Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата 2manyfreaks
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Немој вакви работи, немаат како да не симнат од тронот, па ке му судат на Морати сега за поврзаност со Воени злосторници, ќе испадне дека структури во интер го поддржувале и помагале Караџиќ и ќе не лупнат и ц1а

Немој вакви работи, немаат како да не симнат од тронот, па ке му судат на Морати сега за поврзаност со Воени злосторници, ќе испадне дека структури во интер го поддржувале и помагале Караџиќ и ќе не лупнат и ц1а
МИслам дека ќе ни ја намалат казната ако го испорачаме во Хаг Дејан Станкович кој најверојатно учествувал во геноцидот во Сребреница..
:pos2:

ПРИЧИНАТА БИЛА СИНИША МИХАЈЛОВИЌ И ДЕЈАН СТАНКОВИЌ, ЗАТОА БИЛ ФАН НА ИНТЕР,:star: ПОРАДИ СРБИТЕ.:star:
ПА ИЗГЛЕДА СИТЕ ОД ХАГ СЕ ФАНОВИ НА ИНТЕРНАЦИОНАЛЕ.
ЕВЕ ПОЗНАТИ ФАЦИ ФАНОВИ НА ИНТЕР:
ВАЛЕНТИНО РОСИ
ТОМ КРУЗ
ЛУЧИАНО ПАВАРОТИ
БУТРОС БУТРОС ГАЛИС
ХУАН ПАБЛО МОНТОЈА
ХАРИСОН ФОРД
ГАБРИЕЛА САБАТИНИ
НОВАК ЃОКОВИЌ
ЛЕПА БРЕНА
НАЈ НАЈ ФАН МАСИМО МОРАТИ

ПРИЧИНАТА БИЛА СИНИША МИХАЈЛОВИЌ И ДЕЈАН СТАНКОВИЌ, ЗАТОА БИЛ ФАН НА ИНТЕР,:star: ПОРАДИ СРБИТЕ.:star:
ПА ИЗГЛЕДА СИТЕ ОД ХАГ СЕ ФАНОВИ НА ИНТЕРНАЦИОНАЛЕ.
ЕВЕ ПОЗНАТИ ФАЦИ ФАНОВИ НА ИНТЕР:
ВАЛЕНТИНО РОСИ
ТОМ КРУЗ
ЛУЧИАНО ПАВАРОТИ
БУТРОС БУТРОС ГАЛИС
ХУАН ПАБЛО МОНТОЈА
ХАРИСОН ФОРД
ГАБРИЕЛА САБАТИНИ
НОВАК ЃОКОВИЌ
ЛЕПА БРЕНА
НАЈ НАЈ ФАН МАСИМО МОРАТИ

Пак и пак и пак супер информации.Браво Думан.Само мислам дека Том Круз е за Р.Мадрид-пред две сезони мислам беше кога Реал во последниот натпревар победи со 3-1 и ја освои триесеттата титула во Шпанија,тогаш Том Круз беше со жената на Сантијаго Бернабеу во придружба на неговата девојка и Викторија Бекам, а исто го знам како голем навивач на кралевите заедно со Рафаел Надал.
Поз
П.С. ме нервират твоите капитал леттерс...:wink:

. . . .According to Tuttomercatoweb, Inter have reached an agreement with Matteo Ferrari to sign the former Roma man on a free transfer . . .

остатокот овде

Одлична вест , проблемот во одбраната е решен со оглед дека се работи за трансфер во кој не се трошат финансиски средства за носењето на играчот , плус Ферари има подолго искуство во Серија А и не се сомневам во тоа дека ке биде одлична алтернатива во одбраната .
Има 29 години и сигурен сум дека ке прави се за да ја прероди својата кариера и да избори место во составот на Репрезентацијата , таква шанса ке добие од стартот на сезоната , се зависи од него , затоа сметам и очекувам дека ке пружи добри партии во дресот на Нероазурите .

едит : Повторно медиумски атаци и притисоци на сметка на Интер

Од една страна патетично , веќе видено , од друга страна , одлична прилика за Мурињо да ги заќути , во што и не се сомневам .

. . . .According to Tuttomercatoweb, Inter have reached an agreement with Matteo Ferrari to sign the former Roma man on a free transfer . . .

остатокот овде

Одлична вест , проблемот во одбраната е решен со оглед дека се работи за трансфер во кој не се трошат финансиски средства за носењето на играчот , плус Ферари има подолго искуство во Серија А и не се сомневам во тоа дека ке биде одлична алтернатива во одбраната .
Има 29 години и сигурен сум дека ке прави се за да ја прероди својата кариера и да избори место во составот на Репрезентацијата , таква шанса ке добие од стартот на сезоната , се зависи од него , затоа сметам и очекувам дека ке пружи добри партии во дресот на Нероазурите .

едит : Повторно медиумски атаци и притисоци на сметка на Интер

Од една страна патетично , веќе видено , од друга страна , одлична прилика за Мурињо да ги заќути , во што и не се сомневам .

хајмо кладби што ќе измислат следно ...........

Абе ич не се замарајте со ова, ќе видите коа ќе почне сезоната кој ќе биде Интер.Поз

оууууууууууууууууу јеееееееееее и после го наследува мурињо :je::je:

Еве неколку фотки од утринската тренинг сесија ...
Четврток,31 Јули 2008

108221-480.jpg

Најверојатно стартното вингерско дуо на почетокот на новата сезона

108227-480.jpg

ИЛ КАПИТАНО :wink:

108231-480.jpg

Така Адри, само напред :wink:

108219-480.jpg

Мурињо им дава некои индикејшнс хехе

108226-480.jpg

Класика :wink:

Статус