Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата 2manyfreaks
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
на маката се познаваат јунаците , ке видиме сега колку вредиме

нема што да се додаде на ова:salut:од неутрална гледна точка одвај чекам наредно коло. колку што беа решени рано шпанско и германско годинава толку интересни испаднаа англиско и талијанско хехе...

Реално гледано доста големи се шансите Интер да стане шампион,освен ако не се изглупира Манчини и да ја прокоцка титулата

2-2 a? a kolku bevte sigurni deka ke tepa inter!!! c cc c c
toj pa materaci kako se osudi da zastane pred topkata za penal!!!
leleleelele!!!krs krs....
aj sekako ke ja osvoite ligata!!!

ЛЕле срце ќе ме фатеше прегеска што ни приредиа како во 2002 година пак против Парма во последно коло и повторно на гости имаме една неславна традиција со нив незнам како ќе биде и ако не освоие тиула ќе ме чукне инфаркт ако преживеам ќе му правам атентат на Манчини.

Морати бесен на Матераци

Сопственикот на Интер, Масимо Морати, го обвини дефанзивецот на Интер Марко Матераци кој промаши пенал во 80та минута на натпреварот со Сиена и испушти победа за титула во Италија.

При победа "неразурите" ќе триумфираа во Скудетото за 16ти пат во својата историја. 33-годишниот дефанзивец му ја зема топката од рацете на Хулио Круз кој требаше да застане на белата точка по настојувањето на Роберто Манчини и не успеа да погоди при резултат од 2-2.
Веднаш по неуспехот на Матераци италијанската телевизија го фати Морати на камера како се нервира и коментира пред блиските: "Заради Матераци не можевме да победиме".

извор: 24fudbal.com.mk

2-2 a? a kolku bevte sigurni deka ke tepa inter!!! c cc c c
toj pa materaci kako se osudi da zastane pred topkata za penal!!!
leleleelele!!!krs krs....
aj sekako ke ja osvoite ligata!!!
Чим те имаме тебе како навивачка на нашиот клуб, сигурно. :pipi:

Така ви е кога им пуштате на пензионерите.:star:

dali ima parma povredeni i suspendirani igraci, gledam Bucci e povreden da se nadevame deka nema da igra mnogu e tesko da mu dademe gol, mislam deka i falcone se povredi

еииии што време дојде и кај вас у Фан клуб женско да припари hihi hihi

pa mislam kako bez mene.....:helou:
aj raspolozete se malce...slusajte si ja pazza inter
prekrasna pesna!!!mi vleze u glava
Нели?
Да се надеваме дека таа песна ќе се пее до раните утрински часови во Милано, следниот викенд. :)

Нели?
Да се надеваме дека таа песна ќе се пее до раните утрински часови во Милано, следниот викенд. :)

:wink::wink::wink::wink::wink::wink::wink::wink: paaa da se nadevame!!

najmnogu mi e krivo za parma,da go pobedevme siena slednata sezona parma ke bese serie a

Ми се направи кејфот само заради Милан! Воопшто не сакав на туѓа мака да играат ЛШ а Фиорентина да игра УЕфА само поради тоа што Милан така кажал!
Иначе кој забележа забележа јувентус 2 коло по ред игра сомничав футбал така да можно е зебрите пак да ги гледаме во сериа Б!
Иначе после овоа коло бидете сигурни дека манчини ке си оди!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom