Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата 2manyfreaks
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Defending champions Inter play away to Sampdoria on Saturday 30 August. The match will kick off at 20:30.
Еве за кога ке се игра првата утакмица така да очекувајте на Телма да ја гледаме!
и одете на Интер.ит има интервју со Мурињо во кое кажува интересни работи а и кажува дека не се нарекол сам The special one!
f for example a newspaper talks about a swap deal involving Tiago and Stankovic, Dejan can stay calm because I have spoken with him and I have told him that he will stay."

Ова е најважно и најинтересно :)

Кој разбира Италијански нека го прочита целосно ова..

Во почетокот кажува за Златко. Делка е подготвен да одигра неколку минути со Севиња а потоа ако се е ок, да одигра можеби и 45 мин со Ајакс.

Мурињо вика дека Станкович е играч кој е потребен во тимот, играч кој знае да одигра на различни позиции во средината, од дефанзивен до офанзивен... Значи Дејан останува во Интер!

Еве го и најинтересното.. мал коментар за Раниери и Сколати :)
"Non è un problema. Loro parlano di me per avere la prima pagina del giornale, è pubblicità gratuita".

Тие зборуваат за мене за да се најдат на насловната страна на весниците.. тоа им е како безплатен маркетинг :pos2:

Матераци, Кордоба и Самуел се опоравиваат од повредите, Киву исто така.. Ривас е скоро опоравен и можеби исто како и Ибра ќе доби шанса на овој турнир.

Во врска со нови трансвери, вика дека му се допаѓаат Кварезма и Радои, и нешто слично како и Морати вика дека тимот е комплетен..

а за тие шо не разбираат италијански, еве им го на англиски:

http://www.inter.it/aas/news/reader?N=29630&L=en

а еве и уште едно

http://www.inter.it/aas/news/reader?N=29627&L=en

а за тие шо не разбираат италијански, еве им го на англиски:

http://www.inter.it/aas/news/reader?N=29630&L=en

а еве и уште едно

http://www.inter.it/aas/news/reader?N=29627&L=en
Вчера немаше сеуште на aнглиски. Многу каснат со преводот :)

Кој немаожи да гледа на тв, ќе ја има на нет..

www.rojadirecta.com
www.myp2p.eu

Тука мора да ја има..

:pos2:And what if José's Inter met Chelsea in the Champions League this season? "It would be a match just like any other. Facing Chelsea would be positive: it would mean we have passed the group stage."

Е нема појак жими се:)Демек ако падни Челзи,сметај одиме понатаму:pos2:
Цар е нема што!!!

:pos2:And what if José's Inter met Chelsea in the Champions League this season? "It would be a match just like any other. Facing Chelsea would be positive: it would mean we have passed the group stage."

Цар е нема што!!!

Грешка , убаво си кажува , ако падне Челзи , значи дека Интер излегол од фазата на Групи ( иронија/сарказам , со оглед дека се остало е неуспех ) , а во истата , Интер и Челзи не би моежеле да се сретнат со оглед дека се носители на групите , погрешно си го протолкувал . Како и да е интересна изјава , многу јасно , со доза на сарказам , типично за Мурињо .

Цар е нема што!!!
Односно ако падни Челзи тоа значи дека веќе ќе ги имаме минато групите. Значи со Челзи би играле во четврт, полу или финале.. :)

Ако ги знај некој составите нека ги напиши ...
поздрав

Aлелуја

И како може секој навивач и фан на Интер ова да го гледа , освен колективот наречен Интер , Диего е перфектна опција за средината на Интер, млад е , класичен плеј , доста креативен , офанзивен , знае да даде гол и заедно со Мунтари би имале средина обезбедена за наредни 5-6 години . Браво за Бергоми , се надевам дека ке се свртат трансфер апетитите на Интер и кон овој играч , и во мојот прв пост на темава , т.е. на форумов реков , Диего е најидеалната опција за средината во овој тим , плус со Мурињо кој го вадеше максимумот од Лампард ( на иста позиција со Диего играат ) , Интер би имале перфектен тим дораснат за финале во ЛШ .

Морати вети изненадување , некои играчи ке се продадат , можат да си дозволат уште две засилувања , ако Кварезма им е прескап , нека се дрзнат кон Капел од Севиља или Хоакин од Валенсија , тука работата би била полесна со оглед дека овие два тима играат во Купот на Уефа . Ова го зборам зашто гледајки го сегашниов тим на Интер , можам слободно да кажам дека можат да ја одбранат титулата во Серија А али сепак сеуште имаат фалинки без кои неможат да му го исполнат сонот на Морати а тоа е трофеј во ЛШ , и се надевам дека официјалните лица на Интер имаат мозок и го сфаќаат тоа , премногу нереално ми е со овој тим да се надеваат на тој трофеј , т.е. воошто на финале.

Во 19-00 играат со севила не во 18-30

Во 19-00 играат со севила не во 18-30

Maмата на А1 ,две недели рекламираат од 18 : 30 , како и да е , приметете го Капел ( 20 години ) од Севиља денес , се надевам прва постава ке им игра , крило створено за Мурињо , премногу ме потсеќа на Даф во неговите најдобри денови во Блекбурн и првата сезона со Мурињо во Челзи .

Па коа ке ми текне , Кристијано Роналдо беше донесен во Манчестер веднаш по пријателскиот меч Спотринг - Манчестер , недела дена пред почетокот на Премиер Лигата , ги отвори како пауни на мечот , нареден ден , следи понуда од Ферги , така одат тие работи во Фудбалот. Се надевам дека ке имаме ист случај и на турниров во Амстердам во корист на Интер .

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom