Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата 2manyfreaks
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Креспо има долгогодишен договор со Интер,м мислам дека е дојден на позајмица а Челзи има право да го повика доколку сака. Фактички не го повикаа и го оставија на Интер, ако го повикаа ќе требаше да му дадат нов договор.

Еве што најдов за Креспо на Интер.ит!
MILAN - F.C. Internazionale have received a fax from Chelsea stating that Argentine striker Hernan Crespo is free to remain with the Nerazzurri for the second season of his two-year loan deal.
Од ова погоре доаѓа заклучок дека ако Креспо сега не потпише со челзи(НЕ ПОТПИША) тогаш Креспо е слободен играч!
Неможев да најдам зачуван документ во кој пишува дека Креспо потпишал за Интер или дека после втората сезона помината на позајмица ке оди во друг клуб:nesum:

New Nike ball for 08/09 season

Total 90 Omni is the name of the new official Nike ball that will be kicked around in Italy in the 2008/09 season. It will be used in the Italian Cup, the Italian Super Cup, the Serie A & B championships, and the Primavera championship - Trofeo Giacinto Facchetti.

http://www.inter.it/aas/news/reader?N=29494&L=en

Погледнете и кажете ми на кој тим ве асоцира топката :kajg::kajg::kajg:

мансини се поблиску до интер

а со овој што ќе правиме ? ако не го искористат како дел од некој трансфер многу веројатно дека ке игра како крилен напаѓач

мансини се поблиску до интер

а со овој што ќе правиме ? ако не го искористат како дел од некој трансфер многу веројатно дека ке игра како крилен напаѓач
Можеби ќе се искористи во трансверот на Мансини. Нема доволно квалитет за да игра во Интер. Ако не се лажам тој е класичен шпиц а може да игра и полушпиц но не и крило, а посебно не во Интер како и сега конкуренцијата би била преголема за да избори место во првиот тим.
Нека го продадат некаде нека заработат на него некое милионче а во Интер имаме доволно напаѓачи.

Цената на Обина следнат година ако оди во Рома ке биде 30 -40 мил евра ќе видите многу е подобар од Балотели но не му дават шанса да се докаже сум го гледал во Киево 2-3 пати и се изненадив колку е добар за мене би било подобро да си одат старите напагачи а да останат Обина и Балотели+Адриао и Ибрахимович
Но обина 100% ќе биде даден за Мансини
А да не заборавиме дека Интер го откупи целосно и Аквафреска

da ja vrtime malku kasetata nazad:helou:
:smir: Messi
spored jorge messi (tatkoto na messi) messi sonuva nekogas da igra vo italia:pipi: se nadevam deka ovoj den ke dojde

Ќе дојде и тој ден, но откако Меси ке си ја заврши работата кај нас. За 6-7 години.:vozbud:

Еј луѓе, ја мислам дека ич не ни е потребен Мансини.Ако го зееме Кварезма тој ќе игра лево крило,централни нека бидат Камбиасо и Лампард(ако дојде) и десно крило ќе игра Х.Занети.
Во случај да дојде Мансини ќе треба да го тргаат Занети што пак мене ми нема логика :toe:

Еј луѓе, ја мислам дека ич не ни е потребен Мансини.Ако го зееме Кварезма тој ќе игра лево крило,централни нека бидат Камбиасо и Лампард(ако дојде) и десно крило ќе игра Х.Занети.
Во случај да дојде Мансини ќе треба да го тргаат Занети што пак мене ми нема логика :toe:

Тројца во средината ке треба да бидат централни , вака испаѓа дека еден играч фали во составот , зашто формацијата е 4-3-3 , а ти во средината велиш нека играат Камбиа и Лампи . Занети , Камбиасо и Лампард во средината е феноменална комбинаторика , не е изводливо Занети да игра како десно крило , не би се снашол на таа позиција , премногу е офанзивна истата иако типот и како голман душата би ја оставил на теренот за овој клуб .

Mancini is likely to sign for Jose Mourinho as early as Monday as the player has already agreed personal terms with the club and all that is missing is the nod and the wink from Roma over the player's transfer fee.

у понеделник прес конференција со Мансини нашето 1 засилување летово!

Видете за што се го бива Занети.....

Занети must-have компилација

Послаб квалитет (150 MB)

DOWNLOAD преку zSHARE - Дел 1
DOWNLOAD преку zSHARE - Дел 2

Среден квалитет (300 MB)

DOWNLOAD zSHARE - дел1
DOWNLOAD zSHARE - дел2
DOWNLOAD zSHARE - дел3
DOWNLOAD zSHARE - дел4

Најдобар квалитет (800 МB)

DOWNLOAD MEGAUPLOAD