Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата 2manyfreaks
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ја сум Круз да остане, а Суазо и Креспо да се шитнат :toe:

кога беше суазо во калјари и кога игра интер со калјари се тресев кога го земеше топката суазо,во интер суазо не доби многу минутажа и не се покажа да играше повеќе сигурен сум дека ќе беше многу подобар,запамтете дека суазо се согласи за најдобар странец во сериеа.:smir:

Суазо беше купен само колку да му успее на манчини да го заебе адриано ништо повеќе!Ако се сеќавате минатата сезона Суазо на максимум пет беше стартер! Првиот дел од сезоната играше круз а вториот балотели!Ибракадабра беше стандард!Ако суазо беше стварно играч што му требаше на интер зошто манчини не го пушташе него цела сезона со ибро туку круз и балотели?

јас повеќе мислам дека го купија бидејќи беше пред потпис со Милан, Морати сакаше да го заебе Берлускони, ништо друго.

Кој спомна дека многу пари трошиме на родендени во право е!
Утре му е роденден на МарКо Балотели(што би рекол костовски)

Suazo's Roma Switch Drawing Near?

Еве нешто што ни е во склоп на муабетов погоре.Иако нема наведено цена, мислам дека може одма да се договориме со Рома со оглед на добрите односи.
Поз

Suazo's Roma Switch Drawing Near?

Еве нешто што ни е во склоп на муабетов погоре.Иако нема наведено цена, мислам дека може одма да се договориме со Рома со оглед на добрите односи.
Поз
знаеш што би сакал ние нив и креспо и суазо ама они нас Тоти:helou:

Интересна варијанта иако не реална мо сепак мислам дека тешко Суазо ќе оди ви Рома пошто они веќе го договориа Баптиста и така да оваа е само шпекулација според мене можда и има некоја вистина но сепак мое мислење е да се дадат Креспо и Круз.:salut:

Шо ќе ни е Тоти.. Само Аквилани, никој друг. Ако треба Креспо + Суазо + 2о мин. Вреди и многу повеќе.

да и јас колку што следам серија а мислам дака за интер тоа би било идеално
+ако ви дојде аквилани можете да го играте 6-7 сезони и пак за добра пара после да го продадете

се согласувам со меаца

Среќен роденден МарКо Балотели да израснеш во најголема звезда во фудбалот и да придонесеш многу во играта на Интер и освојувањето на многу титули:smir:

Чудно малку ова.. помалку играчи од лани а повеќе родендени? :baeh:
Којзнае какви поклони му дава Морати, па по 2 пати годишнно чекаат родендени :)

Знае некој кога и со кој е наредниот натпревар?
Следен натпревар на ИНТЕР
ЕУЗЕБИО КУП
БЕНФИКА - ИНТЕР 15 АВГУСТ 20.30

Следен натпревар на ИНТЕР
ЕУЗЕБИО КУП
БЕНФИКА - ИНТЕР 15 АВГУСТ 20.30
Фала брат на информацијата..

Среќен роденден и од мене до Балотели кој денес полни 18 години..
Среќен роденден и до Орландони кој денес полни 35 години.. :)

Го жалам Морати :pos2:

балотели денеска станува Италијанец би требало да има фотка со новото државјанство!

Eве и од мене среќен роденден Марко да не водиш до многу титули заедно со чичко ти Мурињо.Инаку што бидна од Радои слушам сакал во Фиорентина да оди некако таму по ќе му било убаво ко бајаги Интер немало да му даде доволно шанса за докажување.:salut:

Eве и од мене среќен роденден Марко да не водиш до многу титули заедно со чичко ти Мурињо.Инаку што бидна од Радои слушам сакал во Фиорентина да оди некако таму по ќе му било убаво ко бајаги Интер немало да му даде доволно шанса за докажување.:salut:
Немаме потреба од уште еден дефанзивец. Бурдисо и Ривас се одлични, за брзо се очекува да се вратат и некои од повредените играчи...
Ако беше толку сериозно ќе го земеа Ферари кој беше слободен играч...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom