Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата 2manyfreaks
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Пошо ми го гибате романчето, да ви кажам.
Играч од рангот на Киву се купува кога е ДОСТАПЕН, дури иако ги имате Тери, Фердинанд и Појол на централните дефанзивни позиции сепак се купува Киву. Осумдесет проценти од нашата одбрана е над 30 години, Кордоба може да игра уште две сезони на ова ниво, Самуел има уште МНОГУ МНОГУ потенцијал кој се надевам ќе биде искористен, Матераци пропадна, Бурдисо еве веќе трета сезона како не се снаоѓа, за Ривас е прерано и нема интелигенција за стопер. Порано или подоцна одбраната ќе се гради околу Киву, денес е еден од топ 5 дефанзивци во светот... за смешна сума од 15-20 милиони би го купувал кој било ден, за две три години цената ќе му биде двојно повисока.

Никој не ги оспорува дефанзивните квалитети на Киву, ама дебилот Манчини го играше во средниот ред

Абе точно е ова за Кварезма што го има објавено фантом или сакал пред Еуроспорт тој да објави.?

Тук

Стара вест, преведено е само на македонски... и толку. :)

Ok , да му посветиме и на типов малце внимание на форумов . Имено , се рабори за Roberto Scarpini ( доле на сликата десно, овој лево везе неам кој е ) , човекот е коментатор во каналот Интер од самото негово основање до денес , нема потреба многу да коментирам , видеата сами за себе говорат . . . . типичен Интериста , сигурен сум дека слична атмосфера владее кај сите дајхард фанови на Интер при гледањето на нивни натпревари , бар така е кај мене дома .

2580204342_8f6a1c874a.jpg

http://youtube.com/watch?v=92BfZUgZCeQ&feature=related

И една негова компилација

http://youtube.com/watch?v=RDP014Axk-0&feature=related

Секоја чест за типов.Стварно се наежив,ептен добро коментира со срце.Позз

Браво Syn за клипчињата.Коментаторов е луд - најголемиот интериста!

2риот клип посебно е добар!
Буди добри сеќавања 88 минути смрзнат седев и не ми се веруваше што гледам колку само ги пцуев леле леле!
И тогаш Влезе РЕКОБА!

Ајде италијанци еден превод ако може од Раи Уно !
Го гледав истото на телетекстов само незнам да го преведам!А обично Раи Уно дава многу посигурни информации од било кој друг информатор!
Еве го линкот

Човек, се наежив. За момент се осетив `ко да сум таму. :)

2риот клип посебно е добар!
Буди добри сеќавања 88 минути смрзнат седев и не ми се веруваше што гледам колку само ги пцуев леле леле!
И тогаш Влезе РЕКОБА!

Ајде италијанци еден превод ако може од Раи Уно !
Го гледав истото на телетекстов само незнам да го преведам!А обично Раи Уно дава многу посигурни информации од било кој друг информатор!
Еве го линкот

Ништо посебно Барези вика дека Интер сеуште сака да го донесе Лампард. Ама Челзи стои на ставот дека играчот не е за продавање и пишува за разликата во барањата на Лампарад за нов договор

цц и двата натпревари добро ги памтам , на првиот колку само беше фаул во напад ама копиљот колина мораше да компензира зошто јуве ко по обичај поведе од непостоечки пенал.
иначе риспект за скарпини колку само наежува неговиот глас на почетокот на pazza inter а i јове мислам постираше еден микс од we're the champions со него

Лука Слигарди на позајмица во сериа Б!
Еден од играчите што мислам дека требаше да добие шанса кај мурињо! Тука се брои и Денис Еспозито мислам дека беше капитен на Младинците!
ланската сезона имал учинок од 12 постигнати голови 3 помалку од најдобриот Наполи!Балотели на листата е со 6 гола!

Koментаторот од клиповите е ненормален :)! Вакво нешто до сега немам слушнато.

Ке видиме дали е на повидок само траскаат зелени кој стигне!
Лампард потпиша кварезма потпиша сите потпишаа само што никој не носи црно-плав дрес!:uvo:
Инаку Лампард може да си го откупи сам договорот со челзи бидејки ги исполнува условите да го направи тоа!Но бидејки не побарал да го напушти тимот до 15 јуни ке мора да отсуствува од теренот 2 недели од стартот на првенството!
Значи дека ке пропушти 2 италијански кола и 1 лига на шампиони!
На гоал.ком пишува дека Морати ке го користи црвениот телефон и ке се јавува кај Роман и ке бара тој да го пушти Френки!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom