Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата 2manyfreaks
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Nie utre ke go pobedime Napoli a vas Siena ke ve pobedi , mozebi ova god sme na 4 mesto bidejki bevem izmoreni od tolku osvoeni trofei sto inter moze samo da gi sonuva...

Очигледно ти дошло мерак да провоцираш, ама стварно треба да се одмориш за да можеш утре на раат да гледаш како Занети ќе го крева пехарот.

Nie utre ke go pobedime Napoli a vas Siena ke ve pobedi , mozebi ova god sme na 4 mesto bidejki bevem izmoreni od tolku osvoeni trofei sto inter moze samo da gi sonuva...

Другар си ја згрешил темата. Во филмови има тема за Si-FI (Вселенска фантастика).

Ако бевте добри ќе бевте први, евентуално втори... со мало заостанување зад првиот. А не 20 бода зад лидерот.
Дваесет еј!!!!!!!
Да ти нацртам колку се дваесет бода? Нема, еве со поголеми бројки ќе ти напишам бидејќи гледам имаш проблеми со видот. 20 БОДОВИ

Уствари и те сфаќам јас. Премногу возбуда и еуфорија владее кај вас, после ланските 35+ бодови заостанување, годинава стигнавте на минус 20. Којзнае догодина можеби ќе стигнете и на -10 од шампионот, т.е. Интер. Ајде сега на сонување и не е лошо да си отвориш Википедиа пред да легниш и да видиш што освоил Милан во последните сезона-две.

Hehe kako prvo ne sum ti drugar tuku drugarka ....nas ne ni bil cil scudeto a i uostalo nie imeme segde vise trofei od inter sto znaci inter vecno drugi ....

Да, да. Сега лепо можиш да се префрлиш кај другарка ти, маца_кака и да фантазирате за дотичниот бразилец. Можи ќе те дружеше некој на темава, ама сепак сфати не дека сме презафатени со купување на пиво и соленки за утре. Слушам Занети ќе вежбал стриктно за бицепс вежби со некој така поголем светликав метален предмет, без рачки. (хинт: не е вазна)

Утре Занети ке си ја пее!
Како је добро држати те опет и опет и опет и опет и опет опет и опет и опет и опет и опет те опет и опет и опет и опет и опет и опет !
Ставити руке на твоја рамена и као некад дигати те опет!

иначе да ве потсетам како беше лани!!
Прегледај го приврзокот 6187Прегледај го приврзокот 6188Прегледај го приврзокот 6189

Ја па цело време се прашувам шо е работата, оно изморени биле од трофеите што ги немаат.

Kakazinha ај какај ама надвор од темата.

Уште еден пост, и ќе добиеш бан бидејќи не читаш правила.

ПРОВОКАЦИИ на ФАН темите ќе се бришат.

1. Тие никогаш не донесуваат квалитетна дискусија
2. На форумов сме за да се дружиме, а не да се расправаме!
П.С. Таквите постови ќе се бришат без образложување!
Добар почеток на Кајгана. Само жал ми е, Кака е зафатен од Маца. Барај си друг. Фавали е слободен. Иако не е дозволено промена на јузери, ќе пробаме да издејствуваме да те прекрстат во Фавализиња. Дотогаш, избегнувај теми на тимови за кои не навиваш

п.с. За сите нефанови на Интер важи ова!

Kakazinha ај какај ама надвор од темата.

Уште еден пост, и ќе добиеш бан бидејќи не читаш правила.

Добар почеток на Кајгана. Само жал ми е, Кака е зафатен од Маца. Барај си друг. Фавали е слободен. Иако не е дозволено промена на јузери, ќе пробаме да издејствуваме да те прекрстат во Фавализиња. Дотогаш, избегнувај теми на тимови за кои не навиваш

Znam deka Kaka e zafaten ama ne od Maca koja ne znam koja je tuku od Karolina tj. negovata zena koja ceka negovo dete, a mene Kaka mi e samo omilen footbaler i nisto poveke a vo Favalazinho prekrsti se sam ...

sorry za off topic ama sam si barase ...:baeh:

женски пандан на лозари исток :pos::pos: иначе и броки и ибраим ба се слободни ако нејкеш фавализиња

Да, да. Сега лепо можиш да се префрлиш кај другарка ти, маца_кака и да фантазирате за дотичниот бразилец. Можи ќе те дружеше некој на темава, ама сепак сфати не дека сме презафатени со купување на пиво и соленки за утре. Слушам Занети ќе вежбал стриктно за бицепс вежби со некој така поголем светликав метален предмет, без рачки. (хинт: не е вазна)

:pos: :pos: Супер :pos: :pos:
Ај да се надеваме дека ке бидам ваков за време на утакмицата :tv:
а после тоа ваков :cug:
Good Luck !!! Forza Inter

Торпедо со глава на Виеира, 1:0 за Интер!
FORZA RAGAZZI!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom