Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата 2manyfreaks
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ама финтата е што он не го бара, медиумите измислуваат... луди медиуми...

Ама финтата е што он не го бара, медиумите измислуваат... луди медиуми...
Е па баш затоа напишав.. некој пиша дека Станкович заминал за Јуве и му дадов споредба :)
Според гоал.цом Мансини веќе се договорил со Интер, и уште треба да се договорат со Рома за висината на оштетата што треба да ја плати ИНтер.

овие медиумите што нема да измислат божееее само не лажат...

овие медиумите што нема да измислат божееее само не лажат...

Е па затоа ќе си гледаш на inter.it кога официјално ќе го презентираат играчот...:) и после ќе можеш да си направиш трансфер на ПС2 (на ПЕС или Вининг Елевен) и метиси :icon_razz

За Мансини имаат веќе објавено повеќе медиуми. Рома даде согласност да преговараат за личните услови уште пред некој ден. Значи платата е договорена, останува уште оштетата, ама гледам дека има желба од сите страни за реализација на трансферот, така да...

Дајте линк ккако да се зачленам во фан клубоффф

Станкович наводно веќе потпишал за Јубе!
Не ми е криво што си оди туку ми е криво што оди кај ривалите!

Станкович наводно веќе потпишал за Јубе!
Не ми е криво што си оди туку ми е криво што оди кај ривалите!
Не знам од кај ви се информациите.. Јувентус наводно се интересираше за Станкович, како и Ливерпул, Манчестер Сити...
Исто така беше дел од замената за Агуеро но ништо и од тоа. Додека нема на официална страна не верувам ништо, а посебно не ова :)

Brazil 0-0 Argentina

Brazil: Julio Cesar, Juan, Maicon, Gilberto, Lucio, Mineiro, Gilberto Silva, Julio Baptista, Anderson (Diego 34) (Afonso 79), Robinho, Adriano (Luis Fabiano 70).

Coach: Carlos Dunga.

Argentina: Roberto Abbondanzieri, Javier Zanetti, Fabricio Coloccini, Gabriel Heinze, Nicolas Burdisso, Juan Roman Riquelme (Sebastian Battaglia 83), Javier Mascherano, Fernando Gago, Jonas Gutierrez, Lionel Messi (Rodrigo Palacio 90), Julio Cruz (Sergio Aguero 67).

Coach: Alfio Basile.

Одличен натпревар за дефанзивците на Интер, но не и на напаѓачите. Круз и Адриано без постигнат гол и со лоша игра на овој натпревар.

Цераз несовладлив како и по обичај, Бурдисо, Занети, Маикон одлични..

Се очекува до крајот на денот Мансини да има потпишано за Интер,моментално се договарале за колку пари ке биде оштетата!

Се очекува до крајот на денот Мансини да има потпишано за Интер,моментално се договарале за колку пари ке биде оштетата!
Добар играч.. а и не верувам дека ќе биди многу скап.
Само мене малку ме зачуди кога прочитав дека во цената би можел да биде вклучен Суазо како и Андреоли..

The Stadio Olimpico outfit are said to be asking for around €15m in straight cash, while Inter would prefer to throw in some players in part exchange, including possibly Marco Andreolli and David Suazo.

Па како можи во цената која би требало да биде околу 11 милиони фунти да биде вклучен играч кој е проценет над 10 милиони фунти и еден од подобрите млади дефанзивци во Италија?
Значи Рома ќе ни доплати пари :)

Jaс сум пресреќен со Мансини.

Отсекогаш сум го сакал во Интер. Има феноменална игра, движење, повлекување на акции, додавања...

Добар играч.. а и не верувам дека ќе биди многу скап.
Само мене малку ме зачуди кога прочитав дека во цената би можел да биде вклучен Суазо како и Андреоли..

The Stadio Olimpico outfit are said to be asking for around €15m in straight cash, while Inter would prefer to throw in some players in part exchange, including possibly Marco Andreolli and David Suazo.

Па како можи во цената која би требало да биде околу 11 милиони фунти да биде вклучен играч кој е проценет над 10 милиони фунти и еден од подобрите млади дефанзивци во Италија?
Значи Рома ќе ни доплати пари :)

Мислам дека Андреоли е во ко-сопственост на Интер и Рома им дадовме 50% при трансферот на Киву, и далеку од тоа дека вреди 10 милиони фунти па Киву го плативме 15

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom