Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата 2manyfreaks
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Jas kolku so znam ima tamu i fan club milan ili juventus ili so ti ja znam taka da zalbi poplaki i Zavist mozete da se obratite na drugo mesto.

Pozdrav do site fanovi :pipi: od Meggi

Би било фантастично да напраиме трампа Суазо-Аквилани и да додаеме уште некое евро - ќе завршиме огромна работа.Ама со доаѓањето на Мунтари оваа варијанта паѓа во вода :wink:

Среќен роденден Марио :helou:

Jas kolku so znam ima tamu i fan club milan ili juventus ili so ti ja znam taka da zalbi poplaki i Zavist mozete da se obratite na drugo mesto.

Pozdrav do site fanovi :pipi: od Meggi
:pos: :pos:
Барем стави лого од Интер на аватар, да знаат каква си. :smir:

Кордоба се враќа на терените уште овој петок со бенфика а за со рома во суперкупот се очекува бурдисо и кордоба да одиграат цела утакмица!

108569480zq6.jpg

Ибра, Кордоба и Самуел.

Кога веќе тренираат со останатиот дел од тимот, значи се скоро подгтвени за кам бек во тимот.
До пред неколку недели тренираа самостојно. На inter.it често читав, individual exercises for Cordoba, Samuel...

има стравувања дека Адри се повредил посериозно, денеска ќе треба да се извршат лекарски прегледи, ако е поситна повредата десет дена ќе треба да мирува ако не .... :(

Што ќе ви е тој играч, стварно незнам!

Moжеше комотно да си останеш на 15 поста , немаше потреба од бламирање .
Што се однесува за Адри , не очекувам голема пауза , мислам дека малце е претеран текстот на 24fudbal ( таму јас прочитав за ова ) , дури и да не се 10 дена , очекувам да го пропушти само мечот со Рома , и евентуално еден до два натпревара од стартот на сезоната со оглед дека потоа следи пауза за квалификационите мечеви за СП .

Адри а на насловната на Gazzetta јас помислив првин дека го фалат нешто, бидејќи имаше голем текст, но после сфатив дека пишува за повреда на бутниот мускул

Ништо страшно. Можиме и без него!
Ибра и Балотели може да играат во шпицот, или Ибра најистурен со Мансини и Фиго (Балотели) како крила.
На клупа ги имаме и Суазо и Креспо, а и Круз за брзо ќе се опорави.
Повредата на некој шпиц е најмал проблем..

Не дека е проблем повреда на напаѓач, штета што е за Адри, таман почна да се пронаоѓа себе си, да влегва во форма и сега ќе паузира, можеби ќе го удрат будалите и ќе почне пак да се пијанчи и толку од неговата кариера.

Ова се многу клучни моменти за неговото опоравување, а ако успее да ја достигне формата од пред две сезони и тоа заедно со Ибра во нападот, ќе имаме убинствено дуо кое сигурно ќе ни ја донесе титулата во Лигата на Шампионите

Точно.Не е проблем за замена во нападот, ги имаме Креспо,Круз,Суазо,Балотели ама не е исто кога ќе се повреди Адриано или не дај боже Ибра.
Ај можеби Адриано до стартот на сезоната ќе се опорави ... :nerv::nerv::nerv:
А за пијанчење и дрогирање не се секирајте многу многу, Мурињо ќе му прати шпион и воспитувач хеххе, нема така лесно да го остави да прави што сака

Еве го и СУПЕР МАРИО со новиот италијански пасош:

Balotelli - The Best Day Ever !
108603-480.jpg

Дел од интервјуто на Марио тука

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom