Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата 2manyfreaks
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
кога играте на турнирот со ајакс,арсенал и севиља мислам беше?

Следната утакмица кога е?
мислам дека беше со Баерн само не го знам датумот часот и дали ке има пренос!

Вторник играме со Баерн ако имаш сателитска можеш да го видиш на Дубаи Спортс каналот бесплатно

Tuesday 5 August, 20.30 Franz Beckenbauer Cup Bayern v Internazionale

Постираше мислам Думан на кои телевизии ке се пренесува , али по кабловскиве оператори ги нема , ја на нет планирам да ја гледам ако постира некој линк .

Постираше мислам Думан на кои телевизии ке се пренесува , али по кабловскиве оператори ги нема , ја на нет планирам да ја гледам ако постира некој линк .
Само еден линк ти треба -> http://www.myp2p.eu.

:smir:

• Ми се допаѓа
Reactions: Syn

на кабловвска ќе има на дигиталб суперспорт албанска,ако го имате можете да го гледате

Ај добар провод во Охрид , и ја се надевам на истото со 17ката , со оглед дека доаѓа турнирот во Амстердам , сигурен сум дека Мурињо ке сака до тогаш да го има склопено целиот тим за да се уиграат целосно играчите , така да оваа недела осеќам дека тоа ке се случи , ваљда ке го начекаш во Македонски Спорт , ако купиш :wink: ( ненамерна реклама ) .

НЕ бев дома неколку дена, за кого зборите?

НЕ бев дома неколку дена, за кого зборите?

За кого може , за Кварезма , иако денес излезе и оваа информација . Али логично ми е ако веќе се носат нови играчи , тоа да биде пред финалните подготовки , т.е. тогаш и целосно да биде комплетиран тимот , затоа и очекувам пред турнирот во Амстердам да се донесе уште еден нов играч .

Што се однесува на линкот од goal.com , 40 милиони евра , некако преголема сума ми е за овој играч , иако убеден сум дека Мурињо ке донесе уште едно експлозивно крило .

п.с. Ви текнува на изјавата на Кварезма , пред ЕП , цитирам : '' Веќе потпишав за голем клуб '' . Во последниве две недели само Интер се вметнати во шпекулациите за него , ке видиме . . .

За Кварезма очекуваме тој да носи 17ка следната сезона во Интер!
Ама инаку реално кажано страв ме фаќа следната сезона!
Не од Јуве нити од Лацио нити фиорентина нити било кој туку од Милан а посебно од нивниот суперталентиран голман Жељко Калач(најверојатно блиски роџак на СЕЈО КАЛАЧ)
проследете го вториот гол на клипов и ке ме сфатите што сакам да ви кажам!

Не од Јуве нити од Лацио нити фиорентина нити било кој туку од Милан а посебно од нивниот суперталентиран голман Жељко Калач(најверојатно блиски роџак на СЕЈО КАЛАЧ)

:pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::3::3::3::kesa:

ееее ова е ѕверотина бееееее.....овааа...а не ко некои(Хулио Цезар) не примаат гол цела утакмица...па не е интересно:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Утре на "Allianz Arena" играат Баерн Минхен и Интер.

19:30 Bayern Munich vs Inter Milan

Friday 8th August
18:00 Inter Milan vs Sevilla

Saturday 9th August
20:15 Ajax vs Inter Milan

Friday 15th August
19:45 Benfica vs Inter Milan

Ако имам грешка во термините корегирајте.. Можеби се час напред или назад, не знам тоа.. ова е според Sky Sport, би требало да е ок..

Порто чека на понуда од Интер за Кварезма.. Бранка бил во Порто, но не доставил понуда само прашал за цената за играчот, која според председателот на Порто би била 40 милиони евра.

На inter.it го има целиот распоред за тренинзите и пријателскиоте натпревари до почетокот на сезоната, можете таму да го видите, иначе Порто се занесува со откупнната клаузула на Кварезма, за плус 10 милиони ќе го земеме Агуеро

На inter.it го има целиот распоред за тренинзите и пријателскиоте натпревари до почетокот на сезоната, можете таму да го видите, иначе Порто се занесува со откупнната клаузула на Кварезма, за плус 10 милиони ќе го земеме Агуеро
Мислам дека сепак ќе попуштат.. би било разумно да прифатат и понуда од околу 20 милиони плус Пеле, како што се шпекулираше последно во медиумите.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom