Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
кога играте на турнирот со ајакс,арсенал и севиља мислам беше?
Вторник играме со Баерн ако имаш сателитска можеш да го видиш на Дубаи Спортс каналот бесплатноСледната утакмица кога е?
мислам дека беше со Баерн само не го знам датумот часот и дали ке има пренос!
Следната утакмица кога е?
мислам дека беше со Баерн само не го знам датумот часот и дали ке има пренос!
Само еден линк ти треба -> http://www.myp2p.eu.Tuesday 5 August, 20.30 Franz Beckenbauer Cup Bayern v Internazionale
Постираше мислам Думан на кои телевизии ке се пренесува , али по кабловскиве оператори ги нема , ја на нет планирам да ја гледам ако постира некој линк .
Tuesday 5 August, 20.30 Franz Beckenbauer Cup Bayern v Internazionale
Постираше мислам Думан на кои телевизии ке се пренесува , али по кабловскиве оператори ги нема , ја на нет планирам да ја гледам ако постира некој линк .
Ај добар провод во Охрид , и ја се надевам на истото со 17ката , со оглед дека доаѓа турнирот во Амстердам , сигурен сум дека Мурињо ке сака до тогаш да го има склопено целиот тим за да се уиграат целосно играчите , така да оваа недела осеќам дека тоа ке се случи , ваљда ке го начекаш во Македонски Спорт , ако купиш :wink: ( ненамерна реклама ) .
НЕ бев дома неколку дена, за кого зборите?
За Кварезма очекуваме тој да носи 17ка следната сезона во Интер!
Ама инаку реално кажано страв ме фаќа следната сезона!
Не од Јуве нити од Лацио нити фиорентина нити било кој туку од Милан а посебно од нивниот суперталентиран голман Жељко Калач(најверојатно блиски роџак на СЕЈО КАЛАЧ)
проследете го вториот гол на клипов и ке ме сфатите што сакам да ви кажам!
За Кварезма очекуваме тој да носи 17ка следната сезона во Интер!
Ама инаку реално кажано страв ме фаќа следната сезона!
Не од Јуве нити од Лацио нити фиорентина нити било кој туку од Милан а посебно од нивниот суперталентиран голман Жељко Калач(најверојатно блиски роџак на СЕЈО КАЛАЧ)
проследете го вториот гол на клипов и ке ме сфатите што сакам да ви кажам!
Мислам дека сепак ќе попуштат.. би било разумно да прифатат и понуда од околу 20 милиони плус Пеле, како што се шпекулираше последно во медиумите.На inter.it го има целиот распоред за тренинзите и пријателскиоте натпревари до почетокот на сезоната, можете таму да го видите, иначе Порто се занесува со откупнната клаузула на Кварезма, за плус 10 милиони ќе го земеме Агуеро