Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата 2manyfreaks
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Фиорентина кажа дека не сака да го купи Бурдисо, сака само да го позајми доколку донесеме нов дефанзивец може да си отиде во сротивно неверувам. Ако не се лажам за стартто на сезоната нема да биде подготвен Киву, а под знак прашалник ќе биде и настапот на Кордоба и Самуел (може ќе бидат опоравени од повреда но каква ќе биде формата) практично остануваме само со Матераци и Ривас. Не ми се верува дека ќе ризикуваме освен ако не добиеме нешто примамливо за восврат.

Абе остајтего Бурдисо, добар си е :wink: + 27 години има, ќе биде одлична замена коа ќе се повреди некој...

Ја се чудам како ќе играат 4-3-3, ќе треба или адриано, ибра, креспо, круз, еден од нив да седи на клупа........

Цезар

Занети Кордоба Матераци Чиву

Мунтари Виеира Маикон

Мансини Ибрахимовиќ Станковиќ

Абе остајтего Бурдисо, добар си е :wink: + 27 години има, ќе биде одлична замена коа ќе се повреди некој...
Ако дојде Ферари, Бурдисо е слободен.
Ферари доаѓа како слободен играч, а можиме да заработине на Бурдисо. Ферари е супер дефанзивец, супер алтернатива на клупата, слично како Бурдисо што е сега.

The opening day's fixtures in Serie A have been confirmed as follows at a gala ceremony at the Lega Calcio:

Atalanta-Siena
Cagliari-Lazio
Catania-Genoa
Chievo-Reggina
Fiorentina-Juventus
Milan-Bologna
Roma-Napoli
Sampdoria-Inter
Torino-Lecce
Udinese-Palermo

source : goal.com

Со многу незгоден противник ја започнуваме одбраната на Скудетото .

Иначе информација за мечот со Ајакс , знам некој праша , се игра на 9 Август , во 21 : 15 .

мурињо вика дека календарот не му е проблем,се надеваме дека ќе биде така

Нека ви е со среќа Мунтари,мислам дека ќе биде еден од најдобрите играчи во интер наредната сезона,Мурињо знае што прави верувајте...Позз!!!

Ако дојде Ферари, Бурдисо е слободен.
Ферари доаѓа како слободен играч, а можиме да заработине на Бурдисо. Ферари е супер дефанзивец, супер алтернатива на клупата, слично како Бурдисо што е сега.

Супер идеја, иако не го жалам Морати за пари :wink:

Нека ви е со среќа Мунтари,мислам дека ќе биде еден од најдобрите играчи во интер наредната сезона,Мурињо знае што прави верувајте...Позз!!!

spored slikata mislam deka si za celzi:nenene:....a za murinjo site znaeme ste pravi toj i deka inter ke odat barem do polufinale vo ligata na sampioni

FORZA INTER

За,Челзи сум и се радувам што дојде Мунтари во Интер,дека сега шансите Лампард да дојде кај вас се многу мали,БТВ Мунтари е ЗвЕР!!!

За,Челзи сум и се радувам што дојде Мунтари во Интер,дека сега шансите Лампард да дојде кај вас се многу мали,БТВ Мунтари е ЗвЕР!!!
Интер требаше да се потруди уше малце за Лампард затоа шо имаше шанси и Мунтари не да е слаб ама не е од калибар на Лампард но сепак се надевам на Интер многу за следнава сезона ...па ке видиме

среќен роденден Маикон:smir:

Ај и јас да му Честитам :):)

Среќен роденден Мајки,колку години ќе направи сега 26 или 27?

Среќен роденден Мајки,колку години ќе направи сега 26 или 27?

26.
Btw Среќен роденден Маикон, му посакувам да го шутне Алвес од репрезентацијата на Бразил, и да си продолжи со константната игра - што се однесува до мене тој ја носи титулата најдобар десен бек:salut:

26.
Btw Среќен роденден Маикон, му посакувам да го шутне Алвес од репрезентацијата на Бразил, и да си продолжи со константната игра - што се однесува до мене тој ја носи титулата најдобар десен бек:salut:
Како што знам Маикон е прв избор на десната бековска позиција во Бразил а не Алвес.
Неколку натпревари Алвес играше дури и како крило..

edit:
Среќен роденден Маикон.. наполни 27 години.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom