Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата 2manyfreaks
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
ајдеee честито мансиниии!:helou::helou:нека се изнаигра овие неколку сезони!
и ја као адри каснам малце али нема везе...

Моја грешка, лошо сум прочитал.

Каснел во средата, не вчера. :)

Што викате за Ето , деновиве гледам дека е ставен на трансфер листата во Барса , знам Интер беа заинтересирани за него , имаше и бајаги шпекулации за истото . Искрено , сакам да дојде зашто одлично ке се снајде во Италија , таков тип на играч е плус може да биде вметнат во 4-3-3 формација како полушпиц ( не мора две крила за истата ) , нешто што Мурињо на пример го практикуваше со Калу во Челзи . :toe:

Што викате за Ето , деновиве гледам дека е ставен на трансфер листата во Барса , знам Интер беа заинтересирани за него , имаше и бајаги шпекулации за истото . Искрено , сакам да дојде зашто одлично ке се снајде во Италија , таков тип на играч е плус може да биде вметнат во 4-3-3 формација како полушпиц ( не мора две крила за истата ) , нешто што Мурињо на пример го практикуваше со Калу во Челзи . :toe:

http://www.pfc-kuruvchi.com/eng/news_details.asp?newsID=606

Damn , а имаа одлична прилика со оглед дека едно време беа заинтересирани за типов , а трасферов во Ташкент , ноу комент , кузнае колку цифри во понудата го натерале на истото иако истите пари можеше да ги добива и во друг клуб .

Седум нули и една четворка напред...
За максимум една година, мож и шес месеци.:uvo:

Трансферот на Ето во Курувучи не е готов, траба да си луд да отидеш таму па без разлика колку пари ти нудат. Имаме премногу напаѓачи мислам дека не ни треба нов, особено што сакам шанса да добие Адри. а и Барса ќе бара 30 милиони евра или пак трампа со некој наш играч, Гарант ќе го побараат Ибра, Киву или Маикон. Доколку немавме избор во нападот прва опција секогаш ќе ми беше Ето, но вака жалам ни треба само плејмејкер

Трансферот на Ето во Курувучи не е готов, траба да си луд да отидеш таму па без разлика колку пари ти нудат. Имаме премногу напаѓачи мислам дека не ни треба нов, особено што сакам шанса да добие Адри. а и Барса ќе бара 30 милиони евра или пак трампа со некој наш играч, Гарант ќе го побараат Ибра, Киву или Маикон. Доколку немавме избор во нападот прва опција секогаш ќе ми беше Ето, но вака жалам ни треба само плејмејкер

Плус уште едно крило , а и Мурињо рече , до 31 Август трае трансфер периодот , летото е долго , очекувам најмалце 2 нови играчи .

скоро сите италјански медиуми објавија за можен трансфер на Сидорф во Јуве, Што викате да си го вратиме црнчето назад на Меаца, кога ќе ми текне какви два гола им здрви на Јуве уфффф

edit јас ќе му простам за другите незнам :)

скоро сите италјански медиуми објавија за можен трансфер на Сидорф во Јуве, Што викате да си го вратиме црнчето назад на Меаца, кога ќе ми текне какви два гола им здрви на Јуве уфффф

Нема шанса , као прво фановите нема да го сакаат тоа , бојкот ке удрат на трансферов , тоа е едно , второ головите беа сон , посебно вториот , али сезоната имаше кошмарен крај , иако истата ми беше една од најомилените во мојов живот , со оглед дека тогаш на сателитска го имав каналот на Интер , немав пропуштено ниту еден меч и од Серија А и од Купот на Уефа каде го јадеа од Феенорд во 1/2 финалето . Беше тоа сезона на тандемот Калон - Вентола , разараа на стартот од сезоната , па следеше враќањето на Роналдо , откривањето на Адри , уфффф каква сезона .

лучо гонзалес најлесно може да го добиеме од овие тројца. за хамшик наполи се изјасни дека не е за продажба по ниедна цена , а за аквилани тешко дека рома ќе се реши да ги ослабне своите редови за сметка на најголемиот конкурент за скудетото

Новите дресови се презентирани!!!
Мала промена кај голманот со линијата кај вратот,гостинските дресови се враќаат како тие од преклани со промена на шорцевите во црно(преклани беа бели) и основните не се променети само чорапите се плави за разлика од лани кога беа црно плави!

inter_new.jpg

Видете кој го стевиле прв на презентацијата, Адри, дали е ова знак дека сепак ќе остане во Тимот

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom