Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата 2manyfreaks
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Значи збориш само за 3-4 месеца од неговата кариера , ок . Адриано , кој к*р бара па Адриано во тимот кажи ми , го сликаа со цигари , со пички а демек бедуваше по татко му , беше катастрофа во Интер , дури заврши и на бедна позајмица во Сао Паоло . Не , грешка си , каде беше Ибра во ЛШ , да не ги дадеше последните два гола против Парма ( еден по асистенција на Станкович ) и он ке имаше избледена сезона, факт , не заборавај дека пола голови ги даде од пенал . Али пак , мислењево е погрешно , кажи ми , кој просперираше покрај Манчини . Мартинс , Адриано , Емре , Ван дер Мејде ( важеше за голем талент ) , да продолжам ? Еве , Киву , што виде ти од тоа 30 милиони евра вредно засилување, ау да , играч од средината иако цела кариера игра централно во одбраната , once again , проблемот е Манчини а не играчот .
Друг човек ке биде Станкович во тимот на Мурињо , али прашање е дал ке му биде овозможена таа шанса , одлично би било да остане уште една сезона , супер алтернатива ке е .

Аналагоно на твојот пост , ниту Адриано не знае да играм нит Киву , Хименез ке го ставам во групава зашто блесна на неколку меча али на останатите беше играч мање , нормално , играше десно крило .

Ок ако размислуваш со инает тогаш џабе да се мачам да постирам.
-Не зборам за 3-4 месеца од неговата кариера, го знам од уште кога дојде во Интер, а и пред тоа во Лацио.Во Интер може играше добро ама не повеќе од една сезона.Тоа е факт.Сеа глеав реприза од утакмицата Интер-Фенер од прошла сезона во ЛШ, и Станковиќ се разбира по неколку проигрувања од Круз,Ибра,Камбијасо итн се изнафуцка без везе - ТАПА.Тоа се дешава 2 години уназад, и Дејан е во Интер само поради Манчини - никој друг.Сега ќе видиме дали и колку ке игра за Хозе.
- За Адриано, Адриано лупаше по 2 хет трика за 4 кола пред да му се случи тоа што му се случи.Додека Адриано беше топ секој навиваш на Интер се гордееше како денес што се гордеат на Кака,Роналдо,Робињо итн итн - а Адриано да продолжеше да игра така сега сигурно ќе беше над другиве.Но ете се случи тоа што се случи, се пијанчел,семејна трагедија,дрога итн.Но зошто да не му се даде шанса на таков талент како него, човекот кој го спасуваше и беше гордост на Интер.Нему веруј дека треба да му се помогне!Голема грешка ќе биде ако го продадеме на некој друг тим, Дунга изјави:Вистинскиот талент има падови во кариерата, но неговиот талент никогаш не се губи.
- Викаш кој бил Ибра, не биди смешен те молам.Каде бил во ЛШ???Мислам дека во ЛШ оваа година даде 5-6 гола и тоа 2-3 гола беа фантастични, оној проектил против Цска и Фенербахче - би требало да ги паметиш доколку си ги прател утакмиците од ЛШ- а веувам дека си ги глеал. ...Потоа Ибра ни го донесе скудетото (сигурно паметиш како си се радувал кога го даде голот:wink:).Мислам нема што да кажувам за Ибра, човекот си е генијалец,има решено многу натпревари,фантастични потези, супер голови.За головите од пенал не е тој крив, тој само си ги изведуваше и на наша среќа никогаш не промаши т.е. никогаш никој голман не успеа барем да ја допре топката.И секако дека немаше да има бледа сезона со оглед на неговата повреда и големиот број на пропуштени натпревари, но запамти дека тој секогаш беше спремен да не воодушеви со неговата вештина.Да знаеш дека непријатно ме изненади со ова што го збориш за Ибра.
-А тоа што го збориш за Киву и просперирањето на неколку фудбалери тоа е чиста вина на Манчини.Киву беше секогаш на располагање на Манчини-централен стопер,лев бек,лево крило,партнер на Камбијасо во организирање на напад - СЕ! А тој си е специјалзиран за централен дефанзивец,и лев бек.Е баш поради тоа го почитувам затоа што во прва сезона во Интер почна да се гради одбраната на него, и почна да потполнува дупли како легендата Занети.Затоа вреди и повеќе од 30 милиони.

А ако Станковиќ би бил добра алтернатива тогаш мислам дека шанса треба да добие и Цезар:uvo:
Поззз

inter_new.jpg

Видете кој го стевиле прв на презентацијата, Адри, дали е ова знак дека сепак ќе остане во Тимот

СЕКАКО ДЕКА ЌЕ ОСТАНЕ !!! :wink:

Хамшик, Аквилани и Гонзалез се ’Планот Б’ за Интер

А што викате за една ваква можност, иако Наполи одма негираше дека Хамшик не е за продажба, мое мислење е де Лучо е најдобра опција од сите тројаца, Аквилани повќе ми е дефанзивно настроен

Ја мислам најдобра алтернатива би ни бил Хамшик зашто е млад(20 години) и е многу многу добар играч.Е тој би бил нашиот Лампард,Џерард итн.Аквилани како што викаш е многу подефанзивно настроен али би било добро да се земе зашто е италијанец, ипак мене ми е алтернатива 2 :wink:.А за Гонзалез незнам што да коментирам зашто го немам многу гледано како игра.

Ок ако размислуваш со инает тогаш џабе да се мачам да постирам.
-Не зборам за 3-4 месеца од неговата кариера, го знам од уште кога дојде во Интер, а и пред тоа во Лацио.Во Интер може играше добро ама не повеќе од една сезона.Тоа е факт.Сеа глеав реприза од утакмицата Интер-Фенер од прошла сезона во ЛШ, и Станковиќ се разбира по неколку проигрувања од Круз,Ибра,Камбијасо итн се изнафуцка без везе - ТАПА.Тоа се дешава 2 години уназад, и Дејан е во Интер само поради Манчини - никој друг.Сега ќе видиме дали и колку ке игра за Хозе.
- За Адриано, Адриано лупаше по 2 хет трика за 4 кола пред да му се случи тоа што му се случи.Додека Адриано беше топ секој навиваш на Интер се гордееше како денес што се гордеат на Кака,Роналдо,Робињо итн итн - а Адриано да продолжеше да игра така сега сигурно ќе беше над другиве.Но ете се случи тоа што се случи, се пијанчел,семејна трагедија,дрога итн.Но зошто да не му се даде шанса на таков талент како него, човекот кој го спасуваше и беше гордост на Интер.Нему веруј дека треба да му се помогне!Голема грешка ќе биде ако го продадеме на некој друг тим, Дунга изјави:Вистинскиот талент има падови во кариерата, но неговиот талент никогаш не се губи.
- Викаш кој бил Ибра, не биди смешен те молам.Каде бил во ЛШ???Мислам дека во ЛШ оваа година даде 5-6 гола и тоа 2-3 гола беа фантастични, оној проектил против Цска и Фенербахче - би требало да ги паметиш доколку си ги прател утакмиците од ЛШ- а веувам дека си ги глеал. ...Потоа Ибра ни го донесе скудетото (сигурно паметиш како си се радувал кога го даде голот:wink:).Мислам нема што да кажувам за Ибра, човекот си е генијалец,има решено многу натпревари,фантастични потези, супер голови.За головите од пенал не е тој крив, тој само си ги изведуваше и на наша среќа никогаш не промаши т.е. никогаш никој голман не успеа барем да ја допре топката.И секако дека немаше да има бледа сезона со оглед на неговата повреда и големиот број на пропуштени натпревари, но запамти дека тој секогаш беше спремен да не воодушеви со неговата вештина.Да знаеш дека непријатно ме изненади со ова што го збориш за Ибра.
-А тоа што го збориш за Киву и просперирањето на неколку фудбалери тоа е чиста вина на Манчини.Киву беше секогаш на располагање на Манчини-централен стопер,лев бек,лево крило,партнер на Камбијасо во организирање на напад - СЕ! А тој си е специјалзиран за централен дефанзивец,и лев бек.Е баш поради тоа го почитувам затоа што во прва сезона во Интер почна да се гради одбраната на него, и почна да потполнува дупли како легендата Занети.Затоа вреди и повеќе од 30 милиони.

А ако Станковиќ би бил добра алтернатива тогаш мислам дека шанса треба да добие и Цезар:uvo:
Поззз

Би му дал и ја шанса на Цезар зашто да не , али како лев бек а не лево крило , нормално како замена .
Очигледно не го свати мојот пост али ок , неам намера сеа да се замарам , прочитај го еднаш , уште еднаш и уште еднаш да укапираш дека ништо лошо не говорев ниту за Адри нит за Киву нит за никој , освен неискусниот Манчини , плус ова ти е 56то мислење , најверојатно нов си на темава , не си следел мои постови од порано така да незнаеш како размислувам .
Како и да е , и двајцата навиваме за Интер , без разлика дали се согласуваме или не и двајцата даваме мислења за доброто на клубот , така да Ce Sollo l'Inter per noi !!!!!

Tргам накај Охрид за 10 мин за викендов , среќен ми пат , се гледаме од наредна недела .

Ајде Sun обаво да си поминеш и кога ќе се вратиш на форумов да те чека слика од Лампард во дресот на Интер

Би му дал и ја шанса на Цезар зашто да не , али како лев бек а не лево крило , нормално како замена .
Очигледно не го свати мојот пост али ок , неам намера сеа да се замарам , прочитај го еднаш , уште еднаш и уште еднаш да укапираш дека ништо лошо не говорев ниту за Адри нит за Киву нит за никој , освен неискусниот Манчини , плус ова ти е 56то мислење , најверојатно нов си на темава , не си следел мои постови од порано така да незнаеш како размислувам .
Како и да е , и двајцата навиваме за Интер , без разлика дали се согласуваме или не и двајцата даваме мислења за доброто на клубот , така да Ce Sollo l'Inter per noi !!!!!

Tргам накај Охрид за 10 мин за викендов , среќен ми пат , се гледаме од наредна недела .

Епа ондак џабе имаш 700 поста кога незнаеш да се изразиш правилно.Кој може да те свати поинаку кога пишуваш кој к*р барал Адриано во тимот на Интер и низа други работи, слично и за Киву имаше пишувано и во претходни постови дека не вредел за парите,џабе потрошени пари,пропадната инвестиција итн итн.Ја само ја кажав вистината за Адриано,Ибра и Киву која веројатно ја знаеш и исто така го протолкував Манчини(тука ни се склопија мислењата,дека Манчини е тапа).Значи незнам што се исфрустрира толку на мојот конкретен пост за Ибра,Адриано,Дејан итн.Извини ако си имал друго мислење и јас сум те протолкувал погрешно, како и да е CE SOLO L'INTER PER NOI...
BTW убаво да си поминеш во Охрид
Поз

The Great, без навредувања. Сите имаме различни мислења кон играчите. За тоа сме тука да дискутираме, не да се навредуваме.

Мислењето нека биде за подобро другите да го запознаат тимот, како и да има се повеќе и повеќе нови навивачи активни по форумов.

Форца Интер

Ме интересираше друго. Го гледам некој си Биабиани (бил на позајмица во Модена) кој е на сите тренинзи со Мурињо. 88ма е роден. кој е дечково и колку вреди? Има некој информации за него?

Убаво ги разгледав сликите, и гледам многу слична состојба од онаа со Манчини. Па овие играчите не знаат да поминат сериозен ден.

Ова е една од десетината слики како играчите „забушаваат“ на тренингот. Искрено сакам Мурињо малку да воведи „режим“ (Занети и Маикон.. ОМГ)
107661480sy5.jpg

И оваа.... Ах Занети Занети... порасни :)
107711480mk7.jpg

Како и да е, ова мислам дека ни е Џокерот за наредната година. Многу се очекува од Ибра, и заедно во пакет со Мурињо... ќе биде уште подобар и подобар
107724480qa3.jpg

Интересна ми се виде сликава :) прати го скокот... Па, добро, со што скокнал?
107709480th8.jpg

И Мурињо во некоја, сериозно-смешна поза :)
Ајде можеби им остава малку простор во почетокот на тренинзите. Мислам дека непочитувањето на играчите кон Манчини беше најголемиот проблем на тимот. Сега ќе биде подобро. Премногу е паметен Мурињо за да не е така
107715480fs7.jpg

Ах, да... сега ми текна... ама му го лупна на Анџелото:vozbud: ЅВЕР

Извинете на оффтопиков но мора да прашам...
ШТО СЕ ДЕШАВА ВО ИТАЛИЈА???
107661480sy5.jpg

10hv9ev.jpg

The Great, без навредувања. Сите имаме различни мислења кон играчите. За тоа сме тука да дискутираме, не да се навредуваме.

Мислењето нека биде за подобро другите да го запознаат тимот, како и да има се повеќе и повеќе нови навивачи активни по форумов.

Форца Интер

Ме интересираше друго. Го гледам некој си Биабиани (бил на позајмица во Модена) кој е на сите тренинзи со Мурињо. 88ма е роден. кој е дечково и колку вреди? Има некој информации за него?

од франција е,сум го видел на интерчанел на интервју кога го играше првиот меч со интер,не ми текнува дали беше на куп или на подготовките само тоа:toe:

+докази од тајните агенти на ИФФ.

107672480vu8.jpg

107674480ki2.jpg

Тоа што сите скокаат толку високо е поради гравитацијата, уклучена е на sv_gravity 10, нека ја врати некој на 800 пред да заминат играчите во стратосферата.

Форца Интер

Не навредив никого во мојот пост.

П.С поима неам кој е тој Биабиани :wink:
А знае некој за Болзони?Некој млад италијанец бил и Мурињо го зел на тренинг,ја не сумљам во Мурињо...

Болзони е Defensive Midfilder,игра на местото на Камбијасо и Виеира,се смета за многу надежен дечко,мислам дека е еден од најдобрите во Primaverа!

Бај д веј,на менаџеро играм со Интер нормално,и првата сезона ми се повреди Камбијасо,и ми требаше играч како него,и ај реков да го земам за во прв тим,и детево за 2 месеци колку што беше повреден Камбиасо,стана дури подобар од него,и сега си го играм нон стоп прва постава.....да се надеваме исто толку добар ке стани и во вистинскиот интер!!!

Еве поинтереси сликички од тренизите..

107873480rf1.jpg

Gaius Julius Caesar: Дојдов, водов, победив!

107865480tr7.jpg

107869mx8.jpg

Гледам добри им се односите уште на стартот :)

107875480lr1.jpg

Јака парада нема шо.. Имаме 3ца супер голмани!

107888480ww9.jpg

Ибракадабра!
ch.gif

107904480jl3.jpg

Да се надеваме дека ова сезона ќе се врати императорот! МИжеби ќе има добра соработка и со Ибра :)

107914480il1.jpg

Еве го и Дејо.. Се надевам дека ќе остани во Интер. Некако премногу се приврза за тимот, стана миленик на публиката па ако замине и тоа во Јувентус би било жалосно.

едит:
Thiago Silva Also Close To Inter?
Тука има збор-два и за Кварезма и лампард.
Кварезма мислам дека ќе биди наредното засилување на Интер, сепак Порто мора да ја намали ненормално високата цела за играчот.
А Лампард мислам и не е толку неопходен, во година ќе можиме да го добиеме на слободен трансвер а ги имаме Станкович и Хименез како добра алтернатива за таа позиција.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom