Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата 2manyfreaks
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
у курац нема да има пренос никаде.............,.,,.,

у курац нема да има пренос никаде.............,.,,.,

Ако имаш сателитска со приклучок на интернет ќе можеш да гледаш. Би требало да даваат на Премиере, најверојатно и на некоја од арапските, а сигурно и некоја грчка телевизија ќе пренесува. Колку што видов, само на Ску Италија нема да ги даваат Италијанските тимови, а ќе ги пренесуваат сите други.

Ако имаш сателитска со приклучок на интернет ќе можеш да гледаш. Би требало да даваат на Премиере, најверојатно и на некоја од арапските, а сигурно и некоја грчка телевизија ќе пренесува. Колку што видов, само на Ску Италија нема да ги даваат Италијанските тимови, а ќе ги пренесуваат сите други.
Пренос има на:
ART Sport 2, Premiere Sport 1, Sky Calcio, Sky Sport 1, SuperSport 1, Sport TV2, TV6 (Sweden), Sky Sports Interactive

Ние што немаме сателитка ќе си гледаме на нет :)

Ееее кој ви е крив,кај мене на каблоска во Прилеп сите фудбали ги дава на диво:):)Додуша да не се зарекнувам сега...али 99%ке го има:vozbud:

Интер гостува на жежок терен во Атина на Панатинаикос. Не ми се верува дека ќе им биде многу лесно, но сепак очекувам тврд натпревар и минимална победа на Нероаѕурите ...

Inter: 12 Julio Cesar; 13 Maicon, 2 Cordoba, 23 Materazzi, 6 Maxwell; 14 Vieira, 19 Cambiasso, 4 Zanetti; 77 Quaresma, 8 Ibrahimovic, 33 Mancini.
A disposizione: 1 Toldo, 7 Figo, 9 Cruz, 10 Adriano, 20 Muntari, 39 Santon, 45 Balotelli.
All.: José Mourinho.

еве го составот за вечер посакувам добар натпревар и три бода се гледаме на полувреме

A некој да ми каже колку цица од Лимит гледањево преку нет ?

A за мечов , не би ме изненадил и пораз , некако по традиција слабо ги отвараме настапите од ЛШ , а гостување на теренот од Гејнитинајкос каде се очекува пеколна атмосфера го прави овој меч уште потежок за Интер .

Пренос има на:
ART Sport 2, Premiere Sport 1, Sky Calcio, Sky Sport 1, SuperSport 1, Sport TV2, TV6 (Sweden), Sky Sports Interactive

Ние што немаме сателитка ќе си гледаме на нет :)

Благодарам! Кога ги проверував на Ску Италија преска рекламите на кој канал кој натпревар ќе биде изгледа тоа било во секцијата со неиталијанските тимови. За среќа ги имам повеќето. Јас ќе гледам на Премиере :).
Ај да стартуваме со победа :)! Се надевам дека Адриано ќе биде избран во првите 11.

едит: Syn кога го гледав онлине Тим Трофеј купот ми зема околу 1 GB :icon_conf. Mоже и нешто повеќе, ама за среќе немав премногу симнувано тој месец, па не ги поминав 10те GB.

Благодарам! Кога ги проверував на Ску Италија преска рекламите на кој канал кој натпревар ќе биде изгледа тоа било во секцијата со неиталијанските тимови. За среќа ги имам повеќето. Јас ќе гледам на Премиере :).
Ај да стартуваме со победа :)! Се надевам дека Адриано ќе биде избран во првите 11.

едит: Syn кога го гледав онлине Тим Трофеј купот ми зема околу 1 GB :icon_conf. Mоже и нешто повеќе, ама за среќе немав премногу симнувано тој месец, па не ги поминав 10те GB.
На myp2p можно е да ти земе толку, ама низ другиве сајтови, каде што има online broadcasting директно од некој сервер, повеќе од 400MB не верувам дека требаат за еден натпревар. :smir:

Цезар, Маикон, Матераци, Кордоба, Максвел, Виера, Занети, Камби, Мансини, Кварезма, Ибра

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom