Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата 2manyfreaks
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
со парма меѓутоа готово е се .... така им треба за памет од толку играчи матераци ли ќе шутира пенал :nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv: значи се повторува 2002 никогаш не ни идело против парма поготово на нивни терен , ми се чини дека имаме само една или две победи во последни десет години против нив на гости , тоа е , се уште не се осмелувам да им честитам на рома меѓутоа готово последната шанса отиде

:nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv:

Се согласувам со ова :( дајбоже нешо да се смени... Ако успеат да изгубат титула, стварно незнам што да кажам... Сите пцуења, колнења и нервози ќе бидат заџабе...

Абе пеналот беше не заслужен и убо напрај матераци шо не го даде оти така цела сезона се извлекуваме

Матераци ја поеба цела сезона на Интер.Во двата клучни натпревари и овој и оној со Ливерпул. Не сакам да го видам!!!!!:nerv::nerv::nerv::nerv::nerv:
Дан требеше Манчини да ви го шутират пеналот????? У пи*ку матер све да ојт!!!

ЈА НЕЗНАМ ШО КУР НЕ ГО ШИТНАТ МАТЕРАЦИ, копиле скапано, провокатор, ОН НЕ ЗНАЕ ДА ИГРА ФУДБАЛ,ВРСКА СИ НЕМА!!!!он заеба со Ливерпул, ке заебе у СЕРИА А сега, у пм,

Не бе не до матераци не можи целата вина да му се фрли нему, се знае кој е виновникот како и секогаш МАНЧИНИ.

хехе Манчини ќе лета изгледа ако ја изгубите титулата.

хехе Манчини ќе лета изгледа ако ја изгубите титулата.
Toa e најпозитивната работа што може да ја донесе губење на титула :(

Се надевам дека ќе ја земеме титулата.

Имав чувство дека ќе биде тешко....

Како и да е, треба да се има во предвид дека следното коло Парма нема за што да игра, но тоа не значи дека нема ни да се појават на теренот... Ама сепак, верувам дека можеме.
Forza Inter, не го заборавајте тоа.

на маката се познаваат јунаците , ке видиме сега колку вредиме

:tapp:
Уште не ми се верува.Само Интер и никој друг може да направи ваква глупост.
Дежаву ?!?!?!? Се надевам не. Нека биде Купер повторно губитникот.

Како и да е, треба да се има во предвид дека следното коло Парма нема за што да игра, но тоа не значи дека нема ни да се појават на теренот... Ама сепак, верувам дека можеме.
Forza Inter, не го заборавајте тоа.
За жал за Интер, и среќа за Парма.... Парма ИМА за што да игра.

Играат: Катанија - Рома, Парма - Интер.

Катанија е САМО 2 бода повеќе од Парма. Значи пораз на Катанија од Рома ќе значи шанса за Парма да дојде на бод над опасната зона, а Катанија да извиси. Тоа оди многу неповолно за Интер :(

Единствен начин да се спасат Парма е да не стане шампион Интер.

Можни комбинации:
Интер победи, Рома победи - Интер шампион, Катанија се спасува
Интер победи, Рома нерешено - Интер шампион, Катанија се спасува
Интер победи, Рома изгуби - Интер шампион, Катанија се спасува
Интер нерешено, Рома победи - Рома шампион, Катанија се спасува
Интер нерешено, Рома нерешено - Интер шампион, Катанија се спасува
Интер нерешено, Рома изгуби - Интер шампион, Катанија се спасува
Интер изгуби, Рома победи - Рома шампион, Парма се спасува
Интер изгуби, Рома нерешено - Интер шампион, Катанија се спасува (подобар меѓусебен дуел со Парма)
Интер изгуби, Рома изгуби - Интер шампион, Катанија се спасува

ништо мора да се иде на победа со парма ништо друго

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom