Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата 2manyfreaks
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
ТРЕНЕРИ ВО ИНТЕР СО НАЈДОЛГ СТАЖ

1.Helenio Herrera

54531.jpg

9 СЕЗОНИ

2. Arpad Veisz

54559.jpg

6 СЕЗОНИ

3.Virgilio Fossati

54852.jpg

5 СЕЗОНИ

4.Eugenio Bersellini

54537.jpg

5 СЕЗОНИ

5.Giovanni Trapattoni

54542.jpg

5 СЕЗОНИ

6. Roberto Mancini

36570.jpg

4 СЕЗОНИ

Думан,уредо е брате ги знаеме и ние тие портали немора на секоја статија копи/пасте да правиш,можеме и сами да си ги прочитаме:smir:

Думан,уредо е брате ги знаеме и ние тие портали немора на секоја статија копи/пасте да правиш,можеме и сами да си ги прочитаме:smir:
Можеби некој не ги знае, или не ги користи. Сите информации му се супер интересни и што е најважно се поврзани со Интер.

Само напред брат.. позз и добредојде на форумот :)

Думан фала,имам само една молба-немој да го ставиш сликата на манчини кај тренерите:helou:

ПА СИГУРНО НЕМА ДА ИЗМИСЛУВАМ ИЛИ ДА ПРЕДВИДУВАМ, НОРМАЛНО ДЕКА ГИ ПРИБИРАМ ИНФОРМАЦИИТЕ ЗА ИНТЕР ОД ДРУГИ САЈТОВИ, СЕ СО ЦЕЛ ДА БИДЕ ПОБОГАТ ФОРУМОТ ФАН КЛУБ ИНТЕР, НИСТО НЕГЛЕДАМ ЛОШО ВО ТОА ...САМО ЗА ИНФОРМАЦИЈА ТВОЈА СО ПОМОШ НА ИНТЕР КАНАЛ И СКЈ ИТАЛИЈА ИНТЕР КОМПЛЕТНО ГО ПРАТАМ ВЕЈКЕ 1О ГОДИНИ А ФАН НА ИНТЕР СУМ ОД 1989 ГОДИНА МОЖЕБИ НЕКОЈ ОД ВАС И НЕБИЛЕ РОДЕНИ ТОГАШ, КОГА ИНТЕР ЈА ОСВОИ 13-ТА ТИТУЛА ВО КОЈ ИГРАШЕ ГЕРМАНСКОТО ТРИО БРЕМЕ-МАТЕУС-КЛИСМАН
ИМАШ МОЖНОСТ ДОКОЛКУ СИ ГОЛЕМ ФАН НА ИНТЕР ТИЕ НАТПРЕВАРИ ДА ГИ ГЛЕДАШ НА ИНТЕР КАНАЛ ...А ТОА ШТО ПОСТИРАВ НА ФОРУМОТ Е ДА СЕ ДАВАТ КОМЕНТАРИ ЗА СЕКОЈ ПОСТ, А НЕ ДА СЕ БАНИРАТЕ СО ФАНОВИТЕ НА МИЛАН И ЈУВЕ...
ПА И НЕГАТИВНИТЕ КРИТИКИ ТРЕБА ДА СЕ ПРИФАТАТ АКО СИ ВИСТИНСКИ ФАН...НЕЗНАМ САМО КАКО ЈА ДОЖИВЕА СЕЗОНАТА КОГА ИНТЕР ГО ВОДЕШЕ АЛБЕРТО ЗАКЕРОНИ...

Думан фала,имам само една молба-немој да го ставиш сликата на манчини кај тренерите:helou:
А ТИ ДОКОЛКУ СИ ФАН НА ИНТЕР ТРЕБА ДА БИДЕШ БЛАГОДАРЕН НА РОБЕРТО МАНЧИНИ , БИДЕЈЌИ ПОТСЕТИСЕ ОД КОГО ГО ПРЕЗЕДЕ ИНТЕР ОД КАТАСТРОФАЛНИОТ АЛБЕРТО ЗАКЕРОНИ, КОЈ ЗАЕДНО СО МАРКО ТАРДЕЛИ И МИРЧЕА ЛУЧЕСКУ НА ИНТЕР МУ НАНЕСОА СРАМНИ ПОРАЗИ КАКО ОНОЈ ПРОТИВ МИЛАН ОД 0:6 ИНТЕР ГО ВОДЕШЕ МАРКО ТАРДЕЛИ, СРАМ КОЈ НИКОГАШ НЕ СЕ ЗАБОРАВА , А МИЛАН КАНАЛ ТОЈ НАТПРЕВАР СЕКОЈ МЕСЕЦ ПО ЕДНАШ ГО ЕМИТУВА. ВО ЕРАТА НА МАСИМО МОРАТИ НАЈДОБАР ТРЕНЕР БЕШЕ ТОКМУ МАНЧИНИ СО ВКУПНО 7 ТРОФЕИ ОД 4 СЕЗОНИ , 2 КУП НА ИТАЛИЈА, 2 СУПЕР КУПОВИ, 3 СКУДЕТА... ПОЗДРАВ

ДА НЕ СЕ РАЗБЕРЕМЕ ПОГРЕШНО И ЈАС БЕВ ЗА СМЕНА НА РОБЕРТО МАНЧИНИ, НО СЕКОЈА МУ ЧЕСТ , И НЕТРЕБА НА НЕГО ДА СЕ ФРЛА СО ДРВА И КАМЕЊА...
ГОЛЕМА ПОЧИТ ИМАМ КОЈ ДВАЈЦАТА БИВШИ ТРЕНЕРИ НА ИНТЕР-ХЕКТОР КУПЕР И РОБЕРТО МАНЧИНИ...

SYN во право беше бе и амстердам куп пќе има на а2/а1

Адриано и покрај шпекулациите кои што го поврзуваа со Рома најверојатно ќе остане во Интер изјави Rinaldi - агентот на Адриано.Исто така агентот на Адри наведува дека Адриано е крајно среќен во Милано и нема никаква намера да го напушти Интер.

Извор: goal.com > Adriano to Roma? - No Chance

Адриано има повеќепати во минатото изјавено дека нема намера да го напушти Интер, дека Интер е неговиот втор дом и дека е силно приврзан за тимот.Јас мислам дека е в ред да остане во Интер пред се поради неговите напори, но највеќе поради неговиот талент.Сега на ТИМ купов мислам дека доста се трудеше и ако се врати во нековата застрашувачка форма повторно ќе биде еден од најдобрите напаѓачи на светот.
И на крајот на краиштата ќе биде фер покрај Станковиќ и Адриано да добие шанса.Да напоменам дека исто Императорот е голем миленик на Морати, така да најверојатно Адриано ќе си остане во неговиот втор дом - на мое огромно задоволство :wink:

Јас Думан го прогласувам за Инфо Биро на форумов :D , нема потреба од goal.com и останатите портали за фудбалски информации . . . . . тука е Думан . :smir:

ДА НЕ СЕ РАЗБЕРЕМЕ ПОГРЕШНО И ЈАС БЕВ ЗА СМЕНА НА РОБЕРТО МАНЧИНИ, НО СЕКОЈА МУ ЧЕСТ , И НЕТРЕБА НА НЕГО ДА СЕ ФРЛА СО ДРВА И КАМЕЊА...
ГОЛЕМА ПОЧИТ ИМАМ КОЈ ДВАЈЦАТА БИВШИ ТРЕНЕРИ НА ИНТЕР-ХЕКТОР КУПЕР И РОБЕРТО МАНЧИНИ...

Целосно си во право.Иако Манчини најде село без кучиња сепак треба да се почитува зошто после 50 години ќе се спомнува колку,а не како зел титули.Поз

Јас Думан го прогласувам за Инфо Биро на форумов :D , нема потреба од goal.com и останатите портали за фудбалски информации . . . . . тука е Думан . :smir:

ASK DUMAN
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Човече Google е бета верзија во споредба со Думан , Wiкi е неисправен пач , во споредба со Думан .

Едит : Думан , шала на страна само вака продолжи ( али посредени постови ) , и онака преку qr ми е од google

Адриано и покрај шпекулациите кои што го поврзуваа со Рома најверојатно ќе остане во Интер изјави Rinaldi - агентот на Адриано.Исто така агентот на Адри наведува дека Адриано е крајно среќен во Милано и нема никаква намера да го напушти Интер.

Извор: goal.com > Adriano to Roma? - No Chance

Адриано има повеќепати во минатото изјавено дека нема намера да го напушти Интер, дека Интер е неговиот втор дом и дека е силно приврзан за тимот.Јас мислам дека е в ред да остане во Интер пред се поради неговите напори, но највеќе поради неговиот талент.Сега на ТИМ купов мислам дека доста се трудеше и ако се врати во нековата застрашувачка форма повторно ќе биде еден од најдобрите напаѓачи на светот.
И на крајот на краиштата ќе биде фер покрај Станковиќ и Адриано да добие шанса.Да напоменам дека исто Императорот е голем миленик на Морати, така да најверојатно Адриано ќе си остане во неговиот втор дом - на мое огромно задоволство :wink:

Гледам дека Адриано е омилен меѓу фановите на Интер на секаде, меѓу нив и јас сум на страната на тие што мислат дека Адриано ќе се врати во форма и повторно ќе биде еден од најдобрите напаѓачи светот. Кога би одбирал помеѓу напаѓачите на интер кој би останал, тоа би биле: ИБРАХИМОВИЌ - АДРИАНО - БАЛОТЕЛИ - СУАЗО,
КРЕСПО И КРУЗ ПОЛЕКА НЕКА ГО ПРИБИРАТ СТАЖОТ И ВО ЗАСЛУЖЕНА ПЕНЗИЈА, БИ ГИ ДОДАЛ И ФИГО, ДАКУР А ТОЛДО ЗА ВТОР ГОЛМАН СУПЕР Е.
Една работа не мие јасна , како се надеваме дека интер ќе ја освои лигата на шампиони, ако се спореди дека Челзи одамна се откажа од Креспо, Реал Мадрид од Фиго, Рома од Дакур а ние со нив планираме да ја освоиме лигата на шампиони...за споредба интер по доаѓањето на купер го избрка на ПИРЛО(денешна цена околу 20 милиони евра), Муту( 22 милиони евра), Роби Кин(20 милиони фунти), една грешка направи со АДРИАНО во сезоната 2001/02 го купи за 800.000 долари, па го даде на парма 50%, кој покасно за тие 50 % плати цели 25 милиони евра, А СЕГА БАРА НА СЕКОЈ НАЧИН ДА ГО ПРОДАВА...

Гледам дека Адриано е омилен меѓу фановите на Интер на секаде, меѓу нив и јас сум на страната на тие што мислат дека Адриано ќе се врати во форма и повторно ќе биде еден од најдобрите напаѓачи светот. Кога би одбирал помеѓу напаѓачите на интер кој би останал, тоа би биле: ИБРАХИМОВИЌ - АДРИАНО - БАЛОТЕЛИ - СУАЗО,
КРЕСПО И КРУЗ ПОЛЕКА НЕКА ГО ПРИБИРАТ СТАЖОТ И ВО ЗАСЛУЖЕНА ПЕНЗИЈА, БИ ГИ ДОДАЛ И ФИГО, ДАКУР А ТОЛДО ЗА ВТОР ГОЛМАН СУПЕР Е.

Јас уште стојам на тоа дека од наредна година или Адри или Ибра ги гледаме како играчи на Интер , еден сигурно ке замине , никогаш не сум ги оспорувал квалитетите на Адри , факт е дека сам си ја уништи кариерата ус пат со Манчини и бев убеден дека доколку го продадат кај и да отидеше типот ке разараше , а од тоа и многу се плашев со оглед дека се вртеа многу смешни суми за овој играч а ако ви текнува на времето Челзи нудеа 90 милиони евра за Адри , се зависи од тоа кој оваа сезона ке се покаже како подобар .
Пак ке повторам , знам дека се прават комбинации на темава , Адри најистурен , Ибра поповлечено али и сами гледате , Мурињо покрај Мансини бара уште едно крило , класа играч , кој ке биде првотимец , така да напред останува само едно место а истото е наменето за Ибра/Адри .

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom