Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата 2manyfreaks
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
А може некој да ми каже зошто се игра само еден натпревар???
нели се играше и дома и на гости :raz:

BTW ДОБРЕДОЈДЕ МУРИЊО :vozbud:
Бо бо бо Пеле.....дури сега го видов голот....what a fantastic goal!!!

Ajде малку да си играме...

Вашиот посакуван состав на Интер за 2008/09

Еве го мојот (се разбира со Мурињо како менаџер)

f_interteamm_a3da723.jpg

Одбраната не знам дали би ја оставил вака Мурињо...
А останатио дел е топ (само со Лампард малку потешко:))

Одбраната не знам дали би ја оставил вака Мурињо...
А останатио дел е топ (само со Лампард малку потешко:))
Одбраната верувам дека би ја оставил, бидејќи оваа одбрана прими само 26 гола цела сезона (после нас беа Рома и Јувентус со по 37)

За Лампард, незнам можеби. Ако не е Лампард Мурињо би го зел Есиен но да ги променат позициите со Хлеб (тој може и поцентрално да игра)
bi.gif

Ajде малку да си играме...

Вашиот посакуван состав на Интер за 2008/09

Еве го мојот (се разбира со Мурињо како менаџер)

f_interteamm_a3da723.jpg

Шо се случва со Самуел?
Можи чиву да оди место максвел а Самуел во средина.

Одбраната верувам дека би ја оставил, бидејќи оваа одбрана прими само 26 гола цела сезона (после нас беа Рома и Јувентус со по 37)

За Лампард, незнам можеби. Ако не е Лампард Мурињо би го зел Есиен но да ги променат позициите со Хлеб (тој може и поцентрално да игра)
bi.gif

За Максвел не ми се верува дека би го оставил. Другите се добри.

За Максвел не ми се верува дека би го оставил. Другите се добри.

Makсвел ако ме прашуваш мене после Занети беше еден од најдобрите сезонава нормално у пакет со Маикон и Камбијасо а и е еден од омилените на фановите на Интер , одамна Интер немале лев бек како Максвел и не верувам дека кој и да дојде како менаџер би се ослободил од него .

Makсвел ако ме прашуваш мене после Занети беше еден од најдобрите сезонава нормално у пакет со Маикон и Камбијасо , одамна Интер немале лев бек како Максвел и не верувам дека кој и да дојде како менаџер би се ослободил од него .

Не знам, мене не ми се верува дека Мурињо би го оставил него...
Сепак, да почекаме да дојди Хозе и да видиме.:)

Максвел одигра феноменално, нема потреба до промена, одбраната си е топ, средниот ред е тој што треба комплетно да се реновира.

за гаволрулз - Мурињо уште официјално не е потврден за тренер, останува тоа дека му пратил порака на Есиен

Секако дека сакав и двојна круна ама сепак и Рома заслужи нешто годинава. Се надевам дека нема "пријатно" да не изненади информација дека сепак Манчини останува.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom