Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата 2manyfreaks
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
и дали ова значи дека ќе играме 4 - 4 - 2

Не би било лошо да ја играме и таа формација иако Мурињо не ја преферира.Многу сакам да ги гледам заедно Адриано и Ибра како си поигруваат со противничките дефанзивци.

--------------------Цезар--------------------
----------------------------------------------
Маикон-----Матераци------Киву-----Максвел
------------------Камбијасо------------------
----Занети--------Мунтари-------Мансини----
---------Адриано----------Ибрахимовиќ------

^^^Оваа формација мислам дека би била идеална иако не е баш 4-4-2.Камбијасо би се уфрлувал често во средината да соработува со Мунтари.А Мунтари би играл како класичен играч за врска,зад него одличниот Камбијасо,лево и десно му се инзворедните Мансини и Занети а пред него се Адри и Ибра така да не би требало да има потешкотии да поврзе некој пас било кој играч.

BTW СРЕЌЕН РОДЕНДЕН IL CAPITANO !

108504-480.jpg

Maxwell with the award for best player of the LG Amsterdam Tournament
108506-480.jpg

Zanetti during the prize-giving ceremony!
108512-480.jpg

Ibrakadabra wearing his favourite skirt!

--------------------Цезар--------------------
Маикон-----Кордоба-----Самоел-----Занети
-----------Камбијасо----Мунтари--------------
----Кварезма------------------------Мансини--
------------Адриано---Ибрахимовиќ-----------

Ова би сакал да биде формацијата за оваа година

Го гледав првото полувреме,и за тактиката можам да кажам дека повеќе наликуваше на 4-4-2,со тоа што фиго играше како крило.Се гледа дека со оваа тактика ке бидиме далеку поопасни,а и кога се Адриано(вчера пријатно ме изненади) и Ибрахимович во нападот,ке се отвараат и повеќе дупки за играчите од средниот ред,и мислам дека тогаш ке бидиме непобедливи....

Нека му е среќен роденденот на Занети,и да го гледаме што е можно подолго на терените.

Тешко , ја вчера мал дел од утакмиацта изгледав али на претходната со Севиља , Адри беше тој што играше поповлечено , Мурињо рече , може да ја игра својата игра ( 4-3-3 ) и со едно крило , вчера незнам на кој начин играле али со оглед дека Ибра е тип на играч кој може да игра и поповлечено , зашто да не , нека ги игра двајцата , и онака Ибра секогаш ке повлекува 2 до 3 играчи со што ке се ослободува простор за другите .
Ме интересира како изигра Хименез , ако може некој да ми каже , на крај краева ете ни плеј во средината , заслужува дечково шанса .
Вчера Мурињо настапи со 4-4-2 формација

------------------Цезар---------------------

Маикон------Бурдисо-----Ривас------Занети

Фиго------Мунтари-----Станкович-----Хименез

---------------Ибра------Адриано-------------

Значи Хименез играше лево и не изигра нешто посебно али не беше и толку лош имаше неколку добри пасови. при крај беше заменет:smir:

Вчера Мурињо настапи со 4-4-2 формација

------------------Цезар---------------------

Маикон------Бурдисо-----Ривас------Занети

Фиго------Мунтари-----Станкович-----Хименез

---------------Ибра------Адриано-------------

Значи Хименез играше лево и не изигра нешто посебно али не беше и толку лош имаше неколку добри пасови. при крај беше заменет:smir:

Абе Хименез кога да фатеше топка овие го прекршуаа :wink:

Абе Хименез кога да фатеше топка овие го прекршуаа :wink:
да брат , истото и јас го приметив кога и да примеше
топка имаше опасен старт брз него ама мислам дека
малце и претеруваше:pipi:

Мислам дека и не беше класична 4-4-2 формација.
Цело време или Хименез или Фиго играа по крило, најчесто од десно.
Ова беше и најавено од Мурињо пред натпреварот, дека може да игра со класична 4-3-3 со Мансини и Фиго како крила и со еден шпиц, не сакаше да прецизира кој..
Втора варијатна би била само со едно крило, што исто би значело 4-3-3, но со Адри и Ибра во шпицот, како што беше на натпреварот со Ајакс.

Дечки ај нека ни е честито дискусијава сме ја развиле до 500 страна!
Да ни се множат до 5 милиони па јове и димитар ке ургираат кај Ацид нова да ни отвори:pos2:!
и еден поздрав до сите учесници на дискусијава!-Meazza, Jove_Bt, The Great ,SYN, TONINTER , DIMITAR, Rossi_46 ,Mite_84, Dee_Jay, Bojann1 Duman,Чекич
KamiSkazi,Foxy Roxy, The mummy returns,Kosta_interista!
Фоткава само за вас
24296.jpg

Дечки ај нека ни е честито дискусијава сме ја развиле до 500 страна!
Да ни се множат до 5 милиони па јове и димитар ке ургираат кај Ацид нова да ни отвори:pos2:!
и еден поздрав до сите учесници на дискусијава!-Meazza, Jove_Bt, The Great ,SYN, TONINTER , DIMITAR, Rossi_46 ,Mite_84, Dee_Jay, Bojann1Duman,Чекич
KamiSkazi,Foxy Roxy, The mummy returns,Kosta_interista!
Фоткава само за вас
24296.jpg

друже,мене си ме заборавил:pos2: (бев на одмор,па затоа не бев актвен последниве 10тина дена,) и фотката не се гледа, има Х

а бе па и ти не им се ставај на луѓето со сила
:pos2::pos2::pos2:
позз до баЖо (шадоу мен)

И ОДМЕНЕ ПОЗДРАВ ДО СИТЕ КОЈ ПРИДОНЕСЛЕ ДА СЕ ИСПОЛНАТ 500 СТРАНИЦИ НА ИНТЕР ФАН.

НАСКОРО ДА ПРОСЛАВИМЕ 1000-КА

Ај нека е чистито овој мал јубилеј, да се надеваме дека на 600 ке правиме мубает за двојната круна на Интер, или мозеби 700 посо незнанм годишно колку страни се поминуваат

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom