Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата 2manyfreaks
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
тешко .... :jaj:
Наместо да давеме 40 милиони за Кварезма, можиме со двојно помалку да го земиме Робен. Кога се има пари ништо не е тешко.

И ако веќе пишиш пост напиши нешто паметно, барем објасни што сакаш да кажиш а не само колку да се брои постот.

Chievo Verona starlet Victor Obinna has revealed that he wants to join Napoli.

Не беше Обиња во косопственост на ИНтер и Киево? Мислам дека минатата сезона Интер го бараа назад но тој ре4е дека сака да остане уште една сезона во Киево. Сеуште е во косопственост или Киево го откупи целиот договор?

Најверојатно Киево го откупиле цел договор!
Го нема како вратена или продолжена позајмица овде

Наместо да давеме 40 милиони за Кварезма, можиме со двојно помалку да го земиме Робен. Кога се има пари ништо не е тешко.

И ако веќе пишиш пост напиши нешто паметно, барем објасни што сакаш да кажиш а не само колку да се брои постот.

Сакав да ти кажам дека реал не го дава робен во интер не само за тоа и тој не сака да игра во сериа А , не е битно само парите играчот ако нејке што бива тогаш така да Поздрав.:smir:

Значи денес или утре можно е да го имаме првото засилување
Quaresma

http://www.calciomercato.com/index.php?c=21&a=86326
watch

Море, што побрзо нека го земат Матео Ферари за публиката на Сан Сиро во целост да може да ужива на натпреварите на Интер.

Убаво за нив, него јас си го чекам Матео Ферари! :vozbud::vozbud::vozbud:

ТонИнтер, пакувај куферите мора да се оди на Џ.Меаца ако потпише Матео!!!

Ајде уште Мансини и сите желби ќе ми се остварат.
Иако не би било лошо Жирков или Хлеб

За Жирков сум скептик. Се плашам дека нема да биде толку добар колку што е на Еуро. Дај боже ако го земат, да грешам

Станувам од спиење, и гледам Лампард во Интер и Кварезма во Интер викам не ми се верува, уште спијам :).

Дај боже да е како што пишуваат медиумите. гледам и вие сте пишале за Лампи а е еве и линк за Кварезма.

http://www.channel4.com/sport/football_italia/jun27t.html

Bravo , bas mi e keif za Inter
Lampard i Kvarezma gi zemavte, brao top

Lampard и официјално во Интер:vozbud:
изворот е гоал.ком не многу за верување ама сепак мислам дека е готово што е до Кварезма мислам дека уште неколку недели ке се врткаат за неговиот потпис!

Чекајте ништо не е официјално,не се радувајте предвреме!!!

Lampard и официјално во Интер:vozbud:
изворот е гоал.ком не многу за верување ама сепак мислам дека е готово што е до Кварезма мислам дека уште неколку недели ке се врткаат за неговиот потпис!
Го земаме Лампард за околу 9 милиони еввра, сума која ќе ја замиме од продажбата на Станкович. Тоа е супер зделка.
А за Кварезма мислам дека е грешка да се дадат над околу 30 милиони колку што нуди Интер. Робен е многу подобра варијанта, а ако замини Роналдо во Реал, Робен ќе остани на клупа.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom