Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата 2manyfreaks
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Фиго , Мансини , Адриано и Толдо ми се гледаат мене.:toe:
и орландони како да ми се глеа голманон лево

пс: да не знае некој на кој стадион ке играме утре со Бари ?

На нашиот (ACM) :baeh:

На помошниот.. "Brunico stadium"

Utorak, 29.srpnja u Torinu, Trofeo Tim: sudjeluju Milan, Juventus i Inter

Ке биде ватрено :vozbud:

Лажеш, под знакот со мали букви пишува "Made in China".
пишува оти таму е произведена а инаку дада ми ја купи кога беше на апсолвентска ескурзија од Сан сиро Стор за 15 евра:helou:

"I don't want a friendly where we win 10-0 and newspapers write that Mourinho's Inter play incredible football. The objective is only to keep improving."

Добар е нема шо! :)
Сега испадна дека против Ал Хилал намерно триунфиравме со минимални 1:0 :)

Верувајте,додека ви е Мурињо трењер нема да победувате со големи резултати,највеќе 1-0,2-0,ама затоа ќе земате титули,и + не е се до големината на резултатот,важно е да се победи.Позз

Формата полека се темпира, не ни требаат победи од 10-0 сега на подготовките, добро е и да се забележи пораз од кој можат да се извадат поучни работи. Најдобро е во првите две три кола да се мачиме и да забележувам минимални и тешки победи, па евентуално и нерешени резултати па потоа да започнеме една добра серија до Нова Година. Очекувам исто како лани до крајот на првиот дел да имаме солидна предност и да можеме подобро да се насочиме кон Лигата на Шампионите.

ај уште малце до пријателскава со Бари да видиме како ке изиграат и секако да се надеваме на победа. И не ми свиѓа мурињо шо го игра занети ко лев бек али он си знае најдобро.
типувам на хет трик за Адриано :helou:
нема да има утакмица или така ми се чини? немозам да најдам линк за глеање , ако има некој нека даде.

Круз постигна гол 27ма минута..
само не можам да најдам ни на нет да го гледам натпреварот..

INTER-BARI 2-0

Marcatori
: Cruz 27' pt; 34' st Adriano (rig.)

INTER
: 1 Toldo (1' st 12 Julio Cesar; 35' st 22 Orlandoni); 13 Maicon (1' st 39 Santon), 37 Mei, 16 Burdisso, 36 Bolzoni; 11 Jimenez (1' st 6 Maxwell), 15 Dacourt (1' st 19 Cambiasso), 30 Pelé (1' st 14 Vieira); 7 Figo (1' st 33 Mancini), 9 Cruz (1' st 10 Adriano), 45 Balotelli (1' st 19 Crespo; 33' st Suazo)

A disposizione: 12 Julio Cesar; 6 Maxwell, 10 Adriano, 14 Vieira, 18 Crespo, 19 Cambiasso, 33 Mancini, 38 Biabiany, 39 Santon, 22 Orlandoni

All.: José Mourinho.

BARI: 1 Gillet; 2 Galasso, 5 Masiello, 6 Esposito, 3 Bonomi; 7 Sodinha, 8 Gazzi, 4 Donda, 10 Masiello; 11 Cavalli, 9 Volpato

A disposizione: 12 Santoni, 13 De Pascalis, 14 Stellini, 15 Parisi, 16 De Vezze, 18 Bianco, 19 B.Rivas, 20 Kamata, 21 Bonvissuto, 22 Caputo

All.: Antonio Conte.

Arbitro: Andrea Romeo (Verona)

Следи Трофео Тим куп со учесници Интер.Милан.Јувентус! 29 јули то ест за 2 дни!

Следи Трофео Тим куп со учесници Интер.Милан.Јувентус! 29 јули то ест за 2 дни!
ке пренесува некоја телевизија у живо? од колку саат? не сум баш запознаен со ова ако знае некој нека објасни поубаво што како:salut:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom