Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Што викате за Ето , деновиве гледам дека е ставен на трансфер листата во Барса , знам Интер беа заинтересирани за него , имаше и бајаги шпекулации за истото . Искрено , сакам да дојде зашто одлично ке се снајде во Италија , таков тип на играч е плус може да биде вметнат во 4-3-3 формација како полушпиц ( не мора две крила за истата ) , нешто што Мурињо на пример го практикуваше со Калу во Челзи .![]()
Трансферот на Ето во Курувучи не е готов, траба да си луд да отидеш таму па без разлика колку пари ти нудат. Имаме премногу напаѓачи мислам дека не ни треба нов, особено што сакам шанса да добие Адри. а и Барса ќе бара 30 милиони евра или пак трампа со некој наш играч, Гарант ќе го побараат Ибра, Киву или Маикон. Доколку немавме избор во нападот прва опција секогаш ќе ми беше Ето, но вака жалам ни треба само плејмејкер
скоро сите италјански медиуми објавија за можен трансфер на Сидорф во Јуве, Што викате да си го вратиме црнчето назад на Меаца, кога ќе ми текне какви два гола им здрви на Јуве уфффф