Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата 2manyfreaks
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Лампард се договори со Интер
Главниот играч на Челзи, Франк Лампард, по седум години минати во овој клуб ќе заигра за Интер. Англиските и италијанските медиуми пишуваат дека работата е завршена и дека Лампард потпишал четиригодишен договор според кој се верува дека ќе заработува огромни 7,3 милиони евра по сезона, додека Челзи од зделката ќе добие 10 милиони, бидејќи англискиот репрезентативец имаше договор на само уште една година. Официјалната прес-конференција на која ќе биде претставен Лампард, а ќе седи покрај новиот тренер на Интер, Жозе Мурињо, наводно ќе се одржи в среда.
Закасни малку со информацијата :)
Веќе неколку дена за тоа се расправаме, едфен ден официално е во Интер, а другиот ден слушаме Челзи не го пушта..
Ај да остајме ова нека дојди еднаш па ќе прајме муабет.

inter zavrsi dobra rabota so kvarezma sea use lampard
a za kerlon mozam da kazam deka sum go gledal deckoto kako igra u brazil i svarno e top

inter zavrsi dobra rabota so kvarezma sea use lampard
a za kerlon mozam da kazam deka sum go gledal deckoto kako igra u brazil i svarno e top
Интер со никој нема завршено работа :)
Не е купен нити Кварезма нити Лампард. Се е само шпекулација од медиумите.

Завршена е работата !!!
Читав сега на www.kajgana.com они ти се најбољи секогаш први ги објавуваат трансферите!:helou:

Овој Керлон е супер талент не е само жонглер слободни изведува како Жуњињо во бразил го сметаат за новиот Роналдињо имаше тешка повреда и не играше многу време пред тоа го бараа сите европски гиганти Реал Манчестер Барса и Интер нудеше по 15 милиони за него но не го пуштаа.На младинското имаше 8 гола на 7 меча за Бразил игра офанзивен плејмејкер супер трансфер е ова за Интер.

http://www.calciomercato.com/index.php?c=6&a=86593

The Inter has decided to bring to Italy Brazilian Kerlon, art 'Foquinha'. The nerazzurri have closed the negotiations with Cruzeiro and will run the young Brazilian on loan to Chievo.

После Кварезма и Лампард се очекува и Мансини да пристигне во Интер. Други играчи не ни се потребни, се би било само вишок. Единствено сега треба само да се продава. Имаме повеќе напаѓачи па и во средниот ред има вишок на играчи. Одбраната е ок и вака.
Значи се на се Интер ќе потроши околу 50 милиони фунти, што е до некаде и вообичаено..
Сепак добра трансвер политика сезонава!

И уште еден за одбрана ќе донесе Мурињо. Централен дефанзивец.
Или Карваљо или Бруно Алвеш или Ферари.

И уште еден за одбрана ќе донесе Мурињо. Централен дефанзивец.
Или Карваљо или Бруно Алвеш или Ферари.
[FONT=&quot]Ферари!
bd.gif

Сепак мислам дека не е потребен ни еден друг играч..
Ќе се пслужам со старните 11 кои ги имаше постирано Димитар пред некој ден..

[/FONT] -----------------Cesar ------------------------

Maicon----Cordoba--Samuel----Chivu/Maxwell

--------Zanetti--Lampard--Cambiasso----------

Quaresma/Arshavin------------------------Mancini

-----------------------Ibra------------------------

Цезар - Подобра замена не можиме ни да заминслиме.. ТОЛДО! ДУри ми е грев да го гледам ако седи на клупата, заслужува да игра некаде во прв тим. Орландони ќе седи како 3 голман.

Маикон
- Оваа позиција може да ја покриваат и Занети и Бурдисо.
Кордоба и Самуел - Тука имаме супер замени за стоперските позиции. Матераци, Бурдисо, Рувас и Киву.
Максвел или Киву
.. тоа ќе биде тежок избор на Мурињо.

Знети и Камбиасо.. би требало да делуваат како деструктивци а пред нив Лампард акко организатор на играта. Виера и Пеле (ако не го дадат) би биле добрта замена за Занети односно Камби. Хименез е супер замена за Лампард.

Кварезма и Мансини - Фиго, Балотели и Хименез се тука да пополнат во случај на повреда..

Ибра - За напаѓачи не треба ни да споменувам. Тука ќе биде Круз, Адриано, Балотели..
Мислам дека Креспо и Суазо ќе заминат.

Значи тешко е веројатно дека некогаш, Мурињо ќе биде присилен да менува формација.

Ако ги земиме овие 3ца ништо не е потребно :)

[FONT=&quot]

[/FONT]
[FONT=&quot]
[/FONT]

Што е сега со Лампард?Доаѓа или не?Исто и Кварезма!?Јас колку што знам викендов ко да видов дека Лампард веќе дошол официјално!Ама изгледа било само глупост!

Ке дојде тоа сигурно чим Морати наумил да дојде ке дојде!Треба само да се почека некое време!
Инаку Деко потпиша за Челзи а ако се сеќавате во договорот за лампард пишуваше интер да се откаже од него!
Значи ако Деко е во Челзи-Кој е во Интер?

Колку што знам Пеле го дадоа во Порто во замена за Кварезма, со доплата. А Бурдисо мислам дека сигурно ке си иде...А и да ви се пофалам :) мајка ми беше у Милано и ми зема дрес од Ибра :vozbud: овој е плав, а сакав и бел од Занети, ама ми вика доста ти е еден сеа за сеа :)

"I assume that I would like to have Quaresma," Mourinho told TV station TVI. "He is a player with a profile that interests the club.

"However, I do not like to put pressure on whoever is negotiating and say: This is the player that I want and no one else."

Meanwhile, the former Chelsea coach dismissed the recent reports suggesting him to be interested in signing Porto central defender Bruno Alves.

"I have no interest in him at all, I have four very good central defenders at Inter," he declared.

И Мурињо е задоволен од одбраната. Е сега доро би било да се шитни Бурдисо а да се земи Ферари. Договорот на Ферари завршува летово, па тој станува слободен играч. А на Бурдисо можи да заработиме нешто.. Ме бива за менаџер :)

"I assume that I would like to have Quaresma," Mourinho told TV station TVI. "He is a player with a profile that interests the club.

"However, I do not like to put pressure on whoever is negotiating and say: This is the player that I want and no one else."

Meanwhile, the former Chelsea coach dismissed the recent reports suggesting him to be interested in signing Porto central defender Bruno Alves.

"I have no interest in him at all, I have four very good central defenders at Inter," he declared.

И Мурињо е задоволен од одбраната. Е сега доро би било да се шитни Бурдисо а да се земи Ферари. Договорот на Ферари завршува летово, па тој станува слободен играч. А на Бурдисо можи да заработиме нешто.. Ме бива за менаџер :)
Ferrari Will Leave After Refusing New Deal

Reports in Italy have claimed that Ferrari will be moving to Fiorentina to join up with former Parma coach Cesare Prandelli.

http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=758119

Извори од гоал.цом...колку се за верување не знам...али изгледа и Фиорентина се интересира за Матео Формула Ферари :icon_lol:

а инаку да меаца те бива за менаџер :)
:salut:

Ferrari Will Leave After Refusing New Deal

Reports in Italy have claimed that Ferrari will be moving to Fiorentina to join up with former Parma coach Cesare Prandelli.

http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=758119

Извори од гоал.цом...колку се за верување не знам...али изгледа и Фиорентина се интересира за Матео Формула Ферари :icon_lol:

а инаку да меаца те бива за менаџер :)
:salut:
Ех да беше лесно како играње фифа сега тренер на Интер ќе бев :)
Прочитав дека оваа недела Интер ќе излези со понуда за Карваљо. И тоа би било добро ако се работи за сума под 10 милиони евра.. Па Бурдисо можиме да го дадеме за 7-8 милиони.
И наместо Мансини да го земиме Робен! :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom