревар во 15:00.

I Am Not A Trouble Maker - Mourinho

“I am not a provoker I just defend my team,” Mourinho told Sportmediaset.

“It’s not true that there is always trouble every time I say something.

“I don’t run away from trouble but neither do I run into it.

“However, if someone touches my team then I am the first to defend them, there is nothing more to it.” :angry3::angry3::angry3: Абе аку треба и ќе загинит за Интер!!! :)

http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=870784

И да...дај аман појќе не се карајте...провоцирал,вреѓал,ова-она, ти реков-ми рече...just let it go :smir:

“However, if someone touches my team then I am the first to defend them, there is nothing more to it.”

Ова е вистински тренер :cuc:. Браво!

Мурињо: Јас не сум провокатор, ги бранам само интересите на играчите, но никогаш небегам од проблеми.
Ова е изјавата на Мурињо, запрашан за многуте препукувања за краткиот престој во италија.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom