Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата 2manyfreaks
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ех да беше лесно како играње фифа сега тренер на Интер ќе бев :)
Прочитав дека оваа недела Интер ќе излези со понуда за Карваљо. И тоа би било добро ако се работи за сума под 10 милиони евра.. Па Бурдисо можиме да го дадеме за 7-8 милиони.
И наместо Мансини да го земиме Робен! :)

ejj i ti mnogu baras:helou:
da dojdat lampard i quaresma dovolni se

a farrrrraaari dali e dobar mnogu go sakate

ejj i ti mnogu baras:helou:
da dojdat lampard i quaresma dovolni se

a farrrrraaari dali e dobar mnogu go sakate
Мора да земием уште едно крило.. Фиго нема да можи да игра. Ни требаат 2 квалитетни крила како Кварезма и Мансини.
А Лампард и да не дојди не е страшно. Го имаме Хименез! :)

Ферари е супер играч. За без пари тешко се наоѓа таков играч. Од Бурдисо е каде каде подобар.

Aј здраво на сите,мене ме немаше еве 2 недели,па сега еве да пишам нешто да не речите ве заборавив:)
Прво,многу ми е криво што се само некои шекулации,а никако да видам нешто официјално.Ај белким во теков на неделава че се официјализира како за Куарезма,така и за Лампард.Иначе Фокана што ја спомнавте прееска,мене ми изгледа бааѓи наджно,и сетики ми се чини морж некој че стани:):)
Ај сеа тебе Meazza како недоискажан менаџер да те прашам што мислиш.:baeh:
Адри десно Куарезма лево и најнапред ибрахимович...и можи ротации да се прават,ибра да оди десно адри напред и така да си се надополнуваат...мислиш дека можи да се функционира така?Па така ни Мансини ни Робен не ни се потребни:)
Е сеа што се тиче Робен,многу го сакам ама со оглед дека лесно се повредува,а во италија се игра груб фудбал,тешко дека ке се наигра...

Мора да земием уште едно крило.. Фиго нема да можи да игра. Ни требаат 2 квалитетни крила како Кварезма и Мансини.
А Лампард и да не дојди не е страшно. Го имаме Хименез! :)

Ферари е супер играч. За без пари тешко се наоѓа таков играч. Од Бурдисо е каде каде подобар.

za figo se soglasuvam,a quaresma najmnogu sakam da dojde a ne mora da dojde mancini zaneti moze da igra krilo i sekako da se otvori mesto za vieira
i ako dojde nie nema sto da gubime ke gubi moratti nekoi milioni:helou:

Колку што знам Пеле го дадоа во Порто во замена за Кварезма, со доплата. А Бурдисо мислам дека сигурно ке си иде...А и да ви се пофалам :) мајка ми беше у Милано и ми зема дрес од Ибра :vozbud: овој е плав, а сакав и бел од Занети, ама ми вика доста ти е еден сеа за сеа :)
Што не си и рекол да побара таму да ти испечатат дрес со твоето име?
Еднаш на Интер.ит ги гледав цените 80 евра дрес со шорцеви на било кој играч а 100 евра со твоето име и бројка одпозади!
Ама сепак ретка појава е оргинал дрес во пиратскава држава со здравје да си го носиш и голови како ибра да даваш!!!

Што не си и рекол да побара таму да ти испечатат дрес со твоето име?
Еднаш на Интер.ит ги гледав цените 80 евра дрес со шорцеви на било кој играч а 100 евра со твоето име и бројка одпозади!
Ама сепак ретка појава е оргинал дрес во пиратскава држава со здравје да си го носиш и голови како ибра да даваш!!!

Офтопик
Тенк ју :helou: поубаФ (ист) :) да си купиш
И нејќев дрес со мое име. шознам мн ми е цигански (no offence) :pos2:
A коа го носам дресот и коа играм PES со другари парче праам :)
Ретко кој ме вика за фудбал зашто некако не им се игра против мене, ко Матераци сум у погруба варијанта :pos2:

Сепак мислам дека ке зезнат ствар со Адриано....не е тој што беше....не знам како се покажа во с. Пауло...и не ме интересира....
Премногу шанкурење не е фудбал...туку дигање цена на своја глава...тим плеј....
Ке видат сега со Мурињо....ке им го дотера умот :)))

П.С. - Друже...летово доколку те носи патот накај Охрид...дојди....за да си одиш со плачење дома....и да...слободно земи го Интер,(некам со ист тим да играме) ке ти играм со А Теам....од оние безимените :)
PES 2008 не е до тимот....до пракса е... :)

Давид Суазо има аирлија му се роди машко дете да му е живо и здраво уште едно нероаѕурче ке праи пустош по терените!!!
p.s. Излегува од печат нова поштенска марка со знакот на Интер како актуелен првак на Италија-марката ке го носи потписот на Морати и печатот на Интер!

Aј здраво на сите,мене ме немаше еве 2 недели,па сега еве да пишам нешто да не речите ве заборавив:)
Прво,многу ми е криво што се само некои шекулации,а никако да видам нешто официјално.Ај белким во теков на неделава че се официјализира како за Куарезма,така и за Лампард.Иначе Фокана што ја спомнавте прееска,мене ми изгледа бааѓи наджно,и сетики ми се чини морж некој че стани:):)
Ај сеа тебе Meazza како недоискажан менаџер да те прашам што мислиш.:baeh:
Адри десно Куарезма лево и најнапред ибрахимович...и можи ротации да се прават,ибра да оди десно адри напред и така да си се надополнуваат...мислиш дека можи да се функционира така?Па така ни Мансини ни Робен не ни се потребни:)

Е сеа што се тиче Робен,многу го сакам ама со оглед дека лесно се повредува,а во италија се игра груб фудбал,тешко дека ке се наигра...
Горе споменав дека може така но не со Адри, туку со Балотели како крило. Не сум сигурен дека Адриано бе се снашол како крило. Не е повеќе оној истиот, ја нема потребната брзона и експлозивност.

za figo se soglasuvam,a quaresma najmnogu sakam da dojde a ne mora da dojde mancini zaneti moze da igra krilo i sekako da se otvori mesto za vieira
i ako dojde nie nema sto da gubime ke gubi moratti nekoi milioni
Занети не може да одигра супериорно на крило. Занеи е роден десен бек. Се снаоѓа секаде, но на крло треба играч кој има брзина, добар удар и пред се центаршут. НЕ сум сигурен дека Занети би одиграл и како добар организатор. Знае да се загради, да повлече но не може да дава употребливи топки, прецизни пасови кон шпицот.

Лапсуз на годината од Интер.ит!!!
MILAN - Inter forward David Suazo has become a father for the second time. Luis Gabriel Suazo, brother to David Edoardo, was born today in Cagliari. Mother Elisa and the new-born baby are doing fine.
From everyone at Inter, congratulations to the Cordoba family.

Суазо изгледа не го правел детето Кордоба му помогал:pos2:!
http://inter.it/aas/news/reader?N=29492&L=en

Како бе ништо,ќе ви дојде Лампард,сега дојде Деко во Челзи а логично е дека Френк иде кај вас!!!

Како бе ништо,ќе ви дојде Лампард,сега дојде Деко во Челзи а логично е дека Френк иде кај вас!!!

True , true , Деко и Лампард во ист тим тешко.

Maxwell Makes Inter Ultimatum

The agent of Inter star Maxwell has warned that his client will quit the club unless he is offered a new and improved contract immediately. . . . .

Ова е насловот од статијаtа на goal.com

Лично нема да коментирам , али ке пастирам дел од коментарите на фановите на Интер што следуваат по статијава . . .

- ( иронично ) what an arrogant person! sell him and bring back GRESKO! we don´t want one of the world best left backs, do we??!!!

- Pls Moratti keep Maxwell!! He is what we have been looking for all these years!! He can be our new Carlos with different characteristics! I think he played the most games out of our defence last yr and he definitely deserves a huge pay rise!

- ( aпсолутно се согласувам со коментаров ) Inter would be kicking themselves HARD for years to come if they let Maxwell go. Without doubt one of the best signings of the best 10 years. . . .

Еј, а бе Кварезма ви дојде..!!! Кај е тоа дечкото што ке трчаше гол за такво нешто??:vozbud:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom