Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата 2manyfreaks
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Сликите ги најдов на друг форум, а за ова еве на италијански...

еве и една слика исечок од весник:

juveinterom3.jpg

Димитар напиша:
Ќе ти најдам торент, после натпреварот... иако не е тоа тоа... кога ќе го знаеш резултатот...
Ако освоиме титула вреди да се гледа и снимка.. Ај ако можите ти или Јове пишете ми резултат кога ќе заврши.. да знам дали да пиам од среќа или од тага.. :)

Диме дај преведи ја не разбирам италијански:helou:

Toj zoltiot na Juventus e golmanski..

Стартните состави. Балотели изгледа ќе игра крило според ова овде, значи Суазо сам во напад.
Многу среќа!!!!!!

Inter: 1 Toldo; 13 Maicon, 16 Burdisso, 26 Chivu, 6 Maxwell; 4 Zanetti; 45 Balotelli, 14 Vieira, 5 Stankovic, 31 Cesar; 29 Suazo.
Subs: 12 Julio Cesar, 11 Jimenez, 18 Crespo, 21 Solari, 28 Maniche, 30 Pelј, 40 Fatic.

Roma: 32 Doni; 77 Cassetti, 5 Mexes, 4 Juan, 22 Tonetto; 7 Pizarro, 8 Aquilani, 16 De Rossi; 20 Perrotta, 14 Giuly; 9 Vucinic.
Subs: 1 Curci, 2 Panucci, 3 Cicinho, 15 Antunes, 18 Esposito, 30 Mancini, 33 Brighi.

аЉЉЉо :) 5 до 9 е, уште нема пренос на Телеспорт, само ако не почне ке го најдам кој го напишал, тоа дека сигурно ке има пренос, и ке му пишам пп со некултурна содржина :pos2:

PS... FORZA INTER ! ! !

AA добро е почнааа :smir:

На полувреме губиме 1:0. Голот го постигна Филип Мексес.

На полувреме губиме 1:0. Голот го постигна Филип Мексес.

ЛЕЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ како може играчот што највеке го мразам од Рома да го дае бе :nerv: :nerv:
2-0 губиме, благодарение на "прекрасната" игра и креативност на Интер и у напад и у одбрана......Доколку нешто не се смени, у СРЕДЕН РЕД за следна сезона, навикнете се на вакви резултати......

Искрено не сум нешто запален по Купот, никогаш не сум бил. Така да, со самото тоа што Манчини ги оставил ѕвездите да се одмарат кажува дека ни Морати не го форсира толку и ова ’’титула’’ да ја земиме.
@ТонИнтер, зошто држиш анти Интер аватар?:)

Искрено не сум нешто запален по Купот, никогаш не сум бил. Така да, со самото тоа што Манчини ги оставил ѕвездите да се одмарат кажува дека ни Морати не го форсира толку и ова ’’титула’’ да ја земиме.
@ТонИнтер, зошто држиш анти Интер аватар?:)
Човек, for the love of God, каде гледаш анти-Интер тука? :|
Супер Марио е на сликата... Does that ring any bells? :)

Супер Марио па!!! МАрио Балеотели, не тој да ја убие печурката ТАА станува поголема и го брка нашиот нигер! К’мон дууд!

АААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААа каков ГОЛЛЛ на ПЕЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ офофофофофофоофофофофоф

OMG што беше ова , торпедо , бомба , ме интересира брзината на топката во оваа ситуација , дефинитивно најдобар гол на Интер сезонава , Пеле , uфф у какво створење може да прерасне типов .

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom