ZIKS
Ај за убо да е.
Интер - Палермо 2-1
Сите голови.
Сите голови.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
дали е до мене или интер игра подобро кога хименез е во прв тим место станкович ...
Hogar , ке ти направам една интересна споредба , како се осекаше пред натпреварот со Лацио во сезоната 2001/2002 , што ке правеше во случај Интер да тепаа , какво значење ке ти имаше таа титула во првенство со Јуве , Милан , Рома , каде немаше казни , префрлања у други пониски ранг натпреварувања и тн и тн , и кажи ми како се осекаше кога ја освоија титулата во сезоната 2006/2007 , јас искрено многу добро се секавам на двата момента , знам кога беше сезоната 2001/2002 ги знаев сите утакмици на памет , знаев кој на кој начин постигнал гол , го знаев секој ебан резултат и стрелец на гол на натпреварите и тн и тн , тоа ми било најемотивната година со Интер зашто го гледав начинот на кој се борат за титулата , беше феноменална година за мене како фан на Интер ( стигнаа до полуфинале и во Купот на Уефа ), цело време ми се вртеше дуелот со Лацио , цело време повторував леле ако тепаат леле што ке биде и тн и тн , таа титула ИМАШЕ ОГРОМНО ЗНАЧЕЊЕ , но за ебана жал ја изгубија и знам како им беше на сите вистински фанови на Интер ( не помагаше ни вода со шеќер ни B6 ни ништо ).
А онаа од минатата година ја '' прославив '' уште во Август пред да почне првентсвото , тој афтер ефект на Калчополи сеуште трае , Јуве сеуште не е компетентен , Рома игра се подобро и подобро ( константоста и искуството на одредени играчи им е сеуште проблем кој од наредна година ке биде искоренет ) , Милан ке се засилува наредна сезона и тн и тн така да од наредната сезона почнува 2001/2002 повторно за мене , искрено и едвај чекам да заврши оваа сезона , оваа сезона и претходната само ги гледав и гледам како отскочна даска Интер да стане тим со квалитетни играчи , квалитетна игра , т.е. да стане тим кој ке атакува со начинот на Игра и кон титулата во Лигата на Шамппионите , тим за кој после секоја победа медиумите ке пишуваат Феноменална игра , сосем заслужена победа и тн и тн ни судии ни силувана Игра со победа ради индивидуални потези нит ништо , Интер е може име , голем клуб , но ако го оценувам со играта која ја прикажува , 1/8 финале во Лига на Шамоиони е најголем дострел , а во Серија А ( истата во најако светло ) меѓу првите четири но не и Прв ,т.е. ако го оценувам според играта истиот е далеку од еден Манчестер , Реал , Барса , дури и Рома , ај бидете реални , со ваква игра се надевавте на Москва , дај бе бар не фантазирајте , реков јас едно е да се надеваш , друго е да фантазираш , знам , надежта последна умира али и истата има свои граници кои ги нарекуваме реалност а истата ( реалноста ) мене ми говореше уште пред првиот меч со Ливерпул чао чао Лига на Шампиони . . . нека ви текне ја , Диме и уште неколку души од форумов што говоревме за двомечот со Ливерпул , едноставно 80 % бевме сигурни дека ке изгубиме баш поради тој фамозен начин на игра , така да оваа елиминација од Лигата на Шампионите нит е некое изненадување за мене нит некое големо разочарување зашто со истото месеци уназад се помирив .
Да те потсетам на составот во 2001/2002 , тоа беше дрим тим ? Тоа беше просечен состав кој на мое огромно изненадување се бореше за Титулата .
Постов беше само колку да те уверам дека титулите освоени од Манчини беа токму поради тој ефект , нормално позитивен , што Интер го доби од Калчополи така да не дека ги омаловажувам титулите , али секој фан на Интер знае како се осекал во 2002 а како сега при текот на првенството и при неговиот финиш .
Коинциденција е што три години по ред Манчини испаѓа во раните нокаут фази од Лигата на Шампионите , сеа некои од останативе фан клубови ке кажат , па да таму судиите судат реално , не е тоа проблемот , Интер и без судиите пак ке ја освоеа Серија А и минатата и оваа сезона ( иако за истава е многуу рано да се говори , што е уште еден Минус за Манчини што истото го дозволува ) , моментот е Калчополи и епилогот од истиот кој егзистираше и ке егзистира уште оваа сезона во Италија , момент кој надвор од Италија т.е. во Европа не постои и каде се гледа вистинското Лице на Манчини , каде се гледа вистинската сила на Интер .
Јас ко шо разбрав, главен натпревар ќе е интер, а ќе се вклучуваат на рома лацио
Aj cestito pObedaсакам сега сите да ни честитаат за победава
пратете што му рекол Ибра на Манчини кога го сменил на клупата
``да се надеваме дека овој ке си оди``
Значи во Интер царува ред и дисциплина сите го сакат Манчини
Да беше тренер со интегритет сите ке го почитуваа тој одамна ги испучти конците од свои раце
На почетокот од мечот и Суазо се расправаче со него сигурно се кае човекот што дојде во Интер да игра во месецот по 20 мин да беше во Милан ке беше прва постава
http://www.calciomercato.com/index.php?c=21&a=74816
пратете што му рекол Ибра на Манчини кога го сменил на клупата
``да се надеваме дека овој ке си оди``
Значи во Интер царува ред и дисциплина сите го сакат Манчини
Да беше тренер со интегритет сите ке го почитуваа тој одамна ги испучти конците од свои раце
На почетокот од мечот и Суазо се расправаче со него сигурно се кае човекот што дојде во Интер да игра во месецот по 20 мин да беше во Милан ке беше прва постава
http://www.calciomercato.com/index.php?c=21&a=74816