GavolRulz
hippopotomonstrosesquipedaliophobia
- Член од
- 23 март 2008
- Мислења
- 12.843
- Поени од реакции
- 11.884
- Локација
- Струмица
- Веб-сајт
- www.manutd.com
Ама финтата е што он не го бара, медиумите измислуваат... луди медиуми...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Е па баш затоа напишав.. некој пиша дека Станкович заминал за Јуве и му дадов споредбаАма финтата е што он не го бара, медиумите измислуваат... луди медиуми...
овие медиумите што нема да измислат божееее само не лажат...
Не знам од кај ви се информациите.. Јувентус наводно се интересираше за Станкович, како и Ливерпул, Манчестер Сити...Станкович наводно веќе потпишал за Јубе!
Не ми е криво што си оди туку ми е криво што оди кај ривалите!
Добар играч.. а и не верувам дека ќе биди многу скап.Се очекува до крајот на денот Мансини да има потпишано за Интер,моментално се договарале за колку пари ке биде оштетата!
Добар играч.. а и не верувам дека ќе биди многу скап.
Само мене малку ме зачуди кога прочитав дека во цената би можел да биде вклучен Суазо како и Андреоли..
The Stadio Olimpico outfit are said to be asking for around €15m in straight cash, while Inter would prefer to throw in some players in part exchange, including possibly Marco Andreolli and David Suazo.
Па како можи во цената која би требало да биде околу 11 милиони фунти да биде вклучен играч кој е проценет над 10 милиони фунти и еден од подобрите млади дефанзивци во Италија?
Значи Рома ќе ни доплати пари![]()