Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата 2manyfreaks
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
“Секако дека ќе се обидеме да победиме, но без Матераци, Киву, Самуел, Кордоба и Ривас, можеби ќе ми треба претседателот на Баерн, Франц Бекенбауер да игра во одбраната на Интер.”

Видете што вика ненормалниот Мурињо за утре хехехехе стварно е ѕвер, мислам дека истото претходно го има речено и за неговиот помошник

Викаше ке го натерам барези да ги облече копачките:pos2:

Oдлична зделка

Не трошиме многу , а добивме одлична алтернатива во одбраната , дури може и да стане стандарден првотимец , квалитетен играч е .

Мурињо пак ја спука со Раниери, лелеле уште не почнала сезоната овие влегоаа во остра борба, ќе биде интерсно да ги слушам пред дуелите и после тоа хехехе

Мурињо пак ја спука со Раниери, лелеле уште не почнала сезоната овие влегоаа во остра борба, ќе биде интерсно да ги слушам пред дуелите и после тоа хехехе

Ranieri had mentioned Mourinho during his sour grapes press conference after Juventus lost 3-0 to Hamburg.

“I am not like Mourinho, I don’t have to win things to be sure of myself,” moaned Ranieri.

This has prompted a reaction from the ‘Special One’ who just couldn’t help himself from taking aim, and gunning the Old Lady coach down with some heavy words.

“I am in Italy to work hard rather than take part in a war of words,” Mourinho told Inter Channel.

“I want to do well with Inter and do the best possible for us and to forget about the work of others.

“Ranieri? I guess he’s right with what he said I am very demanding of myself and I have to win to be sure of things.

“This is why I have won so many trophies in my career. Ranieri on the other hand has the mentality of someone who doesn’t need to win. He is almost 70 years old.

“He has won a Supercup and another small trophy and he is too old to change his mentality.

“He’s old and he hasn’t won anything.”

- goal.com

Сурово , но сепак , објективен одговор си доби Раниери . И јас го поставувам прашањето , што освои Раниери , Мурињо не е ни една декада во менаџерските води а освои многу повеќе од Раниери , вклучувајки ја и ЛШ , ги имаше Раниери финансиите на Абрамович , потроши многу повеќе од Мурињо а доживеа лоши резултати и во ЛШ и во Премиер Лигата , беше отпуштен од Валенсија . . . и тн и тн , неспоредливи се .

Ме нервира тоа што уште сега се елетризира атмосферата, јас обично не се замарам со другите екипи, навивам само за Интер и ме интересира што прави Интер, не сакам да знам дали Јуве или некој друг изгубил или кикснал. Верувам дека ако одиграме онака како што треба сигурно ќе бидеме први, ваквите работи ме исцрпуваат и нервираат, плус ако почене уште некој противнички фан да замара.

Само едно ќе кажам Мурињо има гилем успех во кариерата и може да збори колку сака и што сака а притоа да биде во право.Пред боговите и фактите молчат а таков на времето беше и Капело

Можна е трампа помеѓу интер и лацио и тоа Ледезма во интер а Станкович во лазио

Околу Мурињо, има една работа. Глеам Анчелоти, а сега и Раниери.
Прво тие двајцата коментираат за Мурињо, и Мурињо враќа најсурово шо можи, а сепак вистината ја кажува. И после Мурињо бил арогантен...:tapp:

“This is why I have won so many trophies in my career. Ranieri on the other hand has the mentality of someone who doesn’t need to win. He is almost 70 years old.

“He has won a Supercup and another small trophy and he is too old to change his mentality.

:pos2::pos2::pos2::pos2: (а сосема точно)

Прво тие двајцата коментираат за Мурињо, и Мурињо враќа најсурово шо можи, а сепак вистината ја кажува. И после Мурињо бил арогантен...:tapp:

:pos2::pos2::pos2::pos2: (а сосема точно)

Реков јас , сурово , брутално , но сепак , објективно , точно , не бега од вистината .

Што се однеусва за Ледезма , не им треба , не сум за реализација на тој трансфер .

Едвај чекам да почне вечерашниот меч со Баерн да видиме Мурињо како ги уиграл играчите и дали има напредок во тимот после лошото издание во Тим Трофејот.:helou:

Реков јас , сурово , брутално , но сепак , објективно , точно , не бега од вистината .

Што се однеусва за Ледезма , не им треба , не сум за реализација на тој трансфер .
Да, ама сакав до го потенцирам првио дел од то шо пишав:

Мурињо никого не чепка, туку само врајча. Кој е тука арогантен?:toe:

Единствен проблем е што тренерите и во Англија и во Италија му завидуваат на успесите и супериорноста на Мурињо.Да се навратам малку,кога беше Мурињо тренер на Челси,Венгер и Фергусон цело време зборуваа ова,она,вака така,сега зборуваат и Анчелоти и Раниери исто,ама тој не ги рецка.Позз!

Deno^ и Davor Josifoski се банирани од темата, поради меѓусебно пцуење.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom