Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата 2manyfreaks
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
да не знае некој у колку саат по наше време ке почне пријателската со Баерн ?:back:

Да не знај некој со шо состав че излеза вечер Интер ???

Bayern Munich (4-4-2): 1 Rensing; 6 Demichelis, 3 Lucio, 5 van Buyten, 15 Ze Roberto; 30 Lell, 8 Altintop, 17 van Bommel, 21 Lahm; 18 Klose, 11 Podolski.
Subs: 35 Kraft, 16 Ottl, 23 Jansen, 25 Ekici, 39 Kroos, 31 Schweinsteiger.
Coach: Jürgen Klinsmann.

Inter (4-3-3): 1 Toldo; 1 Maicon, 16 Burdisso, 19 Cambiasso, 6 Maxwell; 4 Zanetti, 5 Stankovic, 20 Muntari; 7 Figo, 10 Adriano, 33 Mancini.
Subs: 22 Orlandoni, 15 Dacourt, 18 Crespo, 29 Suazo, 30 Pelé, 36 Bolzoni, 45 Balotelli, Mei, Caldirola, Santon, Gerbo.
Coach: José Mourinho.

- Inter.it

Kамбија принудно на централната позиција во одбраната .

Баерн-Интер ќе даваат на германската телевизија ZDF (ја има на сателитска). Проверив на нивната веб страна, ќе се вклучат во 20:15, а ќе се одјават 22:30h. На одмор сум и криво ми е што нема да можам да го гледам натпреварот, а ја имам дома телевизијата :(. Да се надеваме на подобра игра отколку во тим купот.

За засилување во одбраната, Ферари е најдобро и најевтино решение, во Македонски спорт пишуваше дека е слободен играч во моментов, но нема да згрешат ако го земат Радои. Класа играч е и колку што знам не е со тежок карактер како што напиша некој претходно. Ај кога ќе бидам дома ќе побарам повеќе информации.

aj ako moze neka ostavi nekoj link za sledenje na natprevarot vo zivo ke mu bidam mnogu blagodaren. Pozz

Леле копачов Ван Бомел ќе му ја откорнеше ногата на Фиго

Баерн 0 - 1 Интер
Врска немам кој го дал голот, бев по индијанки. :(

Edit: Според Livescore, голот го дал Мансини.

Голот го даде Мансини по една греска на одбраната на Баерн, можеби беше и автогол на Ван Бајтен, бидјќи топката прво удри во пречката па во дирекот и на крај во Ван Бајтен. Солидна играа прикажуваме само незнам зошто станковиќ е толку многу повлечен

Крај на натпреварот, 0-1.
Добра утакмица, дефинитивно.

Лош е квалитетов , али доволно ок за да се види голов асално

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom