Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата 2manyfreaks
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Голот беше на Мансини 100% не беше автогол во никој случај топката беше влезена најмалку 20 цм пред да удри во Ван бујтен...Инаку добра игра прикажавте само најинтересно ми беше тоа што камбиасо играше со бурдисо централен бек...

Инаку натпреваров го глеав во живо во алианц арена во Минхен...ПОЗЗ...

On the recent exchanges with Juventus coach Claudio Ranieri, Mourinho explained: "It's simple. Ranieri spoke once and he was happy, then he spoke for a second time and he was happy. He spoke for a third time and he was even happier. I have only spoken once and he got a bit angry. It's 3-1 to him, but mine was a beautiful goal.
No one likes losing 3-1 but it's fine like this, I accept the defeat. However, I will support Ranieri and Juve in the Champions League qualifier."

испадна работава на Амди Бајрам!-Јас му дадов гол со петици ама он мене три со глава!

Каква изјава, свака му част.:vozbud: Поради тоа го сакам Мурињо, поради тоа што е контроверзен, башка што е одличен тренер.

On the recent exchanges with Juventus coach Claudio Ranieri, Mourinho explained: "It's simple. Ranieri spoke once and he was happy, then he spoke for a second time and he was happy. He spoke for a third time and he was even happier. I have only spoken once and he got a bit angry. It's 3-1 to him, but mine was a beautiful goal.
No one likes losing 3-1 but it's fine like this, I accept the defeat. However, I will support Ranieri and Juve in the Champions League qualifier."

испадна работава на Амди Бајрам!-Јас му дадов гол со петици ама он мене три со глава!
Браво, секоја чест! Го бива и за политичар :)

FORZA FORZA FORZA INTER!!!!!! Neka umrat dusmanite!!!

:je::je::je::je::je::je:

Reakcijata na krajot od ovaa sezona!!!

In simple terms, Ranieri, at nearly 57 (not 70 as was deliberately over-exaggerated) is a ‘loser’, while the much younger Mourinho is a ‘winner’.
конечно една интересна проценка на Карло Гарганезе(серкото) што ми го задржа вниманието!

108432-480.jpg

Тимот со трофејот Бекенбауер!
108436-480.jpg

Бекенбауер му го предава ТРофејот на ХАВИЕР ЗАНЕТИ!

Inter Snap Up Natalino - Report

Добра политика на Интер. Веќе задовме неколку млади таленти, од кои може некој да блесне уште наредната сезона.
Оваа политика ја практикуваше Барса, па затоа од нејзината школа произлегоа мн талентирани играчи како Кркич, Џовани...

Океј утакмицата, него едно нешто не ми се допаѓа.
Не знам дали забележавте ама Адриано не ја игра улогата на Адриано. Адри е во улогата на Дрогба, премногу е повлечен кон средината и е принуден сам да се снаоѓа уште на 30-40 метри од голот. И лоша оцена ќе има од imdb.com :) Постојано е со свртен грб кон голот и тоа му задава потешкотии, на неколку пати на иста фора проба да го насамари Ванбујтен али не успеа. Се плашам истото да не се случува и на другите натпревари, да игра така, да не речам обратно, па да мора да се намести на лева, па да го направи трејдмарк лажњакот па дури тогаш да тргне кон голот. :Z Да беше тоа Адри од 2006та, сето ова ќе се случуваше во 1 секунда, но ова е Адри 2.0 дизел и потешко одат работите... премногу долго му треба за да тргне. Инаку за другото, ентузијазмот и залагањето и враќањето на неговата цврстина(прашајте го Лусио:)) честитки од мене.

Задоволен.

24354.jpg

Па нормално дека ке бидеш задоволен,лани овоа време Адри не само што беше свртен кон својот гол туку даваше и Автоголови(манчестер),Среќа тука беше Ибракадабра да им даде 2:pos2:

Да и јас го прометив истото за Адри, меѓутоа се гледа дека е во далеку подобра форма од онаа пред годинина дена. Постојано беше опкрузен со двајца па и тројца противнички играчи Луси посојано му дишеше во врат а тука беше најпрво Демикелис а потоа и Ван Бомел. Одлично се ослободуваше од топката во таквите ситуации и им овозможуваше простор на останатите соиграчи.

Само незнам зошто Станковиќ имаше толку повлечена позиција играше класичен ДМЦ дури поповлечен и до Занети. Не беше лош и имаше неколку прецизни дијагонали до Фиго и Мансини. Мислан дека во моментов треба да остане во тимот, трампа со Тиаго не доаѓа во предвид

Само незнам зошто Станковиќ имаше толку повлечена позиција играше класичен ДМЦ дури поповлечен и до Занети. Не беше лош и имаше неколку прецизни дијагонали до Фиго и Мансини. Мислан дека во моментов треба да остане во тимот, трампа со Тиаго не доаѓа во предвид

Каков Тиаго што ти е тебе?
За 20 тиаговци не го давам Станковиќ!!!
Може ланската сезона беше слаб Деки ама барем се држи во форма и игра во првата екипа!Тиаго сиромашкиот нема влезено во првата постава незнае шо е тоа футбал сака во интер да иде алооо!!

Адри лоши си ме разбрал и јас се противам на трампа со Тиаго :)

Кога ги гледам постовите на првата страна,како они ги жалат навивачите на интер итн.се газам од смеење....еве ви 3 титули по ред :)
Forza Inter Forza Zlatan !!!

ciao belle! come stai? шо има ново?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom